Lazio – Feyenoord: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.07.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 06.
2023. november 07. kedd, 21:00 Stadio Olimpico
Lazio
vs
Feyenoord

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Nem csak a nagy meccsekre kell odafigyelni holnap este. Szerintünk ugyanolyan izgalmas lesz a Lazio – Feyenoord, mint mondjuk a Dortmund – Newcastle. Ha van mumusa az olasz fővárosi együttesnek, akkor az egyértelműen a holland együttes, akik zsinórban másodjára győzték le őket két héttel ezelőtt. Tavaly ugyanis összefutottak az Európa-ligában is, és a Feyenoord a csoportkör hatodik fordulójában 1-0-ra megverte Sarriékat, amivel letaszították őket a továbbjutást jelentő első helyről, csak az EKL-ben folytathatták.

A helyzet most is az, mint akkor: Első a holland csapat, harmadik az olasz. Csak itt még van három forduló.

Két hete viszont nem az látszott, hogy Immobile és társai komoly kárt tudnak tenni a Feyenoordban, de erről majd később.

Az online sportfogadás szakértői szerint kemény és kiszámíthatatlan mérkőzés várható: A 20bet csapata 2.55-öt ad a hazaiakra, 3.40-et a döntetlenre és 2.70-et a vendégekre.

Lazio

Lehetetlen kiigazodni a Lazio együttesén. Maurizio Sarri csapata a tavalyi évben megbízhatóan szállította a bajnokságban a győzelmeket, miközben az EL-ben, később az EKL-ben egymást érték a furábbnál furább meccsek. Na, most annyi változott, hogy immáron a Serie A-ban is hektikusan teljesítenek.

Legutóbb ugyanis a Bologna csapatától kaptak ki 1-0-ra. Valahol nem meglepő, mert Thiago Mottáék jól szerepelnek, kevés gólt kapnak, és előkelő helyen állnak a bajnokságban, de mégiscsak a tavalyi ezüstérmesről van szó.

Akiknek a BL-ben sem nagyon megy. Ugyan legyőzték a Celticet és ikszeltek az Atletico Madriddal, de kikaptak a Feyenoordtól. Csak úgy, mint tavaly az EL-ben.

Hazai pályán egy vereségük van, a Genoa elleni, emellett viszont kétszer ikszeltek, háromszor nyertek.

Egy sérült van a csapatban, miután Mattia Zaccagni visszatért. Ő nem más, mint Nicoló Casale.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Hysaj, Patric, Romagnoli, Marusic – Cecino, Guendouzi, Luis Alberto – F. Anderson, Immobile, Zaccagni

Egymás elleni meccsek

Nos, a mérkőzés előtt azt mondogatták minden egyes oldalon, hogy Santiago Giménez nem fogja tudni vállalni a játékot. Ehhez képest ott volt, kezdőként szerepelt, és gyakorlatilag ő döntette el a mérkőzést. Az első félidőben betalált, majd a másodikban is, a kettő között pedig Ramiz Zerrouki ünnepelhetett. A szégyentől Pedro mentette meg a vendégeket, aki szépíteni tudott, de ez tényleg csak egy szépségtapasznak volt jó, másnak nem…

Előző meccs eredménye
2023.10.25.Bajnokok Ligája
feyenoord
3:1
lazio
Bajnokok Ligája
2022.11.03.Európa-liga
feyenoord
1:0
lazio
Európa-liga
2022.09.08.Európa-liga
lazio
4:2
feyenoord
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Feyenoord

Nem hiszem, hogy bárki számított volna arra, hogy a Feyenoord félidőben az első helyen fog állni a Bajnokok Ligája csoportban. A hollandok viszont két győzelmet is arattak, megverték a Celticet és a Laziot is, miközben az Atletico Madridtól kikaptak.

A holland bajnokságban már most jelentős lemaradásuk van a PSV-vel szemben, mondjuk úgy nem nehéz lemaradni, ha az ellenfeled képtelen hibázni. Az eindhoveniek 11-ből 11-et nyertek eddig, míg a Feyenoord mérlege 8-2-1.

A hétvégén nehezen nyertek csak, Németh Krisztián korábbi együttese, a Waalwijk ellen. Quinten Timber rúgta az első gólt, Bart Nieuwkoop a másodikat, a kettő között Santiago Giménez büntetőt hibázott.

A Newcastle United kölcsönjátékosa, Yankuba Minteh, illetve Gernot Trauner sérültek, rájuk nem számíthat Arne Slot.

A várható kezdőcsapat:

Wellenreuther – Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman – Wieffer, Timber – Paixao, Stengs, Ivanusec – Giménez

Tippelde

A mérkőzés nagy nyertese az Atletico Madrid lehet. Hiszen a döntetlen benne van a pakliban, nem egyértelmű, hogy melyik csapat milyen napot fog ki. Azért hazai környezetben esélyesebb a Lazio, de a sikerhez minden tudásukra szükség lesz.

Tippelde

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Gól az első és a második félidőben

A Hotbetnél mindig nyersz! Szerezz egy ingyenes fogadást akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után, és térj újra vissza a játékba!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső