FC Porto – Arsenal: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.02.21.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 20.
2024. február 21. szerda, 21:00 Estadio do Dragao
Porto
vs
Arsenal

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

És akkor térjünk rá a legtöbb embert vonzó sorozatra. A Bajnokok Ligája legjobb tizenhat csapata között járunk, a negyedik duó következik szerdán este. Először az FC Porto – Arsenal mérkőzésről, majd a Napoli – FC Barcelonáról lesz szó.

Az ágyúsokat várják a legjobb nyolc közé, ám nem annyira egyértelmű a helyzet. Itt, a nyolcaddöntőben már bármi előfordulhat, akik itt vannak, azok nem ok nélkül vannak itt. A Porto csoportmásodikként került tovább, de egy viszonylag nehéz négyesből, míg az Arsenal mondhatni hozta a kötelezőt, és saját csoportját – egy bakival – megnyerte.

Szerintünk háromesélyes mérkőzés, de azért egy picit inkább a vendégek felé húzunk…

FC Porto

Majdnem összejött az első hely a Bajnokok Ligája-csoportban, az FC Porto csak gyengébb egymás elleni eredményei miatt szorult az FC Barcelona mögé. Egyébként mindketten 12 pontot szereztek. Bánhatják a portugálok, mondjuk nem biztos, hogy így ugyanaz lett volna a sorsolás, de ha igen, a Napoli azért könnyebb préda, mint az Arsenal.

Kétszer kapott amúgy ki csoportjában Sergio Conceicao gárdája, mindkétszer a Barcától. Többi négy meccsét nyerte, vagyis kétszer az Antwerpent, kétszer a Shakhtar Donetsket intézték el.

A mostani formájuk ad némi aggodalomra okot, hiszen az elmúlt hetekben két váratlan eredmény is született a ligában: Előbb ikszeltek a Rio Ave együttesével, majd kikaptak az Aroucától.

Ám most hétvégén visszatértek a győzelem útjára: 2-0-ra verték az Estrelát Galeno és Joao Mario góljaival.

Bajnoki helyezésükön ez sem segített, maradtak a harmadik helyen, ráadásul az előttük álló Sporting két mérkőzéssel van lemaradva.

Hazai pályán az elmúlt tíz mérkőzésükön (Bajnoki, BL és kupa) nem kaptak ki, sőt: kilencszer nyertek, egyszer ikszeltek.

Egy ideje már nem bevethető Ivan Marcano, a hétvégén pedig kiesett Zaidu, őt majd Jorge Sánchez pótolja.

A várható kezdőcsapat:

D. Costa – Joao Mario, Pepe, Otavio, Sánchez – Varela, Nico – Conceicao, Pepé, Galeno – Evanilson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2010.03.09.Bajnokok Ligája
arsenal
5:0
porto
Bajnokok Ligája
2010.02.17.Bajnokok Ligája
porto
2:1
arsenal
Bajnokok Ligája
2008.12.10.Bajnokok Ligája
porto
2:0
arsenal
Bajnokok Ligája
2008.09.30.Bajnokok Ligája
arsenal
4:0
porto
Bajnokok Ligája
2006.12.06.Bajnokok Ligája
porto
0:0
arsenal
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Arsenal

Egészen kivételesen jó formában van az Arsenal együttese, amely egymás után szórja meg ellenfeleit. Az elmúlt öt meccsükön összesen 21 gólt rúgtak, legyőzték a West Hamet és a Liverpoolt is. És ezzel visszakerültek a bajnoki címért folyó versenyfutás közepére. A csapat a hétvégi – Burnley elleni – meggyőző győzelme után előzni is tudott, a City döntetlenje miatt megelőzték őket, és így most másodikok. Lehet azonban, hogy ez sokáig nem tart, ma este a City pótolja a Klubvébé miatt elmaradt mérkőzését.

Ha így is lesz, akkor is látótávolságon belül mind Guardioláék, mind Kloppék.

Ami a BL-t illeti, egyetlen Lens elleni bakit leszámítva veretlenek tudtak maradni, négy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel hozták a csoportkör első helyét, megelőzve a PSV-t, a Lens-ot és a Sevillát.

Úgy egyébként ők is inkább otthon parádéznak, idegenben nem mindig jön ki a lépés. Gondoljunk csak a Fulham elleni vereségre, a Pool elleni döntetlenre vagy az Aston Villa elleni 1-0-ra.

Több játékos nemsokára már játszhat, ezúttal azonban kimaradnak. Ilyen Gabriel Jesus, Oleksandr Zinchenko, Fabio Vieira, Thomas Partey vagy Tomiyasu Takehiro. No meg ott van a szezon elején kieső Jurrien Timber.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Kiwior – Ödegaard, Jorginho, Rice – Saka, Trossard, Gabriel Martinelli

Tippelde

Igencsak benne van egy döntetlen ebben a mérkőzésben, sok függ attól, hogy tulajdonképp a Porto mivel áll elő. Lehet aztán hogy nem számít, az sem, hogy milyen napot fognak ki, hogy mennyire akarnak nyerni (valószínűleg otthon nagyon is), mert az Arsenalt most nem sokan tudják megfogni. Azt nem mondom, hogy eldől már most a párharc, de az Arsenal akár egy kétgólos előnnyel is hazatérhet.

Tippjeink a következők:

1.: Arsenal győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső