Liverpool – Luton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.02.21.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 20.
Liverpool
Teljesítmény:
N N V N N
  • Anfield
  • Február 21. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Luton
Teljesítmény:
V V D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem csak kedden, de szerdán is lesz egy mérkőzés az angol első osztályban, ma ezzel kezdünk. De nyugi, a Bajnokok Ligája is szóba kerül, sőt még az EL-ben és az EKL-ben is szétnézünk. A Liverpool – Luton találkozót azért hozták előbbre, mert Jürgen Klopp csapata a hétvégén – pontosabban vasárnap – Ligakupa-döntőt játszik majd a Chelsea ellen. Plusz ők még az EL-ben is érdekeltek, de ebben a körben még nem szerepelnek. A Chelsea saját bajnokiját később pótolja majd be. Egy kicsit most megnyugodhatnak Szoboszlaiék. A bajnokságot vezetik, a City akkor sem veszi át a vezetést, ha ma este megnyerik elmaradt meccsüket a Brentford ellen.

Ehhez kellett Guardioláék botlása – a vasárnapi ellenféllel szemben -, no meg az, hogy a vörösök magabiztosan nyertek.

Szemben a Lutonnal, akik vasárnap koraeste egy újabb vereséget szedtek össze.

Liverpool

Jól jött ki a Liverpool számára a Premier League 25. fordulója. Míg a vörösök Brentfordban léptek fel, addig a Manchester City a Chelsea-t fogadta hazai pályán. Szombaton Jürgen Kloppék még nem tudhatták, hogy a City botlani fog, így teljes erőbedobással léptek pályára, és sikerült is meggyőzően nyerniük. Az eredmény 4-1 lett, ezzel most már végérvényesen maguk mögött tudhatják az Arsenal elleni buktát.

Az első gólt Darwin Núnez szerezte, majd jött Alexis Mac Allister, a sérüléséből visszatérő Mo Salah, valamint Cody Gakpo. De sérülés nélkül ezúttal sem úszták meg Kloppék, már az első félidőben kettőt kellett kényszerűen cserélni, Curtis Jones és Diogo Jota estek ki.

Ezzel már nagyon szélesre nőtt a sérültlista, ami egy Ligakupa-finálé, valamint egy nem kevésbé fontos bajnoki előtt azért annyira nem jó.

Hamarosan kitérünk erre is, de először azért nézzük meg a Liverpool teljesítményét a bajnokságban. Azt már mondtam, hogy vezetnek, előnyük pedig – jelenleg – négy pont. Azért jelenleg, mert a City este pályára lép, ha nyernek, akkor csak egy pont marad a differencia közöttük.

Hazai pályán már jó ideje – 25 mérkőzés óta – veretlenek, idei mérlegük 10 győzelemből és 2 döntetlenből áll. Ennél nincs jobb most az angol első osztályban.

Szóval, a sérültek: Nem lesz pályán Joel Matip, Trent Alexander-Arnold, Szoboszlai Dominik, Curtis Jones, Darwin Núnez, Thiago Alcantara, Alisson Becker, Diogo Jota és Stefan Bajcetic sem.

A Luton ellen talán belefér némi rotáció, de ha nem fér bele, Kloppnak akkor is fel kell forgatnia a kezdőjét…

A várható kezdőcsapat:

Kelleher – Gomez, Konaté, van Dijk, Tsimikas – Endo, Mac Allister, Elliott – Salah, Gakpo, Díaz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.05.Premier League
luton
1:1
liverpool
Premier League
2008.01.15.FA Kupa
liverpool
5:0
luton
FA Kupa
2008.01.06.FA Kupa
luton
1:1
liverpool
FA Kupa
2006.01.07.FA Kupa
luton
3:5
liverpool
FA Kupa
1992.01.11.Premier League
liverpool
2:1
luton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Luton

Nem tudom, mennyire vagyok azzal reális, hogy azt mondom, most van esélye a Lutonnak pontot rabolni a Pooltól. Aztán az jut eszembe, hogy ősszel ezt már megtették. Igaz, hazai pályán. De akkor nem volt annyira tartalékos a Liverpool, mint amennyire most lesz.

A legkisebb költségvetésből működő angol élvonalbeli együttes számára mostantól minden egyes mérkőzés kulcsfontosságú, minden egyes megszerzett pont közelebb viszi őket ahhoz, hogy jövőre is itt legyenek.

Egyelőre a piros vonal felett, de ez hamarosan változhat, hiszen az Everton ott a sarkukban.

A hétvégén nem sikerült nyerni, hazai pályán 2-1-re kaptak ki a Manchester Unitedtól, miután a kezdéskor csak a mezt vitték ki a pályára, és hét perc alatt két gólt kaptak. Hiába szépített aztán Clinton Morris, az eredmény onnantól már nem változott.

Sem otthon, sem idegenben nem annyira meggyőző a csapat, idegenben 3-2-8-cal állnak.

Nemsokára már pályán lehet Elijah Adebayo és Hashioka Daiki, de egyelőre egyikük sem áll készen a pályára lépésre, ahogy Mads Andersen, Marvelous Nakamba és Thomas Lockyer sem.

A várható kezdőcsapat:

Kaminski – Mengi, Osho, Bell – Chong, Sambi Lokonga, Barkley, Doughty – Townsend, Morris – Ogbene

Tippelde

Lehet, hogy tartalékos lesz a Pool, lehet, hogy valakit majd elő lehet húzni a kalapból. De ha nem, ennek a csapatnak így is verni kell otthon a Lutont.

Tippjeink a következők:

1.: Liverpool győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán, és folytatódjanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső