Napoli – FC Barcelona: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.02.21.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 20.
2024. február 21. szerda, 21:00 Diego Armando Maradona
Napoli
vs
Barcelona

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Négy éven belül harmadszor feszül egymásnak mostani két főszereplőnk. Először a Bajnokok Ligájában, majd az Európa-ligában csaptak össze, és mindkétszer a spanyolok jöttek ki jobban. A Napoli – FC Barcelona viszont ezúttal hozhat meglepetést. Már, ha meglepetésnek számít az, hogy a BL-ben mostanság semmit nem mutató katalánok kiesnek.

Nem mondom, hogy ez fog történni, de pár dolog azért egyértelmű a gránátvörös-kékeknél: valami nincs rendben. Nem hiába mondott le Xavi, igaz, azóta az együttes veretlen tudott maradni. Csikorognak azonban a fogaskerekek, és ebben az évben nem valószínű, hogy meg tudják olajozni azokat. Talán majd a kövi edzőnél lesz egy kis WD40.

A Napolinál is csikorogtak, vagy talán még mindig csikorognak. Attól függ, honnan nézzük. A csapat tavaly bajnokságot nyert, erre most esélyük sincs, és a formájukat látva nagyon másra sincs. Talán arra igen, hogy a BL negyeddöntőjébe bekerüljenek.

Napoli

Valószínű, hogy ezt az évet már végigtolják Walter Mazzarrival a déliek, de ez a mostani idény nem lesz olyan dicső, mint a legutóbbi volt. A Napolinak szinte semmi esélye arra, hogy bármit is nyerjen, ahhoz képest ez csalódás, hogy tavaly még a BL-ben is adtak nekik kreditet a végső győzelemre.

Most a bajnokságban csak a középmezőny tagjai, ugyan le vannak maradva egy mérkőzéssel, de legjobb esetben is csak a hetedik pozícióba tudnának fellépni. Hatalmas csalódás, és valószínűleg ez ott ment el, hogy Di Laurentiis elnök Rudi Garcíának adott bizalmat. Mazzarri már csak a romokat takarítja, és igyekszik kihozni a legtöbbet abból, amije van. Az is sokat számít, hogy ebben az idényben sem Victor Osimhen, sem pedig Khvicha Kvaratskhelia nem nyújt olyan kiemelkedőt.

Szerk.:Ma reggelre kiderült, hogy az elnök Mazzarrit is menesztette, ideiglenesen a szlovák szövetségi kapitány, Francesco Calzona foglalja el a helyét.

A Napoli eredményei egészen változatosak, de cseppet sem jók. Egyrészt a Szuperkupa döntőjét elbukták, majd – mióta visszatértek a Serie A-ba – ikszeltek a Lazioval és a Genoával, kikaptak a Milantól és csak a Veronát győzték le.

A hétvégén az újonc ellen otthon csak 1-1-re voltak képesek, Cyril Ngonge talált be a 90. percben, ő mentett pontot a padról beszállva.

A Bajnokok Ligájában a továbbjutásuk nem igazán forgott veszélyben, a meccsek közben állt úgy a helyzet, hogy gond lehet, végül azonban a hibátlan madridiak mögött 10 ponttal mentek tovább.

Az egyedüli hiányzó várhatóan Victor Osimhen lesz, a támadó most nem sérülés miatt maradt ki, hanem más okból kifolyólag. Visszatért edzésbe, ám nem biztos, hogy azonnal mélyvízbe dobják.

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Natan, M. Olivera – Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski – Politano, Simeone, Kvaratskhelia

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.24.Európa-liga
napoli
2:4
barcelona
Európa-liga
2022.02.17.Európa-liga
barcelona
1:1
napoli
Európa-liga
2020.08.08.Bajnokok Ligája
barcelona
3:1
napoli
Bajnokok Ligája
2020.02.25.Bajnokok Ligája
napoli
1:1
barcelona
Bajnokok Ligája
2019.08.10.Barátságos Mérkőzés
napoli
0:4
barcelona
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

FC Barcelona

A Barcelona edzője, Xavi Hernández a Villarreal elleni hazai 5-3-as vereség után jelentette be, hogy az idény végén átadja a stafétát, nem ő lesz a katalánok edzője a következő szezontól. Mindenkit megdöbbentett, ám be kell látni, hogy nem ő lesz a Barca Alex Fergusonja, hiába készült úgy a csapat elnöke. Repkednek a nevek, egyelőre azonban végleges megoldás még nincs. És hát ezt a szezont illene a maximumon lehozni. Hogy mi a maximum, az már jó kérdés.

A Barca hátránya a bajnokságban az éllovashoz képest nyolc pont, teljesen leírni nem kell őket, de azért valószínű, hogy megvédeni nem tudják a címüket.

Mióta a bejelentés megtörtént, a Barca négy meccsen három győzelmet aratott, egyszer ikszelt. Egyik sem volt az a tipikusan meggyőző eredmény, a Granadával 3-3-at játszottak, a hétvégén meg a Celta Vigot 2-1-re győzték le úgy, hogy a 97. percben egy megismételt büntető jelentette a győzelmet.

Az elmúlt időszakban idegenben csak egyszer kaptak ki, a kupában 2-2-es állás után 4-2-re győzött ellenük az Athletic Bilbao.

Hatan nem tudják vállalni a játékot: Sergi Roberto, Gavi, Alejandro Baldé, Marcos Alonso, Joao Félix és Ferrán Torres.

A várható kezdőcsapat:

Ter Stegen – Koundé, Araujo, Christensen, J. Cancelo – de Jong, Gündogan, Pedri – Yamal, Lewandowski, Raphinha

Tippelde

Nem biztos, hogy ez lesz a nap legjobb meccse, hiszen egyik csapatnak sem megy úgy igazán. A BL fontos mindkettejüknek, az akarással nem lesz gond, és talán néhány gólt is láthatunk.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső