Manchester City – Young Boys: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 06.
2023. november 07. kedd, 21:00 City of Manchester Stadium
Man City
vs
Young Boys

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

A mai nap utolsó mérkőzése következik. Holnap újabb nyolc meccsel érkezünk, de mára ezt követően mi is megpihenünk. A Manchester City, a Bajnokok Ligája címvédője, a mostani sorozat nagy favoritja hazai pályán fogadja azt a Young Boyst, amelytől az is nagy szó volna, ha nem végezne a csoportja utolsó helyén.

A svájciak saját magukat, saját mostani eredményeiket tekintve magabiztosak lehettek, egészen addig, míg nem látták szombaton a Cityt. Pep Guardioláék úgy verték el 6-1-re a Bournemoutht, hogy Erling Haaland ráadásul meg is sérült, de a norvég nélkül is sikerült szórni a gólokat.

Nem gondolnám reálisnak, hogy a vendégek akár egy pontra is jók lehetnek, és nem gondolják ezt a sportfogadás szakértői sem. Ugyanis a Sportaza oldalán (meg a többinél is), alig adnak bármit a hazai sikerre. Konkrétan 1.09-et a Sportazánál…

A döntetlen egyébként 13.00, a vendégsiker 30.00.

Jöjjön a Manchester City – Young Boys találkozó!

Manchester City

Kerkez Milosék nem tudták meglovagolni első PL-győzelmüket, de ez szerintem senkit nem lepett meg. A Bournemouth a Burnley legyőzése után egyből a Manchester City csapatához látogatott, ahol egyértelműen esélyesebb volt a hazai gárda. A különbség pedig kijött, a City 6-1-re győzött. Erling Haaland nem talált be, sőt sérülés miatt le is kellett a félidőben cserélni. Viszont így is volt, aki átvállalta tőle a gólszerző szerepét. Jeremy Doku, Bernardo Silva, Manuel Akanji, Phil Foden és Nathan Aké is betalált, a portugál kétszer.

Miután a Tottenham ma este fog pályára lépni, a City ideiglenesen (?) átvette a vezetést. És nem csak itt vezetnek, hanem a BL-ben is. Három meccs, három győzelem, a továbbjutás már meglesz. De a győztestől ezt el is várják…

A norvég sérülése egyébként nem komoly, de elővigyázatosságból ezt a mostani találkozót biztosan ki fogja hagyni. Mellette Kevin De Bruyne sérült még.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Dias, Akanji, Gvardiol – Rodri, Kovacic – Foden, B. Silva, Doku – Álvarez

Egymás elleni meccsek

Eddigi egyetlen mérkőzésükön a City elhozta a három pontot Bernből, a találkozó 3-1 lett az angoloknak. Minden gól a második félidőben született, előbb Manuel Akanji talált be, aztán Meschack Elia egyenlített meglepetésre. A Cityt viszont nem lehet csak úgy kizökkenteni, Erling Haaland duplájának köszönhetően végül simán győzött a címvédő.

Előző meccs eredménye
2023.10.25.Bajnokok Ligája
young boys
1:3
man city
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Young Boys

Fölényes győzelemmel hangolt a Young Boys a hétvégén, a középmezőnyben szereplő Winterthurt verték meg idegenben. Nem is kicsit: Betalált Joel Monteiro, Filip Ugrinic, Loris Benito és Meschack Elia is. Utóbbi kettő akkor, amikor Laupert már kiállították, szóval tíz emberrel is könnyedén elbánt ellenfelével a sárga-fekete együttes.

És nem csak ennek a győzelemnek örülhettek, hanem annak is, hogy a bajnokságban átvették a vezetést, az FC Zürich ugyanis kikapott.

A BL-ben egyelőre egy pontjuk van, a Crvena zvezda otthonában értek el döntetlent, a Citytől ugyebár kikaptak, ahogy a Lipcsétől is.

A St. Gallen az egyetlen csapat, amelyik meg tudta idén verni a Young Boyst otthon, a csapat egészen komoly mérleget hozott össze. No, azért van néhány iksz is, melyek közül több csalódást keltő, de azért tizenegy meccsből csak egyet elveszíteni, nem rossz…

Két sérültre nem számíthat a mesterük, Lukasz Lakomyra és Kastriot Imerire.

A várható kezdőcsapat:

Racioppi – Janko, Camara, Benito, García – Ugrinic, Lauper, Niasse – Monteiro, Itten, Elia

Tippelde

Erling Haaland nélkül sem kell aggódni a drukkereknek, van még ott kapura veszélyes játékos bőven. Nem kérdés, hogy normál helyzetben a Citynek gólokkal kellene nyernie, és ez várhatóan meg is fog történni. A kérdés, hogy mindkét csapat a hálóba talál-e majd, mert abban lehet érték, plusz a City eddig minden meccsén legalább egy gólt kapott.

Tippjeink a következők:

1.: Man City győzelem (0-1-es hendikep)

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

4.: Phil Foden bármikor gólt szerez

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán, és folytatódjanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső