Lens – Sevilla: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.12.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 11.
2023. december 12. kedd, 18:45 Estadio Bollaert-Delelis
Lens
vs
Sevilla

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Az idei esztendőben utoljára tér vissza a legrangosabb európai kupa, amely a sportfogadás kedvelőinek számára általában egy igazi örömünnep. Nem is meglepő ez, kedden is nyolc mérkőzést rendeznek, köztük olyan nagy rangadókkal, mint a Manchester United – Bayern München.

Nem csak arról a meccsről, de az összes keddiről beszélni fogunk, kezdésként a B csoport küzdelmei kerülnek előtérbe. A csoportban lesz egy Lens – Sevilla, amely az Európa-ligáról dönt, a csoport harmadik helyezettje folytathatja ott, a negyedik kiesik. És a Lens, illetve a Sevilla már az első kettő hely valamelyikét nem érheti el.

Fura helyzet ez, a spanyolok közelebb a kieséshez, de már egy egygólos győzelem is azt jelentené, hogy mennek az EL-be, melynek egyébiránt címvédői.

A Lens kiscsapatként is remekelt, megérdemelné, hogy ott lehessen tavasszal is a nemzetközi futballban. Magunk között, a Sevilla ugyanezt nem mondhatja el magáról…

Az Unibet oldalán 2.17 most a francia győzelem és 3.50 a spanyol, 3.55 az iksz.

Lens

Győzelem vagy döntetlen, teljesen mindegy Franck Haise együttesének, ha pontot szereznek, biztosan megvan az Európa-liga. Ha nem, akkor kiesnek. Ugyanis az egymás elleni meccsek számítanak a Bajnokok Ligája csoportkörében. Ha a Sevilla győz, akkor e tekintetben jobban fog állni, mint a Lens, és pontszámban a spanyolok be is érik őket. Tehát ezért mondtam, ha megvan a pontszerzés, megvan az EL.

Erre van azért nagyobb esély, anélkül, hogy most nekiállnék csúnya dolgokat mondani a Sevillára. Majd annak is meglesz az ideje… A Lens viszont ahhoz képest, mekkora különbség van – papíron – köztük, és a többi három együttes között, az utolsó pillanatokig versenyben volt a továbbjutásért.

Az utolsó két fordulóban becsúszott két vereség, amivel egészen a harmadik helyig estek vissza, és mivel a PSV ellen rosszabbul szerepeltek, már akkor sem juthatnak tovább, ha pontszámban beérik őket.

Ami a formájukat illeti, a hétvégén egy Montpellier elleni iksszel hangoltak a Sevilla elleni találkozóra. A mérkőzésen gól nem esett, így a Lens a Ligue 1-ben maradt a hatodik helyen. Alapból ez nem rossz, de tekintve, hogy tavaly ezüstérmesek lettek, igenis visszaesés.

A találkozón több játékos nem vehetett részt, Wuilker Farinez, Deiver Machado, Jimmy Cabot és Fode Sylla sérülés, Florian Sotoca eltiltás miatt. Ergo utóbbi holnap pályán lehet, a többiek viszont nem.

A várható kezdőcsapat:

Samba – Gradit, Danso, Medina – Aguilar, El Aynaoui, Abdul Samid, Frankowski – Thomasson, Costa – Wahi

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.09.20.Bajnokok Ligája
sevilla
1:1
lens
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sevilla

Diego Alonso érkezése egyáltalán nem tudta felrázni a Sevillát, könnyen lehet, hogy az uruguayit hamarosan menesztik a csapat éléről. Az egykori szövetségi kapitány konkrétan nem tud bajnoki győzelmet felmutatni, a BL-ben a kiesés legszélére sodródtak, egyedül a kupában mennek előre, de ott azért nem komoly ellenfeleket sodort az útjukba a sors, előbb a Quintanar de la Ordent, majd az Atletico Astorgát.

A hétvégén a Mallorca ellen kaptak ki 1-0-ra, és most már igenis meg kell kongatni azokat a vészharangokat. Az együttes hátra csúszott a 16. helyre, a kiesés most már egyáltalán nincs messze.

Eközben a BL-ben két döntetlen és három vereség van a nevük mellett, nem is meglepő, hogy utolsók a csoportjukban. És még így is van esélyük a továbbjutásra, az EL egyenes kieséses szakaszához mindössze egy győzelemre van szükségük Franciaországban.

Lucas Ocampos legutóbbi kiállítása sokba került a csapatnak, 2-0-s előnyről kapott ki a Sevilla, ráadásul az argentin nem lehet ott a Lens elleni meccsen. Az ő helyét Dodi Lukebakio veheti át, esetleg Oliver Torres.

Most ismét sok a gárda sérültje. Nincs Mariano Diaz, Loic Badé, Marcos Acuna, Fernando, Erik Lamela, Suso, Tanguy Nianzou, Örjan Nyland és Alfonso Pastor sem.

A várható kezdőcsapat:

Dmitrovic – J. Navas, Ramos, Gudelj, Pedrosa – Sow, Soumaré – Lukebakio, Rakitic, Torres – En-Nesyri

Tippelde

Ezer sebből vérzik a Sevilla, egy vereség – vagy egy döntetlen – az edző állásába kerülhet. A Lens erős csapat, különösen otthon, képesek a legnagyobbakkal is felvenni a versenyt, bár az Arsenal elleni eredmény nem segít alátámasztani ezt a mondatomat.

Tippjeink a következők:

1.: Lens győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső