Manchester City – FC Copenhagen: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.03.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 05.
2024. március 06. szerda, 21:00 City of Manchester Stadium
Man City
vs
Copenhagen

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

A tegnapi nap sémáját folytatjuk, öt mérkőzés, kettő ilyen meg három olyan. Az „ilyen” csoport a Bajnokok Ligáját fedi, szerda este a fél lábbal a legjobb nyolc között levő címvédő, a Manchester City fogadja az FC Copenhagent. Tőlük már az nagy szó, hogy idáig eljutottak, és jobb sorsolással talán még egy kört tudtak volna menni, de szerintem, meg mindenki szerint, itt lesz számukra a megálló.

Az első meccset idegenben két góllal bukták el, magyarul két góllal kéne nyerni az Etihadban, amire nem is tudom, mikor volt példa legutóbb. Biztos, hogy nem mostanában.

Csak akkor van a dánoknak esélyük, ha a City elkomolytalankodja ezt a melót, de ismerve Pep Guardiolát, inkább a közönségnek akarnak majd játszani, némi rotációval karöltve meg akarják nyerni a visszavágót is.

Jöjjön a Manchester City – FC Copenhagen találkozó!

Manchester City

Egyetlen hajszálon múlt, hogy a Manchester City nem állt az élre a hétvégén a Premier League-ben. A Nottingham Forestnek hajbókolhattak volna háláért, de nem bírták a nyomást, és Darwin Núnez a 99. percben megszerezte a Poolnak a győztes gólt. Így hiába nyerte saját maga rangadóját a City, maradtak a második helyen.

Az ellenfelük a Manchester United volt, amely alaposan ráijesztett a szurkolókra azzal, hogy Marcus Rashford révén vezetést szereztek. Támadásban ezt leszámítva sokat nem mutattak, minden erejüket felemésztette a védekezés a Cityvel szemben.

Az esélyesebb égszínkékek sokáig próbálkoztak, és a találkozó végén 3.15-ös xG-vel vonultak le a pályáról, aminek meg is lett az eredménye. Phil Foden volt a meccs hőse, aki egymaga fordította meg az állást, végül még Erling Haaland is betalált, akinek jól megy a MU ellen.

A City most talán egy könnyebb mérkőzésre számíthat azután, hogy az odavágót Koppenhágában 3-1-re megnyerték. A dánok elleni visszavágón Pep Guardiola több változtatást is eszközölhet, hogy tehermentesítse legjobbjait, és játékba hozza azokat, akik egyébként nem túl sok lehetőséget kapnak.

Várható, hogy a spanyol fenekestül felforgatja a kezdőt, de még így is sokkal esélyesebbek az angolok.

Aki biztosan nem léphet pályára, az Jack Grealish, viszont Josko Gvardiol talán a padra leülhet. Ha játszik is, nem fog sokat, nem kockáztatnak majd vele.

A várható kezdőcsapat:

Ortega – Lewis, Dias, Stones, Gomez – Kovacic – B. Silva, Alvarez, Matheus Nunes, Doku – Haaland

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.02.13.Bajnokok Ligája
copenhagen
1:3
man city
Bajnokok Ligája
2022.10.11.Bajnokok Ligája
copenhagen
0:0
man city
Bajnokok Ligája
2022.10.05.Bajnokok Ligája
man city
5:0
copenhagen
Bajnokok Ligája
2009.02.26.Európa-liga
man city
2:1
copenhagen
Európa-liga
2009.02.19.Európa-liga
copenhagen
2:2
man city
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

FC Copenhagen

Beszéltünk róla, hogy a dánoknak nehéz lesz majd a BL, hiszen egyrészt a címvédő ellen játszanak, másrészt pedig hosszú időn keresztül normális tétmeccset nem játszottak.

A 3-1-es vereség még hízelgő is lehet, de Magnus Mattsson gólja igazából nem sokat számít valószínűleg.

Azóta, hogy az angolok elleni meccs megvolt, a Köbenhavn három bajnokit játszott, melyek közül kettőt megnyert, egyet elbukott. Legyőzték a Silkeborgot és a Nordsjaellandot, de kikaptak a Midtjyllandtól.

Így a második helyről a harmadikra csúsztak. A Jacob Neestrup vezette északiaknak a fókuszt inkább a bajnokságra kell helyezni a jövőben, amihez a City segítséget fog nyújtani. Kitesznek majd mindent az asztalra a visszavágón, megpróbálják a lehetetlent, és amikor rájönnek, hogy az nem jön össze, a tisztes helytállást próbálják majd kiharcolni.

Idegenben az utóbbi időben kétszer játszottak, a Silkeborgot simán verték, a Midtjyllandtól simán kaptak ki.

Hárman nem játszottak a hétvégén: Lars Lerager, Davit Khocholava és Theo Sander.

A várható kezdőcsapat:

Grabara – Jelert, Vavro, McKenna, Diks – Mattsson, Falk, Goncalves – Achouri, Claesson, Elyounoussi

Tippelde

Igyekeztek a dánok tartalékolni, ennek meg is lett az eredménye, kikaptak a bajnokságban. Nincs sok esélyük, de ha Guardiola valóban rotál, akkor egy gólra jók lehetnek. Másra szerintünk nem.

Fő tippek:

1.: Manchester City győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Kevin De Bruyne gólpasszt ad

2.: Lesz fejesgól a mérkőzésen

3.: Sárga lap: Under 3,5

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső