Real Madrid – RB Leipzig: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.03.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 05.
2024. március 06. szerda, 21:00 Estadio Santiago Bernabeu
Real Madrid
vs
Leipzig

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Folytassuk rögtön a nap másik izgalmas mérkőzésével. Vagy hát nem biztos, hogy izgalmas lesz, de a Bajnokok Ligájában uncsi meccs ebben a szakaszban már nem igazán szokott lenni. A Real Madrid egy hétvégi botrány után fogadja hazai pályán az RB Leipzig együttesét. Jó hír magyar szempontból, hogy minden bizonnyal Gulácsi Péter és Willi Orbán is kezdő lesz, szóval akit csak a magyar játékosok érdekelnek, azoknak is lesz mit nézni.

Az odavágó 1-0-s madridi győzelmet hozott egy olyan meccsen, amit a Lipcse meg is nyerhetett volna. Egyrészt volt egy góljuk, amit elvettek tőlük, másrészt a vendégek kapusa mindent kifogott, amit csak lehetett.

Nem lefutott a továbbjutás kérdése, de a Valencia elleni pontrablás miatt felbőszült madridiak lehet, hogy most a Lipcsén verik majd el a port…

Jöjjön a Real Madrid – RB Leipzig mérkőzés!

Real Madrid

Nehezen értelmezhető bírói döntések mellett négy (vagy öt) gólt, kiállítást, balhét, igazi őrületet hozott a Real Madrid és a Valencia hétvégi bajnokija. A királyi gárda kétgólos hátrányt szedett össze az első félidőben, de Vinicius Jr. két góljával visszajöttek, és már a győzelemért hajtottak. Amit úgy tűnt, meg is szereznek: A 98. percben egy szöglet után Brahim Díaz szedte össze a labdát, beadott, Jude Bellingham pedig a kapuba fejelt. Csakhogy közben Jesús Gil Manzano lefújta a mérkőzést. Nem igazán lehet ilyet látni a pályán mostanság, a lilamezes vendégek meg is rohanták a bírót, Bellingham többször elmondta: „Ez egy kib***ott gól volt!”, melyet a bíró piros lappal jutalmazott, és a hírek szerint egy hónapra is eltilthatják az angolt.

A Madridnak az a szerencséje, hogy egyik üldöző sem tudott nyerni, a Girona kikapott, a Barca ikszelt.

Le kell magukról rázni azt, ami történt a hétvégén, és a szerdára fókuszálni, merthogy még messze nincs meg a továbbjutás a BL-ben. Igen, előnyösebb helyzetben vannak, náluk az előny és hazai pályán fognak játszani, de a Lipcse nem könnyű ellenfél.

Otthon viszont a Madridot még nem győzték le, a legutóbbi tíz meccsükből kilencet nyertek meg, egyszer, az Atletico Madrid ellen ikszeltek.

Ahogy mondtam, Thibaut Courtois, Eder Militao és David Alaba is komoly sérülést szenvedett, előbbi kettő nemsokára talán már játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy – Kroos, Valverde, Camavinga – Bellingham – Vinicius Jr., Rodrygo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.02.13.Bajnokok Ligája
leipzig
0:1
real madrid
Bajnokok Ligája
2022.10.25.Bajnokok Ligája
leipzig
3:2
real madrid
Bajnokok Ligája
2022.09.14.Bajnokok Ligája
real madrid
2:0
leipzig
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

RB Leipzig

Azt túlzás lenne állítani Marco Rose csapatáról, hogy jó formában lenne, de a hétvégén egy szép főpróbát hoztak össze a VfL Bochum ellen. Bár ellenfelük szerzett vezetést, négy góllal terhelték meg a Bochum kapuját, betalált Dani Olmo, Lois Openda és Yussuf Poulsen is, valamint volt egy öngól és egy meg nem adott Simons-találat.

Abszolút magabiztos siker, sok előnye mégsem lett belőle a Lipcsének, mert a közvetlenül előttük álló Dortmund is nyerte saját maga mérkőzését.

Reálisan nézve a legtöbb, amit a Leipzig kiharcolhat idén az a BL, annál feljebb már nem biztos, hogy mehetnek.

Az elmúlt hetekben több kellemetlen eredményt is elértek, mint amilyen az Augsburg elleni döntetlen, a Frankfurt – Leverkusen – Stuttgart elleni vereség, de kikaptak a Bayern Münchentől is.

Négy meccs óta nem tudtak idegenben nyerni a hétvégi találkozó előtt, és a legutóbbi tíz meccsükből ötöt is elveszítettek, mindössze hármat tudtak megnyerni.

Elvileg egyedül Lukas Klostermann sérült, így nagyjából a legjobb összeállításában léphet pályára a Leipzig.

A várható kezdőcsapat:

Gulácsi – Henrichs, Simakan, Orbán, Raum – Schlager, Haidara – D. Olmo, Simons – Openda, Poulsen

Tippelde

Előnnyel vág neki a meccsnek a Madrid, de nincs ez még lefutva. Kell egy hazai gól, különben izgalmassá válhat a találkozó. Szerintünk ezúttal Lunin sem lesz képes mindent kifogni.

Fő tippek:

1.: Real Madrid győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Gól az első félidőben

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső