Olympique Marseille – Benfica: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.04.18.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 16.
Olympique Marseille
Teljesítmény:
V V V V V
  • Orange Velodrome
  • április 18. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Benfica
Teljesítmény:
N N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Miután a héten nincs hétközi bajnoki az angol másodosztályban, sokat gondolkoztunk, mi is legyen a program. Annyira azért nem sokat, mert egyből bevillant: mindegyik EL-, és EKL-meccsről van így lehetőségünk beszélni, plusz választunk hozzá valamit a pénteki kínálatból és puff, kész is.

Úgyhogy a mai napot az Európa-liga fedi le, valamint egy német bajnoki péntekről. Az Olympique Marseille – Benfica mérkőzéssel kezdünk, amely az odavágó alapján még bármilyen eredményt hozhat. A rendkívül gyenge formába kerülő Marseille ezúttal is kikapott, de Pierre-Emerick Aubameyang legalább a párharcban tartotta őket.

A Benfica a továbbjutás szempontjából esélyesként lép pályára, számukra már egy döntetlen is elég a legjobb négyhez…

Olympique Marseille

Amilyen gyorsan jött a siker, olyan gyorsan távozott a Marseille-től. Az új edző, Jean Louis Gasset érkezése után minden probléma megszűnt, ami Gennaro Gattuso edzősködését jellemezte pályán és azon kívül is. A Marseille győzelmet győzelemre halmozott, egymás után ötször nyertek, ráadásul mindannyiszor meggyőző játékkal. Hármat rúgtak a Shakhtarnak, négyet a Montpellier-nek, ötöt a Clermont-nak, majd megint jött négy gól a Villarreal ellen, végül 2-0 a Nantes ellenében.

És itt valami megtört a csapatban. Ezt az öt győzelmet ugyanis öt vereség követte. Villarreal, Rennes, PSG, Lille, Benfica.

A portugálok ellen 2-1-re kaptak ki, és ahogy mondtam, Pierre-Emerick Aubameyang újabb gólja kellett ahhoz, hogy legalább meccsben maradjanak. A Fény Stadionjában az egygólos vereség annyira nem is rossz, 90 – vagy 120 – perce maradt a franciáknak, hogy fordítsanak.

Volt/lesz egy hetük kipihenni a fáradalmakat, a hétvégén nem játszottak bajnokit, ami jól jöhetett.

Hazai pályán idén csak egyszer kaptak ki, március végén a PSG verte őket.

Sérültjeik: Ismaila Sarr, Jonathan Clauss, Bamo Meite, Valentin Rongier, Jean Onana, Amir Murillo, Bilal Nadir, Quentin Merlin.

Nincs nevezve Pape Gueye és Ulisses García, így pedig nagyon fel van adva a lecke a hazaiaknak…

A várható kezdőcsapat:

Lopez – Mbemba, Balerdi, Gigot – Ounahi, Kondogbia, Veretout, Harit, Luis Henrique – Ndiaye, Aubameyang

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.04.11.Európa-liga
benfica
2:1
marseille
Európa-liga
2021.07.25.Barátságos Mérkőzés
benfica
1:1
marseille
Barátságos Mérkőzés
2014.07.23.Barátságos Mérkőzés
marseille
2:1
benfica
Barátságos Mérkőzés
2012.07.13.Barátságos Mérkőzés
marseille
0:2
benfica
Barátságos Mérkőzés
2010.03.18.Serie A
benfica
1:2
marseille
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Benfica

A Benficának nem volt ideje és lehetősége pihenni, a csütörtöki meccs után vasárnap már újra pályán voltak. Ismét hazai pályán, tehát legalább az utazással nem kellett foglalkozni. Az ellenfél a Moreirense volt, akiket illett megverni. Már csak azért is, mert végérvényesen a Benfica még nem szállt ki a bajnoki címért folytatott versenyfutásból.

Igaz, sok esélyük nincs, úgy négypontos a hátrányuk a Sporting CP-vel szemben, hogy utóbbi egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Szóval valószínűbb, hogy a lisszaboni együttes lesz az ezüstérmes, pár forduló múlva nem tudjuk. A német mester csapata csak annyit tehet, hogy minden bajnokiját megpróbálja lehozni, és bízik közben a Sporting pontvesztéseiben…

Ami az EL-t illeti, ahogy fent is olvashattátok, a Benfica nyerte az első mérkőzést Rafa Silva és Angel Di Maria góljaival, a bekapott találat miatt azonban mérgesek lehetnek, mert így messze nem lesz annyira könnyű a visszavágó, mint lett volna 2-0-ról.

Idegenben a legutóbbi öt mérkőzésükből hármat is elveszítettek, a Sporting kétszer is elverte őket, valamint kikaptak a Portótól.

Sérült nincs a keretben, eltiltott volt kettő is a hétvégén, de persze ők pályán lehetnek a Marseille ellen.

A várható kezdőcsapat:

Trubin – Bah, Antonio Silva, Otamendi, Aursnes – Neves, Florentino – Di Maria, Rafa Silva, David Neres – Tengstedt

Tippelde

Egymás után öt vereség… gombócból is sok az öt, nemhogy vereségből. A mentális sérülések mellett a fizikaiakkal sem árt foglalkozni, a fél védelem kiesett, ami a Benfica malmára hajthatja a majd a vizet.

Fő tippek:

1.: Benfica győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Heti Reload bónusz a Casinia oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig, nem éri meg kihagyni!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső