Napoli – Union Berlin: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.08.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 07.
2023. november 08. szerda, 18:45 Diego Armando Maradona
Napoli
vs
Union Berlin

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Itt az újabb nyolcas, ma megint a legrangosabb európai kupáról fogunk szót ejteni. És ahogy ígértem, tényleg az összes mérkőzésről. Kezdünk megint időrendi sorrendben, háromnegyed hétkor rendezik meg a Napoli – Union Berlin mérkőzést, majd ezzel egyidőben lesz még egy találkozó, a többi pedig este kilenc órakor.

A Napoli kezdi megtalálni tavalyi önmagát, de attól azért még mindig nagyon messze vannak. Lépkednek előre a Serie A-ban, lépkednek előre a Bajnokok Ligájában, tehát azért olyan igazán panaszkodniuk nincs miért.

Berlinben viszont van miért… Eszméletlen formahanyatláson ment keresztül az Union, a tavalyi remeklésük már rég a múlté, és a csapat most már a kiesés ellen küzd a Bundesligában. A cikk írásának pillanatában Urs Fischer még mindig a helyén, nagyon kíváncsi vagyok, mi jár az ő fejében, mi jár a főnökei fejében, meddig lehet ezt még engedni? Szerintem már nem sokáig.

A sportfogadás szakértői szerint a hazai győzelem megkérdőjelezhetetlen: A bet365 oldalán 1.40 most a Napoli győzelme, 4.75 a döntetlen, 8.00 a Berlin sikere.

Napoli

Még mindig azt mondom, nem tökéletes a Napoli, messze nincsenek abban az állapotban, mint tavaly, de azt hiszem, erre azért elég sokan számítottak. Nem lehet azzal takarózni, hogy Luciano Spalletti vagy épp Kim Min-jae távozott, nélkülük is maradt ott elég jó edző vagy futballista. Bár Rudi Garcíát elég sokan kritizálták a kinevezésekor, és sokan még most is, a mester egyelőre nem rendelkezik rossz mutatókkal.

Vannak azért gyengébb meccsek, mint amilyen mondjuk a Fiorentina elleni volt, de a Nápoly most már a Serie A-ban ott van a dobogó közelében, egészen pontosan a negyedik helyen. Ez többek között köszönhető a hétvégi, Salernitana felett aratott sikerüknek is. A salernóiak elleni találkozót idegenben nyerték meg 2-0-ra Giacomo Raspadori és Elif Elmas találataival.

A BL-ben a Napoli csak a Real Madridtól kapott ki, ellenük is csak 3-2-re egy nagyon izgalmas és jó mérkőzésen. Viszont verték az Union Berlint és verték a Bragát is.

Hazai környezetben azért messze nincs minden rendben, nézzétek csak meg az utolsó öt meccsüket: Iksz a Milannal, vereség a Fiorentinától és a Real Madridtól, győzelem az Udinese ellen, előtte pedig még egy vereség a Lazioval szemben…

A csapat legnagyobb sztárja, Victor Osimhen ezúttal sem áll rendelkezésre, a combja miatt kénytelen kimaradni a keretből. A helyettese Giacomo Raspadori lesz. Más sérült nincs, a hétvégén eltiltott Natan itt a kezdőbe fog kerülni.

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Natan, M. Olivera – Zielinski, Lobotka, Zambo Anguissa – Politano, Raspadori, Kvaratskhelia

Egymás elleni meccsek

Az október végi mérkőzésen a Napoli Berlinbe látogatott, ahol végül egyetlen góllal bizonyult jobbnak. A hazaiak ezúttal nagyot küzdöttek, az iksz talán igazságosabb lett volna, de Giacomo Raspadori gólja döntött.

Előző meccs eredménye
2023.10.24.Bajnokok Ligája
union berlin
0:1
napoli
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Union Berlin

Ami mostanában Berlinben történik, az több mint kétségbeejtő. A tavalyi bajnokság meglepetéscsapata, a negyedik helyen végző Union Berlin most a túlélésért küzd. Urs Fischer egyelőre nem távozott, de ezt csak annak köszönheti, hogy mennyi mindent ért vele el a csapat, és nem akarnak könnyedén megválni tőle.

Ám javulás nem látható, és az Union vezetősége a kiesést nem kockáztathatja meg.

Pedig augusztusban még sorban jöttek a győzelmek, magabiztos és jó játékot mutatott a Berlin. A gondok akkor kezdődtek, amikor a Lipcse simán nyert az An Der Alten Förstereiben. Azóta a gárda egyetlen pontot sem szerzett. Kiestek a kupából, a BL-ben utolsók, és a Bundesligában is osztályozós helyre kerültek.

A hétvégén az Eintracht Frankfurt verte meg őket simán, 0-3 lett a mérkőzés. David Datro Fofana balhéja után visszakerült a keretbe, de nincs itt Danilho Doekhi, Schäfer András és várhatóan Alexander Schwolow sem lesz.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Knoche, Bonucci, Leite – Juranovic, Khedira, Laidouni, Gosens – Becker, Behrens, Fofana

Tippelde

Nagyon kedvelem az Union Berlint, és Schäfer miatt drukkolok is nekik, de azt hiszem, Urs Fischer munkája menthetetlen. A svájci edző próbálkozik becsülettel, valami azonban nem stimmel, a játékosok nagyon mélyen vannak, amiből lehet, csak egy edzőváltás hozza ki őket. És lehet, hogy egy vereség el is hozza az edzőváltást.

Tippjeink a következők:

1.: Napoli győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán, és folytatódjanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső