Bodö/Glimt – Ajax: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2024.02.22.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 20.
Bodö/Glimt
Teljesítmény:
D N V N V
  • Aspmyra Stadion
  • Február 22. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Ajax
Teljesítmény:
D D V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Fura módon már kedden elővesszük a harmadik számú kupasorozatot, meg egyébként majd a második számút is. A mai nap hátralévő részében egy mérkőzés következik az Európa-konferencialigából, egy pedig az Európa-ligából. Szerintünk mindkettő érdekes lesz…

Főleg azért, mert az EKL-ben született egy nagy meglepetés, és majdnem még nagyobb lett belőle. A norvég Bodö/Glimt együttese a sokkal esélyesebb és jobb erőkből álló Ajaxhoz látogatott, és kis híján nyert is. Egy felelőtlen kiállításnak köszönhetően azonban döntetlennel kezdődik majd a második mérkőzés.

Mondhatnánk, hogy az Ajax a favorit, de az első meccs után ilyet már nem biztos, hogy ki kéne jelenteni. Gronbaekék a továbbjutást célozták meg.

Jöjjön a Bodö/Glimt – Ajax találkozó!

Bodö/Glimt

Nem lehet könnyű a norvég együttes helyzete, hiszen ők úgy lépnek pályára az európai kupasorozatban, hogy számukra a saját bajnokságuk már visszatért, magyarul nincsenek annyira játékban. Persze igyekeznek felkészülési meccseket tető alá hozni, hogy a fittség ne múljon, de így igazából a játékosok sem tudnak pihenni, mert mire véget ér majd a kupakaland, hamarosan állhatnak neki a bajnokságnak.

A tavalyit egyébként a Bodö megnyerte, a Brann Bergen és a Tromsö előtt kilenc ponttal végeztek, igazából nem fért kétség ahhoz, hogy ők a legjobbak.

Miután a ligának már két hónappal ezelőtt vége lett, a Bodö most játszotta első tétmeccsét azóta. És ezért is nagy szó, hogy az Ajax ellen 2-2-t tudtak elérni. Részükről a meccs pozitív hőse Albert Gronbaek volt, aki két gólt vállalt, a negatív hős pedig Odin Björtuft, aki a 90. percben összehozott egy tizenegyest meg még ki is állíttatta magát.

A csapat mestere, Kjetil Knutsen már bele is vágott a csapat megerősítésébe, és több új játékost már láthattunk az Ajax ellen is. Megszerezték kölcsönbe Jens Petter Haugét a Frankfurttól, a Toulouse kapusát, Kjetil Haugot, érkezett még Kasper Högh, Jostein Gundersen és Hakon Evjen.

Távozott Faris Moumbagna, Amahl Pellegrino (aki gólkirály lett a legutóbbi idényben), Sigurd Kvile, Stian Kristiansen, Morten Konradsen, Jeppe Kjaer, Petter Nosa Dahl, Ask Tjaerandsen-Skau és Mats Pedersen is.

Sérült Rune Espejord, Gaute Vetti, Nikita Haikin és Syver Skeide, eltiltott Odin Björtuft.

A várható kezdőcsapat:

Haug – Wembangomo, Moe, Gundersen, Björkan – Fet, Berg, Gronbaek – Sorli, Evjen, Hauge

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.02.15.Európa-konferencialiga
ajax
2:2
bodö
Európa-konferencialiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ajax

Miután elkezdődött a szezon, és az Ajax önmagához képest nagyon gyenge volt, a klub egykori ikonja, Rafael van der Vaart azt mondta, az Ajaxnak idén nem a bajnoki címen, hanem a kiesés elkerülésén kell dolgoznia. Ez annyira azért nem jött be, a csapat végül megtalálta azt az edzőt, aki talán visszavezeti őket a trónra, de ezt a szezont ebből a szempontból már el kell engedniük.

Nem lesz kiesés persze, de nem lesz bajnoki cím sem. A dél-afrikai válogatott korábbi szövetségi kapitánya, John van’ t Schip az ötödik helyig vezényelte fel a gárdát, lemaradásuk viszont óriási, a PSV Eindhoven 26 ponttal gyűjtött többet.

A cél egyértelműen a negyedik hely, talán még a harmadik is fogható. És közben lehet bizonyítani az Európa-konferencialigában. Nem tudni viszont, ez mennyire fontos a csapatnak. Az első meccsükből az jött le, hogy annyira azért nem.

Egész mérkőzésen égtek a Bodö/Glimt ellen, végül aztán egy kiállítás, egy tizenegyes megmentette őket. A vendégek cserejátékosa, Odin Björtuft szabálytalankodott tizenegyest és piros lapot érőn, a büntetőt a hosszabbításban Branco van den Boomen váltotta gólra, majd a megzavarodott norvégoknak berúgtak egy másodikat is, azt Steven Berghuis.

A szégyent így elkerülték, de jó formában továbbra sincsenek. Az elmúlt négy meccsükön egyszer sem nyertek, háromszor iksz, egyszer vereség. A hétvégén a NEC Nijmegen ellen otthon botlottak – ismét -, az eredmény – ismét – 2-2 lett. Ezúttal Brian Brobbey mellett Carlos Forbs talált be.

Az alábbi játékosok nem vehetnek részt az EKL-meccsen: Gaston Avila, Steven Bergwijn, Mika Godts, Amourricho van Axel Dongen.

A várható kezdőcsapat:

Ramaj – Gooijer, Hato, Sutalo, Rensch – Henderson, Taylor, Hlynsson – Berghuis, Brobbey, Forbs

Tippelde

Nem a véletlen műve volt az a két rúgott gól, a Bodö továbbjutási reményekkel néz szembe. A hollandok viszont erősebbek kétségtelenül, és igazából ők a favoritok. Mi egy szórakoztató mérkőzésre számítunk, ahol nem feltétlenül lesz vége a találkozónak a rendes játékidővel.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső