Newcastle United – AC Milan: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.12.13.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 12.
2023. december 13. szerda, 21:00 St. James Park
Newcastle United
vs
Milan

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Utolsó meccsünk jön, ami ismét az izgibbek közé tartozik. Merthogy ez is az F jelű csoportból érkezik. Ahogy azt korábban már említettem, itt még csak az dőlt el, hogy a Borussia Dortmund továbbjut, az, hogy kivel, az még nem. Van esélye a Newcastle United – AC Milan két főszereplőjének is, de valójában a sorsuk nem a saját kezükben van. A csapatok győzelme még nem feltétlenül jelenti azt, hogy továbbjutnak, azt azonban igen, hogy mehetnek az EL-be. Közben pedig nagyon szurkolniuk kell Edin Terzic együttesének is.

Az első – és utolsó – meccsük egy gól nélküli döntetlent hozott, azonban látva a két csapat formáját, ez most igazán meglepetés lenne. És nem azért, mert olyan bomba lenne bármelyik csapat…

Az online sportfogadás szakértői hazai sikerrel számolnak, a Rabona oldalán 1.90 a hazai siker, 4.00 a döntetlen, 4.10 a vendéggyőzelem.

Newcastle United

Nem akarok okoskodni, hogy márpedig én megmondtam, de márpedig én megmondtam. Várható volt, hogy Eddie Howe szűkös kerete nem fogja sokáig bírni a terhelést. Egy héten két meccset játszottak, komoly ellenfelekkel, és mivel folyamatosan tíz feletti sérültet produkált a Newcastle, Howe-nak ugyanazt a kezdőt kellett kiállítania. A kezdeti sikerek után jött az első pofon, az Evertontól kaptak ki, majd a hétvégén a Tottenham is nagyon elverte őket.

A bajnoki meccs eredménye 4-1 lett, a vendégeknek gyakorlatilag esélyük sem volt, Joelinton 4-0-nál tudott szépíteni.

A szezon legfontosabb mérkőzése következik, ahol eldől, hol folytatódik a szarkák számára az európai futball. Már, ha egyáltalán valahol folytatódik.

A húsz év után visszatérő Newcastle remekül kezdett, az AC Milannal ikszeltek, aztán legyőzték 5-1-re a PSG-t. Ezt követően kezdődött a vesszőfutás, kétszer is kikaptak a Dortmundtól, legutóbb pedig csak döntetlen jött össze a Párizs ellen. Mondjuk ott bravúr volt az egy pont, és nagyon közel volt a győzelem, de Valentino Livramento kezezését szabálytalannak ítélte a bíró, és tizenegyest fújt az utolsó percben a PSG-nek.

Jó hír, hogy Sean Longstaff és Callum Wilson is visszatért, mindketten csereként játszottak kábé fél órát.

Bővülnek tehát Howe lehetőségei, de még így is rengeteg hiányzóval kell számolnia. Nem játszhat a kapus, Nick Pope, nem lesz ott a védelemből Matt Targett, Dan Burn, Javier Manquillo és Sven Botman, a középpályáról hiányzik Sandro Tonali, Joe Willock, Elliot Anderson, a támadók közül pedig Jacob Murphy és Harvey Barnes.

A várható kezdőcsapat:

Dubravka – Trippier, Lascelles, Schär, Livramento – Longstaff, B. Guimaraes, Joelinton – Almirón, Isak, Gordon

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.09.19.Bajnokok Ligája
milan
0:0
newcastle united
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AC Milan

Nem fenékig tejfel az élet a rossonerinél sem, Stefano Pioli állása veszélyben, elviekben már ténylegesen elgondolkoztak a menesztésén, holott ő sincs könnyű helyzetben, a keret több tagja esett ki mostanság, és ez a keret nem annyira mély, hogy csak úgy elő lehessen rántani egy helyettest a kalapból. Nemrég annyira csatár híján voltak, hogy még a 15 esztendős csodagyerek, Francesco Camarda is helyet kapott a pályán.

Elégedetlenek a vezetők, holott a Milan a harmadik helyen áll a bajnokságban, és a BL-ben, bár utolsók, de van esélyük a továbbjutásra. Igaz, nem annyira sok…

Öt ponttal és -4-es gólkülönbséggel negyedikek, kétszer kaptak ki, kétszer ikszeltek és csak egyszer győztek. Igaz, a PSG-t verték hazai környezetben.

Amennyiben nyernek, az európai kupakaland nem ér véget. Minimum az EL-ben folytathatják. Ha csak ikszelnek vagy kikapnak, akkor nem lesznek ott sem a BL-ben, sem az EL-ben.

A hétvégén 3-2-re kikaptak az Atalantától, hiába egyenlítettek kétszer is, a harmadik hazai gólra már nem volt válaszuk. Amúgy Olivier Giroud mellett Luka Jovic talált még be, míg Davide Calabriát a bíró kiállította.

Ami miatt aggódhatnak, az az idegenben nyújtott teljesítményük, október óta egyszer sem nyertek, ez összesen négy mérkőzést jelent.

Sérült a keretből Pierre Kalulu, Malick Thiaw, Marco Sportiello, Noah Okafor, Simon Kjaer és Marco Pellegrino. Mivel megint gondok vannak a védelem közepén, Fikayo Tomori párja ismét Theo Hernández lehet, míg a balbekk Alessandro Florenzi.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Tomori, Hernández, Florenzi – Loftus-Cheek, Krunic, Reijnders – Chukwueze, Giroud, Pulisic

Tippelde

Nem mondom, hogy a Newcastle szétesőben van, a visszatérők segíteni fognak abban, hogy a keret fáradtabb tagjait tehermentesítsék, ám ezúttal még oda kell tennie magát mindenkinek. Annak is, aki az elmúlt három hétben a hatodik meccsére készül…

Nem lesz könnyű dolga a Newcastle-nek, és hiába gondolják őket esélyesebbnek, a Milan nagyobb rutinjával és teljesebb kezdőjével győzhet a St. James’ Parkban.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen vagy AC Milan győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Sportuna játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső