Royale Union SG – Liverpool: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2023.12.14.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 13.
Royale Union SG
Teljesítmény:
N N N D D
  • Lotto Park
  • December 14. 18:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Liverpool
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem csak a legrangosabb kupasorozat csoportköre fejeződik be a héten, hanem a másik kettőé is. Igazi meccsdömpinget kapunk, a sportfogadás szerelmeseinek lesz min gondolkozni. Tele vagyunk téttel bíró és tét nélküli meccsekkel, a nap többségét most az Európa-liga fogja adni, a Konferencialigából egyedül a számunkra fontos meccset, vagyis a Fradi – Fiorentinát fogjuk górcső alá venni.

De most még nem ott tartunk, kezdjünk a Royale Union SG – Liverpool mérkőzéssel.

A találkozó a hazaiak számára fontos, akiknek még van egy szemernyi esélyük arra, hogy tavasszal is az Európa-ligában folytassák, de ahhoz arra is szükség van, hogy a Toulouse kikapjon a LASK Linz ellen. Ha csak egy döntetlent szereznek a franciák, máris vége a mókának.

A Pool úgy nyeri a csoportját, hogy Jürgen Klopp annyira nem is veszi komolyan a sorozatot, és ezen a meccsen is inkább a tartalékokra számíthatunk.

Ó, az Unibet szorzóit majdnem el is felejtettem: A hazaiakra 2.95, a döntetlenre 3.80, a vendégekre 2.38.

Royale Union SG

Rendkívül halovány esélye van csak a továbbjutásra a Saint-Gilloise csapatának az Európa-ligában. A belga bajnokságot magabiztosan vezető együttesnek csak a győzelem jó a Liverpool ellen, miközben annak is drukkolniuk kell, hogy a Toulouse kikapjon a LASK Linz otthonában. Ha ez is megtörténik, akkor még nem árt figyelni a gólkülönbségre sem. Szóval nem túl vastag ez a sansz, mindenesetre Alexander Blessin együttese nem léphet pályára máshogy, minthogy megcsinálják.

Az eddigi öt meccsükből csak egyet nyertek meg, a LASK-ot otthon 2-1-re győzték le, de aztán két héttel később a sógorok meglepetésre kiütötték a Royale Uniont. És az a meccs lehet, amin múlik a továbbjutásuk…

Egyébként jó formában vannak, mint mondtam, a bajnokságot vezetik, közben a kupában is haladnak előre, az utolsó tíz tétmeccsükből csak egyet veszítettek el, kétszer ikszeltek, hétszer nyertek.

Hazai pályán megy igazán a szekér, legutolsó hét meccsük egyaránt győzelemmel záródott.

A német edzőnek papíron nincs sérültje, a hétvégi győztes bajnokin – a Charleroi ellen Mohamed Amoura (2) és Casper Terho góljaival 3-1-re nyertek – mindenki ott volt, senkit nem kellett sérülés miatt kihagyni. Azonban nem lesz teljes a keret, merthogy Charles Vanhoutte eltiltás miatt kimarad.

A várható kezdőcsapat:

Moris – Mac Allister, Burgess, Machida – Castro-Montes, Rasmussen, Amani, Lapoussin – Amoura, Rodríguez, Puertas

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.10.05.Európa-liga
liverpool
2:0
st gilloise
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Liverpool

Ezúttal a testvérek nem csapnak össze, Kevin Mac Allister nem találkozik az öccsével a pályán, mivel Alexis Mac Allister sérülés miatt biztosan kimarad. Ha már belekezdtem a csapat sérültjeibe, akkor hadd folytassam velük. Nem lesz még a pályán Thiago Alcantara, Stefan Bajcetic, Andy Robertson, Joel Matip és Diogo Jota, de kötve hiszem, hogy a most felépült Alisson Becker a kapuban lesz majd, újabb esélyt kaphat a bizonyításra Caoimhin Kelleher.

Talán egy kicsit degradáló a Liverpoolnak az Európa-ligában szerepelni, nem is igazán élvez prioritást a vörösök életében, de még így is sikerült tükörsimán megnyerni a csoportjukat. öt meccs alatt 12 pontot szereztek, ami elegendő volt a csoportelsőséghez, ez az utolsó mérkőzés már csak púp a háton.

A Pool nagyon a Premier League-re koncentrál, főleg most, hogy a hétvégén átvették a vezetést az Arsenaltól. Nem volt könnyű meccsük a Crystal Palace ellen, 1-0-s hátrányból álltak fel, előbb Mo Salah talált be, majd Harvey Elliott a hosszabbításban.

A december az angol csapatoknál mindig kemény, és a Pool sem fog leállni, az év végéig még vár rájuk négy meccs, a hétvégén a MU, utána a WHU, aztán az Arsenal, végül a Burnley.

Szóval, ja… én elhiszem, ha magasról tesz a mostani meccsre Klopp.

A várható kezdőcsapat:

Kelleher – Gomez, Konaté, Quansah, Tsimikas – Elliott, Endo, Gravenberch – Doak, Gakpo, Díaz

Tippelde

Még így, félgőzzel is illik győznie a Poolnak, ez lenne a reális. Ezek a játékosok hajtanak arra, hogy közelebb kerüljenek a kezdőhöz, ahhoz pedig muszáj bizonyítani.

Tippjeink a következők:

1.: Liverpool győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső