Manchester City – Brentford: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.02.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 19.
Manchester City
Teljesítmény:
D N N N N
  • Etihad Stadium
  • Február 20. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Brentford
Teljesítmény:
V N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ennyit az európai kupákról, ahogy a múlt héten, úgy most is az angol csapatokkal folytatjuk. De míg a múlt héten csak másodosztályú találkozókról olvashattatok, addig most egy PL-meccs következik. A Manchester City és a Brentford elmaradt találkozója következik, amely azért nem került időben megrendezésre, mert a City elutazott a Klubvilágbajnokságra, és meg is nyerte azt.

Sokba kerülhet a hétvégi hiba Pep Guardioláéknak, némiképp váratlanul hazai pályán botlottak meg a Chelsea-vel szemben, így most hiába nyernek, elsők biztosan nem lesznek. Pár nappal ezelőttig még erre is volt esély.

A Brentford épp a Pooltól kapott ki a hétvégén, most egy újabb erős ellenféllel találkoznak.

Következzen a Manchester City – Brentford találkozó!

Manchester City

Egy picike győzelemre lett volna szükség, és most arról beszélnénk, hogy a Manchester City átvette a vezetést a Premier League-ben. De, ahogy az ősszel, úgy most is megviccelte őket a Chelsea együttese. Az első meccsük 4-4 lett, ezúttal nem potyogtak a gólok, de ismét egy pontot szereztek Guardioláék ellen Jacksonék. Az 1-1-es meccsen hazai részről Rodri talált be.

Igazságosabb lett volna a hazai siker, de a vendégek jól védekeztek, meg még szerencséjük is volt pár esetben. Ez pedig azért probléma a Citynek, mert így nem csak, hogy nem tudták megelőzni a Liverpoolt, de még az Arsenal is eléjük került.

Ezt lehet most orvosolni. A vörösökkel szemben a hátrányuk négy pont (tehát, ha nyernek, akkor egy ponttal kerülnek mögéjük), az Arsenallal kettő (győzelem esetén őket egy ponttal meg fogják előzni).

De tudnak-e nyerni? Azt gondolom, ez a Chelsea ellen sem volt kérdés, mégis ráfaragtak Haalandék. Aki egyébként kifejezetten gyengén játszott, és a legutóbbi öt meccsén két gólt tudott szerezni. Más csatárnál lehet, ezt fel sem róná senki, de Erling Haalandnál más a helyzet…

Hazai pályán idén még nem kapott ki a City, de egyre több a döntetlen. Négynél járnak nyolc győzelem mellett.

Visszatért az edzésekre Sergio Gomez, bár ő nem stabil kezdő, jó tudni, hogy eggyel nőtt a lehetőségek száma. Szintén pályára léphet várhatóan Bernardo Silva, de Jack Grealish és Josko Gvardiol ezúttal sem lesz ott.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Dias, Akanji, Aké – Rodri, Kovacic – Foden, De Bruyne, Doku – Haaland

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.02.05.Premier League
brentford
1:3
man city
Premier League
2023.05.28.Premier League
brentford
1:0
man city
Premier League
2022.11.12.Premier League
man city
1:2
brentford
Premier League
2022.02.09.Premier League
man city
2:0
brentford
Premier League
2021.12.29.Premier League
brentford
0:1
man city
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brentford

Látható, hogy egy fecske nem tudott nyarat csinálni. Ivan Toney visszatérése sokat nyom a latba, de Thomas Frank csapata azért még mindig bele tud szaladni komolyabb vereségekbe. Az elmúlt hetekben kikaptak a Tottenhamtől egy szoros mérkőzésen, majd a City győzte le őket, most hétvégén pedig a Liverpooltól kaptak ki otthon. Nem is akárhogyan, a listavezető négyet rúgott nekik, hazai oldalról ismét az eltiltásából visszatérő csatár tudott betalálni.

Ez a szezon gyengébb a Brentford számára, még akár az is lehet, hogy a kiesés ellen kell menekülniük. Egyelőre a középmezőny végén találhatók, de előnyük csak hat pont a már kiesőhelyen levő Evertonnal szemben.

Nem a Cityt, nem a Poolt és nem a Spurst kell ennek a csapatnak legyőznie, sokkal inkább a közvetlen riválisokat, mint mondjuk a Nottingham, a Palace vagy a Fulham.

Idegenben egymás után hat alkalommal kaptak ki, ezt tudták megszakítani utolsó meccsükön, amit nem hazai környezetben játszottak. A Wolverhamptont verték 2-0-ra, ez azonban még kevés, további sikereket kell aratniuk, ha nem akarnak problémát.

Több olyan játékos van, aki kiesett, Rico Henry, Ethan Pinnock, Bryan Mbeumo, Aaron Hickey, Kevin Schade és Josh Dasilva sem lehet majd ott.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Collins, Ajer, Mee – Roerslev Rasmussen, Jensen, Nörgaard, Janelt, Reguilon – Toney, Maupay

Tippelde

A papírforma az, hogy a City ezt a meccset gólokkal fogja megnyerni. Pár hete idegenben 3-1-re győztek, ezzel most is elégedettek volnának. Hazai szempontból létfontosságú mérkőzés, a vendégeknek szintén nem egy olyan, amit el lehet hanyagolni, de messze nem számít annyit.

Tippjeink a következők:

1.: Man City győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Szülinapod van? Regisztrálj a Vulkan Bet oldalán, akik a születésnap alkalmából megdobnak egy kis bónusszal!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső