Cardiff – Huddersfield: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.03.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 05.
Cardiff
Teljesítmény:
N N D V V
  • Liberty Stadium
  • Március 06. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Huddersfield
Teljesítmény:
D N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Úgy akartam kezdeni ezt a kis bevezetőt, hogy „kiesőjelöltek csatája”. Aztán rájöttem, a Cardiff nem kiesőjelölt, szóval ez az állítás csak félig-meddig igaz. Habár még bőven van idő és lehetőség a walesiek számára, hogy kiessenek, most, jelen pillanatban megfelelő távolságban vannak a piros zonától, ami üdítő újdonság a szurkolóiknak.

A Huddersfield azonban ott van a közepén, a húsos fazék kellős közepén. Csak míg általában a húsos fazék kifejezést valami jóra szoktuk alkalmazni, itt most konkrétan a League One-t jelenti.

Nemrég még a feljutásért voltak küzdelemben, azóta viszont jelentősen visszaestek, és már tavaly is csak egy hatalmas hajrá mentette meg az együttest.

Nagyon sűrű a mezőny vége, minden pontnak lehet örülni, főleg, ha az nem önmagában érkezik, hanem két másikkal együtt.

Jöjjön a Cardiff – Huddersfield mérkőzés!

Cardiff

Aki csak két éve követi a Championship küzdelmeit, azt gondolhatja, a Cardiff mindig is egy kiesés elől menekülő kiscsapat volt. Pedig a nagy francokat. Wales egyik leghíresebb csapatáról beszélünk, akik megjárták az első osztályt is, és a másodikban is többször voltak a feljutás közelében. Azonban az elmúlt két évben valóban inkább a hátsó feléhez voltak közel, egyszer a 18. helyen, egyszer pedig a 21.-en végeztek. Utóbbi már majdnem kiesés.

Úgyhogy felüdülés újra a középmezőnyben látni őket. Ez nem egyszemélyben Erol Bulut műve, de az idén kinevezett menedzser bizonyára sokat hozzá tett ehhez.

A Cardiffnak most is voltak nehezebb pillanatai, lehet, hogy még lesznek is, de most a kényelmes 11. helyet foglalják el, kilenc pontra a kiesőhelyen álló Stoke-tól. Szóval azért biztonságban még nincsenek, 9 pontot el lehet bukni tizenegy forduló alatt.

Mostanában épp jobb formát mutatnak, az utóbbi három meccsükön hét pontot szereztek, a hétvégén a Bristol City otthonában nyertek 1-0-ra Perry Ng góljával.

Majdnem ugyanannyi pontot gyűjtöttek otthon, mint idegenben, 24 vs 23. Előbbi a hazai mérlegük pontban kifejezve, hét győzelem és három döntetlen eredményezi ezt, emellett még hét vereségük van, tehát nem egy kifejezett oroszlánbarlang a Liberty.

Ketten talán már ott lesznek a keretben, akár a kezdőben is, Kion Etete mellett Karlan Grant is közel a felépüléshez. Aki kimarad az Jak Alnwick és Mark McGuinness. Legutóbb már Callum O’Dowda is ott volt a kispadon, így rá is számíthat Bulut.

A várható kezdőcsapat:

Horvath – Ng, Phillips, Goutas, Wilson-Esbrand – Ralls, Siopis – Bowler, Turnbull, Colwill – Meite

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.24.Championship
huddersfield
0:4
cardiff city
Championship
2023.04.30.Championship
cardiff city
1:2
huddersfield
Championship
2022.09.17.Championship
huddersfield
1:0
cardiff city
Championship
2022.02.23.Championship
huddersfield
2:1
cardiff city
Championship
2021.11.06.Championship
cardiff city
2:1
huddersfield
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Huddersfield

Hősiesen küzd idén is a bennmaradásért a Huddersfield együttese, és lehet, hogy ezúttal is az utolsó fordulókban derül csak ki, maradhatnak-e a másodosztály tagjai.

A Huddersfieldet csak a gólkülönbsége helyezi előrébb a kiesőhelyen levő Stoke-kal szemben, de ott egy kupacon rengeteg csapat található. A 22. Stoke és a 15. Swansea között négy pont csak a különbség. Szóval a Huddersfield ki is eshet, és lehet a középmezőny tagja is.

A csapat mostanság felemás eredményeket produkál. Nemrégiben kétszer is kikaptak, de ezt mindig tudták egy győzelemmel felülírni. A múlt héten pedig nagy meglepetésre úgy tartották féken a Leeds Unitedot, hogy Jonathan Hoggot még az első félidőben kiállították. Ekkor már 1-0-ra vezettek a csereként beállt Michal Helik góljával. És nagyot küzdöttek az 1-1-es döntetlenért.

Formájuk nem mondható rossznak, azonban idegenbeli mutatóik már annál inkább. Összesen csak háromszor nyertek, hétszer ikszeltek, hétszer kikaptak.

A Leeds ellen Nakayama Yuta megsérült – őt váltotta Helik -, ezúttal nem tud pályára lépni. Így van még Radinio Balker, Kian Harratt, Oliver Turton és Rhys Healey is, Jonathan Hogg eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Nicholls – Pearson, Lees, Helik – Spencer, Rudoni, Kasumu, Matos, Thomas – Ward, Burgzorg

Tippelde

Ki-ki meccs lesz ez a javából, nagyon nehéz megmondani, melyik együttes nyerhet. Az utóbbi időben egymás ellen szépen termelték a gólokat, ám az over 2,5 ezúttal kicsit idegennek tűnik. A Huddersfield minden egyes pontnak örül, idegenben meg főleg, így nem lepődnénk meg egy védekezőbb felfogású csapaton.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Szögletek száma: Under 8,5

Kockázatmentes fogadás a Rabona irodájánál: Akár 15.000 Ft-os freebetet is kaphatsz a bukmékertől

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső