AC Milan – Atalanta: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.02.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 23.
AC Milan
Teljesítmény:
V V N N N
  • Giuseppe Meazza
  • Február 25. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Atalanta
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hoztunk még mára két olasz, valamint egy spanyol mérkőzést. Haladjunk szépen sorban, vasárnap este rendezik meg az AC Milan – Atalanta találkozót, mely az egész forduló egyik legjobb meccse lehet. Bár a legtöbben már elengedték a Serie A idei szezonját, mondván, hogy úgyis az Inter lesz a bajnok, én nem javaslom, hogy lelépjetek. Igen, Inzaghi csapatának előnye tényleg nagy, de mögöttük azért elég jó kis állás alakult ki.

Ezúttal a tabella harmadik és negyedik helyezettje vív majd meg egymással. Kettejük között hét pont a különbség, plusz az Atalantának van egy elmaradt meccse. Tehát a hét pontot akár egyre is csökkenteni lehet.

Az északi csapatok meccsén bármi lehet, nemrég a kupában például az Atalanta bizonyult jobbnak a Giuseppe Meazzában.

AC Milan

Egymás után második mérkőzését veszítette el az AC Milan, a tegnapi – Rennes elleni – vereség után azonban mégis ők örülhettek. A csapat bejutott a következő fordulóba a második számú európai kupasorozatban, miután összesítésben 5-3-ra győztek francia ellenfelük ellen.

Az első meccset 3-0-ra nyerték (Ruben Loftus-Cheek kétszer villant, majd betalált még Rafael Leao), tegnap este pedig Luka Jovic és szintén Rafael Leao köszönt be, így Benjamin Bourigeaud mesterhármasa nem sokat ért.

A két Rennes elleni meccs között a gárda a Monzával találkozott a bajnokságban, meglepetésként érte a szurkolókat, hogy végül vereséggel zártak. A kiscsapat két góllal húzott el, majd még Luka Jovicot is kiállították. Ezután mégis felállt a padlóról az együttes, Olivier Giroud és Christian Pulisic találtak be, a hosszabbítás azonban megint a Monzáé volt. A vége 4-2 lett.

A Milan ezzel elbukta lehetőségét annak, hogy megelőzzék a Juventust. Allegriék négy meccse nyeretlenek, egy győzelemmel összejöhetett volna az előzés.

Mögöttük ott az Atalanta, egyelőre tisztes távolságban.

Hazai mérlegük kilenc győzelemből, egy döntetlenből és két vereségből áll.

Az eltiltott Luka Jovic mellett három sérültje van a csapatnak: Fikayo Tomori, Davide Calabria és Tommaso Pobega.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Florenzi, Thiaw, Kjaer, Hernández – Loftus-Cheek, Reijnders, Musah – Pulisic, Giroud, Rafael Leao

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.10.Olasz Kupa
milan
1:2
atalanta
Olasz Kupa
2023.12.09.Serie A
atalanta
3:2
milan
Serie A
2023.02.26.Serie A
milan
2:0
atalanta
Serie A
2022.08.21.Serie A
atalanta
1:1
milan
Serie A
2022.05.15.Serie A
milan
2:0
atalanta
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Atalanta

Nem lassít az Atalanta, és Gian Piero Gasperini a Bajnokok Ligáját akarja. Meg a dobogót. A kettő közül utóbbira kicsit kevesebb az esélye, de ha jól sakkoznak, még akár össze is jöhet.

Az Atalanta ugyanis hét ponttal van lemaradva az AC Milan mögött. Most legyőzhetik őket, ezzel négy pontra csökkenne a különbség, illetve van még egy elmaradt mérkőzésük.

Remek formájuk sokat segíthet céljaik elérésében. A gárda a legutóbbi hét bajnokiján maradt veretlen, a hét meccsből hatot meg is nyertek, egyedül az AS Roma ellen ikszeltek.

A hétvégén sima sikert arattak a Sassuolo ellen, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners és Mitchel Bakker találtak a kapuba.

Idegenben van mit javítani, hiszen eddig 4-2-5-öt hoztak össze.

Sérültek: Ademola Lookman, José Luis Palomino.

A várható kezdőcsapat:

Carnesecchi – Scalvini, Djimsiti, Kolasinac – Holm, Pasalic, Ederson, Zappacosta – Miranchuk, Koopmeiners – De Ketelaere

Tippelde

A belga támadó anyaegyesülete ellen bizonyíthat ismét, Charles De Ketelaere és az egész Atalanta nagyon motivált.

A Milan sérültjei lassan elfogynak, így Piolinak ismét van lehetősége válogatni. Nagy kérdés, hogy a legutóbbi két vereség megfogta-e a fejeket.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső