Real Betis – Athletic Bilbao: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.02.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 23.
Real Betis
Teljesítmény:
D D V N D
  • Benito Villamarín
  • Február 25. 16:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Athletic Bilbao
Teljesítmény:
N D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most, hogy a legfontosabb mérkőzésen túl vagyunk, jöhet a többi rangadó. További négy izgalmas találkozót választottunk, ahol biztos győztes nincs, izgalom annál inkább. A Real Betis – Athletic Bilbao következik, amely az ősszel hat gólt hozott, fordulatokat és remek futballt. Egy ilyen meccset most is megnéznénk.

Ráadásul ez egy rangadó is a maga módján: a hazaiak a LaLiga tabellájának hetedik helyét, a vendégek az ötödiket foglalják el. Manuel Pellegrini számára ez egy remek lehetőség a közeledésre, akár még a Real Sociedadot is megelőzhetik, akik a két csapat között helyezkednek el. A Bilbao pedig egy győzelemmel az Atletico Madridot foghatja be, és előzheti meg.

Real Betis

Tagadhatatlanul nem a legjobb napjain van túl a Real Betis. Tegnap este búcsúztak az Európa-konferencialigától is, pedig nem is olyan régen még az EL-csoportjuk élén voltak. Erre most jött a Dinamo Zagreb, és még onnan is kiejtette őket. Manuel Pellegriniék tegnap este Horvátországban léptek fel, és egy egygólos hátrányt kellett volna ledolgozniuk. Nem sikerült, hiszen 1-1-es döntetlent értek el. Góljukat Cedric Bakambu szerezte, akit most igazoltak le Törökországból.

Nem csak a nemzetközi kupában, de a bajnokságban sem megy annyira az együttesnek. Becsúsznak megmagyarázhatatlan döntetlenek, mint amilyen az Alaves elleni is, de előtte ikszeltek a Getaféval, kikaptak a Barcától, ahogy a Celta Vigotól is.

Lehet, hogy van összefüggés a gyengébb játék, és néhány kulcsember kiesése között, például az egész idényben vezérszerepet betöltő Isco hetek óta nem játszhat egy sérülés miatt. A további sérültekről egy kicsit később, nézzük, hogy áll most a Betis!

A tabellán tehát a hetedik helyet foglalják el, a spanyol csapatok közül az övék a legtöbb döntetlen. Hazai pályán 6-6-1-et hoztak össze, veretlenségüket nemrég a Barca vette el.

Most már beszélhetünk azokról, akik nem játszhatnak: Isco mellett kiesett Marc Bartra, Ayoze Perez, Guido Rodríguez és Abner Vinicius, szintén sérült Chimy Avila, illetve három eltiltottja is lesz a csapatnak, Marc Roca, Juan Miranda és Sokratis.

A várható kezdőcsapat:

Silva – Ruibal, Pezzella, Riad, Bellerin – Johnny, Altimira – Fornals, Fekir, Ezzalzouli – Willian José

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.27.LaLiga
athletic bilbao
4:2
real betis
LaLiga
2023.05.04.LaLiga
athletic bilbao
0:1
real betis
LaLiga
2022.12.29.LaLiga
real betis
0:0
athletic bilbao
LaLiga
2022.03.13.LaLiga
real betis
1:0
athletic bilbao
LaLiga
2021.12.19.LaLiga
athletic bilbao
3:2
real betis
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Athletic Bilbao

Továbbra is a Bajnokok Ligájára hajt az Athletic Bilbao együttese, és valljuk be, egészen jól is állnak. Nagy szó lenne az Atletit vagy a Barcát lelökni onnan, de látva, hogy a Girona most épp mennyire megtorpant, még akár ők is lehetnek ennek a vesztesei.

A Bilbao épp őket győzte le a hétvégén, nagyon izgalmas mérkőzésen egy góllal voltak jobbak. Előbb Alejandro Berenguer talált be, majd a védőként és középpályásként is bevethető játékos újabb gólt szerzett. A harmadikat Inaki Williams pofozta be, a vendégek pedig csak két gólt tudtak szerezni.

A gárda így megőrizte veretlenségét, most már négy bajnoki óta nem találtak legyőzőre.

Igazából hazai pályán igazán erősek, de idegenbeli teljesítményük sem a legrosszabb, hiszen csak négy csapat teljesít jobban náluk. Mérlegük négy győzelemből, öt döntetlenből és három vereségből áll.

Ketten biztosan nem tudják majd teljesíteni Ernesto Valverde kéréseit a pályán, Inigo Lekue és Ander Herrera is sérült. Lehet, hogy a belbekk, Yuri Berchiche sem játszhat, rá azonban van esély.

A várható kezdőcsapat:

U. Simon – de Marcos, Alvarez, Vivian, Berchiche – Prados Díaz, Ruiz de Galarreta – I. Williams, Sancet, Berenguer – Guruzeta

Tippelde

Nincs könnyű helyzetben a Betis, és ennyi hiányzóval kötve hiszem, hogy a BL-t célba vevő Bilbao ellen nyerni tudnak. Legjobb esetben egy döntetlen jöhet össze. Gólok tekintetében ezúttal nem várunk olyan meccset, mint az őszi.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen vagy Bilbao győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső