Real Madrid – Sevilla: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.02.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 23.
Real Madrid
Teljesítmény:
D N N D N
  • Santiago Bernabeu
  • Február 25. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Sevilla
Teljesítmény:
D N N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Térjünk vissza egy mérkőzés erejéig a spanyolokhoz. Vasárnap egy, a bajnoki cím szempontjából fontos rangadót játszik majd a Real Madrid. Bár úgy gondolom, nekik minden meccs fontos a jövőben. Nem lejátszott még, ki nyeri a LaLigát. Lehet, hogy a Girona épp most száll ki a buliból, a meglepetéscsapat harmadik találkozóját hozta le nyeretlenül a hétvégén. De botlottak a királyiak is, így a Barca – Atletico Madrid kettős egy kicsit tudott közelíteni.

A Real Madrid most az egyik mumusát fogadja. Hiába 15. helyen áll a Sevilla, mindig nehéz mérkőzést játszanak a Bernabeu-ban, mindig meg tudják nehezíteni Ancelottiék dolgát.

Speciális találkozó lesz ez, de hogy miért, arra lentebb kitérek.

Jöjjön a Real Madrid – Sevilla mérkőzés!

Real Madrid

Egy hétközi BL-meccs után lépett pályára a bajnokságban a Real Madrid, az utazás, a fáradság, a hiányzók pedig abszolút látszódtak a Rayo Vallecano elleni találkozón. De mielőtt arról beszélnénk, kerüljön szóba az a BL-meccs.

Németországba utaztak a királyi gárda focistái, hogy Gulácsi Péter és Willi Orbán együttesével mérkőzzenek meg. Az RB Leipzig elleni meccsen Andriy Lunin és Brahim Díaz nevét kell kiemelni. Utóbbi a győztes gólt szerezte, előbbi pedig rengeteg védést mutatott be, mellyel megőrizte kapuját a góltól.

A Rayo ellen ez nem sikerült, mert Eduardo Camavinga kezezése miatt tizenegyest kapott a harmadik számú fővárosi együttes, azt pedig Raúl de Tomás értékesítette. A túloldalon előtte Joselu volt eredményes.

A bajnokságot még így is vezeti a Real, plusz a hétvégén hiába botlottak, a mögöttük levő Girona ki is kapott, tehát még így is tudták növelni az előnyüket.

Hazai pályán eddig tíz győzelmet arattak, kétszer ikszeltek.

Hiányzóik: Dani Carvajal, Eduardo Camavinga (eltiltás); Toni Rüdiger (ő már edzett, és lehet, hogy pályára léphet), Jude Bellingham, David Alaba, Eder Militao, Thibaut Courtois (sérülés). Kétséges még Joselu játéka is.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Vazquez, Tchouaméni, Nacho, Mendy – Kroos, Modric, Valverde – Brahim – Vinicius Jr., Rodrygo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.21.LaLiga
sevilla
1:1
real madrid
LaLiga
2023.05.27.LaLiga
sevilla
1:2
real madrid
LaLiga
2022.10.22.LaLiga
real madrid
3:1
sevilla
LaLiga
2022.04.17.LaLiga
sevilla
2:3
real madrid
LaLiga
2021.11.28.LaLiga
real madrid
2:1
sevilla
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sevilla

Láthatóan valamit segített Quique Sánchez Flores érkezése a Sevillához, de még mindig nincsenek teljesen kint a gödörből a Sevillánál. A kiesőhelyen levő Cadiz hét pontra, ami nem egy olyan hátrány, amelyet nem lehet behozni. Mindenesetre az elmúlt hetekben meg tudta őrizni veretlenségét az együttes, és szépen elkezdett felfelé lépkedni. Négy találkozó, összesen nyolc pont, régóta nem volt már ilyen formában az andalúziai csapat.

A hétvégén Valenciába látogattak, és a Mestallából értékes pontot hoztak el egy gól nélküli döntetlen formájában. Utolsó vereségük több mint egy hónapja volt, akkor a Girona úgy megverte őket, mint szódás a lovát, öt gólig meg sem álltak.

Említettem, hogy különleges mérkőzés lesz ez, méghozzá Sergio Ramos számára. A spanyol védő nevelőegyesületébe való visszatérése óta most először lép majd pályára a Santiago Bernabeu-ban, ahol a karrierje nagy részét töltötte. Ezúttal azonban ellenfélként.

A Sevilla idegenben nem a legjobb csapatnak számít, de még közelébe sincs annak: Két győzelmük van, négy döntetlenjük és hat vereségük.

Sérült Marcao, Lucien Agoumé, Lucas Ocampos és Erik Lamela, talán már pályára léphet Mariano Díaz, Nemanja Gudelj, Dodi Lukebakio és Marcos Acuna.

A várható kezdőcsapat:

Nyland – Badé, S. Ramos, Salas – Jesus Navas, Sow, Soumaré, Torres, Pedrosa – En Nesyri, Romero

Tippelde

Bár a hazai győzelemre nem adnak túl sokat a bukik, szerintünk annyira mégsem lesz ez sima. A Realból többen hiányoznak, védelmük láthatóan sebezhető, hiszen egy középpályás játszik belső védőt most már jó ideje. Nincs Bellingham, Vinicius Jr. pedig még mindig nem csatár.

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Élvezd a meccseket, és ne bánkódj, ha vesztettél! A FEZbet 10%-ot visszaad Cashback formájában

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső