Sevilla – Atletico Madrid: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.02.11.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 09.
Sevilla
Teljesítmény:
N D V V N
  • Ramón Sánchez-Pizjuán
  • Február 11. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Atletico Madrid
Teljesítmény:
V D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A most jövő meccset csúcsrangadónak nem nevezhetjük, erre magyarázatot nyújt az, ha ránézünk a spanyol élvonal tabellájára, annak felső-, és alsóházára egyaránt. Aztán rájövünk, hogy nagy nevek találkoznak, de ez mégsem rangadó. Ez nem az Atletico Madridon múlik, a matracosok most is ott vannak dobogó közelében, de ellenfelük, a Sevilla, ismét csak az alsóházban található. Nem egyszerűen csak ott vannak, hanem a kiesőzóna közelében lebzselnek, ami hatalmas csalódás az EL-címvédőtől.

Egy elmaradt meccs pótlásaként nemrég Madridban már megmérkőztek (aztán a kupában is), de most Andalúzia a soros, itt javíthat Quique Sánchez Flores csapata.

Jöjjön a Sevilla – Atletico Madrid mérkőzés!

Sevilla

A szezonbeli harmadik edző ül a csapat kispadján, José Luis Mendilíbar után Diego Alonso következett, a korábbi uruguayi kapitányt két hónap után váltotta le Quique Sánchez Flores, akinek sem a LaLigát, sem a Sevillát nem kellett bemutatni.

A mester nem minden idők legjobb csapatát kapta meg, így a váltás ellenére a gárda továbbra is a kiesés ellen küzd, és úgy tűnik, ebben a szezonban nem az EL-győzelem, nem egy felsőházi helyezés nyújthatja a legnagyobb boldogságot a szurkolóknak, hanem az, ha maradhatnak az első osztályban.

Továbbra is felemás teljesítménnyel rukkolnak elő, ami többségében inkább gyenge, mintsem jó. Ez a konkrétumok nyelvére fordítva azt jelenti, hogy az elmúlt öt bajnokijukból hármat elbuktak, egyet megnyertek, egyszer pedig ikszeltek. Miközben egyébként a Spanyol Kupában épp az Atletico Madrid intézte el őket.

A hétvégén végre jött egy siker, Vallecasban tudtak nyerni a Rayo ellen 2-1-re. Ez sem volt egyszerű feladat, habár az eredmény már az első félidőben kialakult. Youssef En-Nesyri visszatért Elefántcsontpartról, és rögtön két gólt vállalt. Tegyük hozzá, az őt helyettesítő, de a kezdőben maradó Isaac Romero ezúttal is adott egy gólpasszt…

Tény és való, hogy abszolút visszaesett minden téren a Sevilla. Míg régen a védelem közepét Jules Koundé és Diego Carlos alkották, addig most Marcao vagy épp Tanguy Nianzou szerepel ott, de igazságtalan lenne a gyengébb szereplést erre a két emberre kihegyezni, főleg, hogy nem csak ők szoktak a védelemben szerepelni, hanem Marcos Acuna, Sergio Ramos vagy Loic Badé is. Szimplán csak szerettem volna nektek szemléltetni, mennyivel másabb volt ez a csapat pár évvel ezelőtt.

A kiesőzónától még mindig csak három pont választja el őket, biztonságban tehát nincsenek, és hazai mérlegük is szimplán gyenge: Két győzelem, öt döntetlen, öt vereség.

Mivel az átigazolási időszak most zárult le, mindegyik csapatnál elmondom a változásokat, így a Sevillánál is. Első és legfontosabb, hogy Ivan Rakitic is úgy döntött, elszegődik Szaúd-Arábiába, mellette hazatért Fernando, lelépett Alfonso Pastor és Federico Gattoni.

Érkező is van, Isaac Romerot végleg felhozták az utánpótlásból, kölcsönvették a PL-ből Hannibal Mejbrit és Alejo Velizt, a Serie A-ból pedig Lucien Agoumét.

Az alábbi játékosok nem vehetnek részt majd az Atletico Madrid elleni meccsen: Marcao, Alejo Veliz, Tanguy Nianzou, Dodi Lukebakio, Kike Salas és Nemanja Gudelj. Viszont felépült Sergio Ramos, így a védelem közepéről nem marad ki a tapasztalat.

A várható kezdőcsapat:

Nyland – Navas, Badé, Ramos, Acuna – Soumaré, Agoumé, Sow – Romero, En-Nesyri, Ocampos

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.25.Spanyol Kupa
atletico madrid
1:0
sevilla
Spanyol Kupa
2023.12.23.LaLiga
atletico madrid
1:0
sevilla
LaLiga
2023.08.06.Barátságos Mérkőzés
atletico madrid
1:1
sevilla
Barátságos Mérkőzés
2023.03.04.LaLiga
atletico madrid
6:1
sevilla
LaLiga
2022.10.01.LaLiga
sevilla
0:2
atletico madrid
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Atletico Madrid

Szinte biztosra veszem, hogy az Atletico Madrid bajnoki címet idén nem fog nyerni, de a két kupában még talpon vannak, így Diego Simeone – ha tényleg nem hosszabbít szerződést – egy trófeával – vagy kettővel – távozhat. A lemaradásuk tíz pont az élen álló városi riválissal, a Real Madriddal szemben, hiába szereztek velük szemben összesen négy pontot.

A matracosok a tabella negyedik helyét foglalják el, és jelenleg inkább néz ki úgy a helyzet, hogy a harmadik hely lehet reális, ha meg tudják előzni az FC Barcelonát.

Összesen 15 győzelemnél járnak, melyből csak négyet szereztek idegenben, nem annyira megy nekik távol a Wanda Metropolitanotól. Bár most jól teljesítettek a Real Madrid ellen, dacára, hogy a meccset a rivális otthonában játszották, Marcos Llorente kései találatának köszönhetően egy pontot azért megtartottak, és arra minimum rá is szolgált az együttes.

Egyébként, hogy teljes képet kapjatok a vendégségben mutatott teljesítményről: a négy győzelem mellett kétszer ikszeltek, ötször kaptak ki.

Itt is volt a keretben változás: érkezett a belga középpályás, Arthur Vermeeren, valamint Horatiu Moldovan és Gabriel Paulista.

Félév után kölcsönadták Caglar Söyüncüt, távozott a szintén nyáron szerződtett Javi Galan, és eladták Ivo Grbicet.

A keretből José Maria Giménez, César Azpilicueta, Marcos Paulo, Thomas Lemar és Vitolo sérülés, Saúl Niguez eltiltás miatt marad ki.

A várható kezdőcsapat:

Oblak – M. Hermoso, Witsel, Reinildo Mandava – Molina, de Paul, Koke, Barrios, Lino – Griezmann, Morata

Tippelde

Harmadjára próbálkozhat idén a Sevilla megverni az Atleticot, és ezúttal sem ők számítanak favoritnak. Az előző két meccs 1-0 lett, így most sem lepődnénk meg egy kevésgólos mérkőzésen.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Gól a második félidőben

3.: Antoine Griezmann bármikor gólt szerez

Kockázatmentes fogadás a Rabona irodájánál: Akár 15.000 Ft-os freebetet is kaphatsz a bukmékertől

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső