Ajax – Aston Villa: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2024.03.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 06.
Ajax
Teljesítmény:
N V N D D
  • Johan Cruijff Arena
  • Március 07. 18:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Aston Villa
Teljesítmény:
N N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor még egy harmadik számú meccsről is fogunk írni, bár nem kicsit félünk tőle. Ez lesz az Ajax – Aston Villa, amit magamban úgy képzelek el, hogy potyogni fognak a gólok, és egy kifejezetten erős találkozót fogunk látni. És ilyenkor szoktam a legnagyobbat koppanni.

Az Ajax önmagához képest igencsak gyenge szezont fut, a bajnoki címre, de még a dobogóra is vajmi kevés esélyük van, viszont az utóbbi időben – tehát mióta John van’ t Schip megérkezett – valamennyire össze tudták magukat szedni. Ez nagy szó, ahhoz képest, hogy a szezon elején megkongatták a vészharangokat, és van der Vaart a lehetséges kiesésről beszélt a holland élvonalból.

Tudja az Aston Villa, milyen az, amikor nagyon nem megy a szekér, és most tudja, milyen az, amikor megy. A PL-ben kiemelkedően teljesítenek, és nem túlzás azt állítani, hogy az EKL egyik végső esélyesei is egyben az angolok.

Ajax

Borzalmasan kezdte meg szereplését az Ajax idén, volt, hogy tőlük szokatlan módon kiesőhelyen álltak. Ahhoz képest nagyot fejlődtek, ám korábbi önmagukhoz képest még mindig le vannak maradva. Az Ajax mindig is nagy hangsúlyt fektetett az utánpótlásképzésre, a fiatal játékosok beépítésére, akiket aztán nagy haszonnal tovább lehetett adni. Ezzel van most egy kisebb bökkenő, a mostani fiatalok közül kevés az igazán kiemelkedő, és nekik is kicsit több időre lesz szükségük. Aztán persze lehet, hamarosan rám cáfolnak. Mindenképp kiemelnék pár játékost: Jorrel Hato mindössze 17, az izlandi Kristian Hlynsson csak 20, de a házi gólkirály, Brian Brobbey is csak 22.

A hazai tabellán a csapat az ötödik, reálisan nézve a negyedik helyet szerezhetik meg. Ott most az AZ Alkmaar szerepel, négy pont az amszterdami együttes hátránya. A dobogó abszolút messze, a bajnoki cím pedig egyenesen lehetetlen.

A hétvégén az Utrecht ellen Brian Brobbey és Kenneth Taylor góljaival nyertek, és még az sem számított, hogy Devyne Rensch piros lapot kapott.

Ha abból indulunk ki, ahogy az Ajax az EKL előző fordulójában játszott, az Aston Villának könnyű dolga is lehet még. Hiszen a norvég bajnok, a Bodö/Glimt úgy megizzasztotta őket, hogy hosszabbításba torkollott a találkozó. Ott végül Kenneth Taylor gólja döntött a 114. percben.

Sérült Josip Sutalo, kétséges Gaston Avila, Mika Godts, Steven Bergwijn és Amourricho van Axel Dongen játéka.

A várható kezdőcsapat:

Ramaj – Gooijer, Rensch, Kaplan, Hato, Sosa – Hlynsson, Henderson, Mannsverk, Taylor – Brobbey

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2008.10.23.Európa-liga
aston villa
2:1
ajax
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Aston Villa

Meggyőzőnek indult, szenvedős lett a vége. Az Aston Villa a hétvégén az újonc Luton otthonába látogatott, és hamar, az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert Douglas Luiz és Ollie Watkins révén. A kiscsapat viszont nem adta fel, és a második félidőben kiegyenlítettek. Úgyhogy a Villának megint fel kellett pörgetni a fordulatszámot, Lucas Digne találata pedig győzelmet eredményezett, sorozatban a harmadikat.

Nemrégiben volt egy gyengébb időszaka a csapatnak, de úgy tűnik, ezen túl tudtak lendülni, egymás után verték meg a Fulhamet, a Nottinghamet és most a Lutont.

Tartják negyedik helyüket a bajnokságban, ami már önmagában tekintélyt parancsoló az Európa-konferencialiga csapatainak, különösen a mostani ellenfélnek.

A csoportban egyszer már találkozott – vagyis kétszer – holland ellenféllel az Aston Villa, akkor az AZ Alkmaart oda-vissza legyőzték.

És egyébként a csoportjukat is meggyőzően nyerték, 4-1-1-es eredménysorral.

A hétvégi találkozón Jacob Ramsey-t le kellett cserélni, felépülése nem fog sok időt igénybe venni, de csütörtökön még nem lesz bevethető. Ahogy Jhon Duran sem, de ő is közelít a visszatéréshez. Sérült még Diego Carlos, Tyrone Mings, Emiliano Buendia és Boubacar Kamara.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Cash, Konsa, Lenglet, Moreno – McGinn, Douglas Luiz – Bailey, Tielemans, Diaby – Watkins

Tippelde

Magam részéről még mindig nem tartom elég meggyőzőnek az Ajaxot. A holland együttes ugyan fejlődött, de ez nem biztos, hogy elegendő lesz egy Aston Villával szemben. Az angolok idegenben ugyan gyengébbek, de most épp felfelé ívelnek az eredményeik.

Fő tippek:

1.: Aston Villa győzelem vagy döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Három és fél gól feletti eredmény

2.: Gól az első és a második félidőben

Használd a 22bet Bet Boosterét! Köss multifogadásokat, és zsebeld be a megnövelt nyeremény!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső