Olympique Marseille – Villarreal: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.03.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 06.
Olympique Marseille
Teljesítmény:
N N N V D
  • Orange Velodrome
  • Március 07. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Villarreal
Teljesítmény:
N N D D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó meccsünk következik a második számú európai sorozatból. Az Európa-liga nyolcaddöntőjének egyik legpikánsabb mérkőzése lesz az Olympique Marseille – Villarreal, méghozzá a spanyolok kispadján ülő edző miatt. Marcelino korábban épp a franciákat edzette, majd egy balhé miatt a távozás mellett döntött. A szurkolók – mondjuk úgy – nem szívlelik, így Marcelino most a pályán mutathatja meg, hiba volt őt elüldözni. Még ha nem is ő volt a célpont, hanem a francia csapat elnöke.

Saját bajnokságukban mindketten csak középszerűnek mondhatók, ami főleg a Marseille esetében ciki. Olyan csapatok előzik őket, mint a Brest, a Lille, a Nice vagy a Lens. Ezzel persze nem lebecsülni akarom őket, csak… azért nagyobb reputációja van a Marseille-nek, nem?

Az EL-ben vigasztalhatják meg szurkolóikat, és hazai pályán van esélyük a győzelemre.

Olympique Marseille

Nem húzta sokáig Gennaro Gattuso sem, az olasz dicsőség nélkül kénytelen volt távozni Marseille-ből. A Brest elleni vereség után köszönték meg a munkáját, és valljuk be, elküldése jogos volt, miután az a találkozó sorozatban a hetedik volt, melyet csapata nem volt képes megnyerni.

Az új edző Jean-Louis Gasset lett, aki mostanság azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy Elefántcsontpart kirúgta őt a hazai rendezésű Afrika-kupa közben. Nem megszokott, hogy valakit elküldjenek, miközben a tornán a csapat még versenyben van. Itt ez történt, Hallerék pedig később a trófeát magasba emelhették.

Lehet, hogy ott nem ment a franciának, de a Marseille élén egyelőre nem lehet rá panasz. Mióta leült a kispadra a Marseille mindhárom meccsét megnyerte: győztek a Shakhtar Donetsk elleni visszavágón, majd a bajnokságban a Montpellier-nek négyet, a Clermont-nak ötöt vágtak.

Beszéljünk először a hétvégi meccsről, Iliyan Ndiaye, Pierre-Emerick Aubameyang, Jonathan Clauss, Luis Henrique és Faris Moumbagna találtak be.

Az EL-csoportjukban a második helyet szerezték meg a Brighton mögött, ezért kellett a Shakhtarral meccselniük. A németországi odavágót ikszre lehozták, a visszavágón meg – mint említettem – 3-1-re nyertek. Itt is betalált Auba, mellette pedig Ismaila Sarr és Geoffrey Kondogbia.

Sérültek: Valentin Rongier, Samuel Gigot, Jordan Veretout, Amir Murillo, Bilal Nadir.

A várható kezdőcsapat:

Lopez – Clauss, Mbemba, Balerdi, Merlin – Ounahi, Gueye, Harit – Sarr, Aubameyang, Ndiaye

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2021.07.31.Barátságos Mérkőzés
marseille
2:1
villarreal
Barátságos Mérkőzés
2018.07.21.Barátságos Mérkőzés
marseille
1:1
villarreal
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Villarreal

A Marseille a hétvégén figyelemfelhívást intézett a Villarreal felé, 5-1-re nyertek a Clermont ellen. Másnap a Villarreal jelezte, hogy ők is képesek ilyesmire, ők a Granadát verték ugyanilyen arányban. Marcelino csapatától idén ezt nem szoktuk meg, de most kijött a lépés, és a sárga tengeralattjáró Alexander Sörloth vezérletével nyert. Az északi támadó mesterhármast szerzett, mellette Etienne Capoue és Goncalo Guedes találtak be.

Mostanság valamit villantani kezdtek, ám ez a szezon már lehet, hogy kuka számukra. A gyenge szezonkezdés nagyon rányomta a bélyegét a szereplésükre, és igazából Marcelino érkezése sem kavarta fel annyira az állóvizet. Most csak a 12. helyen állnak, becsületükre legyen azonban mondva, hogy igyekeznek, és utóbbi hét meccsükön nem kaptak ki. Igaz, több az iksz, mint a győzelem…

Idegenben nemrég verték a Barcát, de – csak hogy hozzak egy ellenpéldát – kikaptak az Unionistastól, pedig ők nem egy élvonalbeli együttes…

Az utolsó három meccsükön hét pontot szereztek távol a La Ceramicától. Ami pedig az Európa-ligát illeti, a Villarreal megnyerte csoportját a Rennes, a Maccabi Haifa és a Panathinaikosz előtt, így csak most folytatják a küzdelmeket itt.

Nem mutat jól a Villarreal sérültlistája. Többen biztosan nem játszhatnak, mint Raúl Albiol, Ramon Terrats, Juan Foyth vagy Denis Suarez, néhányan pedig kétségesek. Ilyen Eric Bailly, Filip Jörgensen, Ilias Akhomach, Santi Comesana, Yerson Mosquera és Alfonso Pedraza.

A várható kezdőcsapat:

Reina – Kiko, Mandi, Mosquera, A. Moreno – Traoré, Parejo, Capoue, Baena – G. Moreno, Sörloth

Tippelde

Új seprű jól seper, eddig ez látszik a Marseille-nél. Akiknél kevesebb az a játékos, aki fontos és mégis hiányozni fog. A hazai pálya előnyét kihasználva nyerhetnek, azonban nem lesz lefutott a visszavágó sem.

Fő tippek:

1.: Olympique Marseille győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Pierre-Emerick Aubameyang bármikor gólt szerez

2.: Gól az első félidőben

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső