VfB Stuttgart – Union Berlin: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.03.08.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 07.
VfB Stuttgart
Teljesítmény:
N D N N V
  • Mercedes-Benz Arena
  • Március 08. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Union Berlin
Teljesítmény:
V D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mindig kell egy kis idő, amikor az európai kupák után az agyunkat visszaállítjuk a nagy bajnokságok meccseire. Most is, de ez nem szegi kedvünket. A VfB Stuttgart – Union Berlin számunkra érdekesnek tűnő mérkőzés, és nem csak amiatt, hogy pályán láthatjuk majd Schäfer Andrást.

A Stuttgart szereplése az, ami igazán izgalmassá teszi ezt az egészet. A svábok ugyanis tavaly majdnem kiestek, emlékszem, osztályozót kellett játszaniuk, hogy az élvonalban maradhassanak. És most? Most meg ott vannak a dobogón, és épp a Bayern München sarkát tapossák. Ezt nevezik fejlődésnek.

Az Union Berlinnél meg a visszafejlődés szót lehet használni, hiszen a tavalyi negyedik, a BL-ben szereplő fővárosiak az ősz jelentős részét kiesőhelyen töltötték, és most sem jobbak egy gyenge középcsapatnál helyezésük alapján.

VfB Stuttgart

Most már a bajnokság hajrájába fordultunk, szóval itt az ideje nem meglepődni azon, hogy a VfB Stuttgart egy jó csapat, és hogy ott vannak a dobogón. Csakhogy én még mindig meg vagyok lepődve. Odafent írtam, hogy tavaly még a kiesés is szóba jött, és csak a Hamburg elleni osztályozón tudtak bent maradni. Erre meg most ott vannak a harmadik helyen, négy pontra a Bayern Münchentől.

Volt idő, amikor azt gondoltam, vissza fognak esni, de kilábaltak a válságból, és kibírták Serhou Guirassy hiányát. A csatár visszatért, és az ő közreműködésével sikerült megverniük szombaton a Wolfsburg együttesét. A támadó rúgott két gólt, mellette még Josha Vagnoman talált be. Egyébként nem csak egyszer, hanem kétszer is, de az első gólját nem adták meg.

Akire ezúttal egy kicsit lehet „haragudni”, az Alexander Nübel, ő lefelé lógott ki, de a csapata kisegítette a kapuvédőt.

A Stuttgart egyre biztosabb, hogy ott lesz jövőre valamelyik nemzetközi kupában, jelen állás szerint a Bajnokok Ligájában. Előnyük most a negyedik Dortmunddal szemben hat pont, és már csak tíz forduló van hátra.

Ugyan a kupából kiestek, de bajnoki veretlenségük több mint egy hónapja tart. Az utolsó hat meccsükön nem találtak legyőzőre. Ebből ötöt megnyertek.

Egészen erősek otthon, 9-2-1 a mérlegük, háromszor annyi gólt rúgtak, mint amennyit kaptak.

Van néhány sérült a keretben, mint Nikolas Nartey, Dan-Axel Zagadou, Roberto Massimo, Samuele di Benedetto és Haraguchi Genki. De az alapcsapatot pályára tudja küldeni Sebastian Hoeness.

A várható kezdőcsapat:

Nübel – Rouault, Anton, Ito – Vagnoman, Karazor, Stiller, Mittelstadt – Millot, Undav – Guirassy

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.31.Német Kupa
vfb stuttgart
1:0
union berlin
Német Kupa
2023.10.21.Bundesliga
union berlin
0:3
vfb stuttgart
Bundesliga
2023.04.01.Bundesliga
union berlin
3:0
vfb stuttgart
Bundesliga
2022.10.09.Bundesliga
vfb stuttgart
0:1
union berlin
Bundesliga
2022.03.12.Bundesliga
union berlin
1:1
vfb stuttgart
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Union Berlin

Jó újra látni a pályán Schäfer Andrást, aki azért sokat küzdött, mire felépült komoly sérüléséből. A Heidenheim ellen megérdemelt gólt szerzett, és a mérkőzés legjobbja volt, egy héttel később pedig Nenad Bjelica a Dortmund ellen is a kezdőbe jelölte. Nos, ezen a meccsen nem tudott kiemelkedni a vasi középpályás, az Union Berlin pedig 2-0-ra kikapott.

A horvát edző érkezése felrázta a csapatot, de kétségtelen, közel sem sikerül annyira ez a szezon, mint a tavalyi. Az idény közben kialakult célt azonban el fogják érni, nem fognak kiesni…

Négy veretlen mérkőzés után kapott ki ismét az Union, és annak ellenére, hogy csak két helyezés választja el őket az osztályozótól, annyira nem kell izgulniuk, a Köln ugyanis nyolc ponttal van hátrébb.

Idegenbeli teljesítményük a gyengébbek között van, két győzelmet arattak, kétszer ikszeltek, nyolcszor kaptak ki.

A legutóbb sérültjük nem, csak eltiltottjuk volt Robin Gosens személyében, aki visszatérhet a pályára, Bjelica pedig mindenkit pályára küldhet, akit csak akar.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Doekhi, Vogt, Leite – Juranovic, Haberer, Khedira, Schäfer, Gosens – Volland, Hollerbach

Tippelde

Lassan majd tényleg hozzá fog szokni mindenki, hogy változtak az erőviszonyok. Tavaly ez a meccs országos kettes volt, és valóban, simán nyert az Union. Most inkább fordított eredményt várnánk, a Stuttgartot érezzük közelebb a sikerhez.

Fő tippek:

1.: VfB Stuttgart győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Serhou Guirassy bármikor gólt szerez

Heti Reload bónusz a Casombie oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső