Alaves – Granada: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.11.24.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 21.
Alaves
Teljesítmény:
V N N V D
  • Mendizorroza
  • November 24. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Granada
Teljesítmény:
D V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Készülünk mára egy kis spanyol focival is, bár bevallom, pénteken nem a forduló legizgalmasabb mérkőzését játsszák, úgyhogy hoztunk emellé még egyet. Az Alaves – Granada találkozóról lesz most szó, ezt fogjuk közelebbről megnézni.

Mindkét csapat idén került fel az első osztályba, tavaly a második vonalban a Granada diadalmaskodott, míg az Alaves osztályozón keresztül jutott fel. Most mégis a hazaiak állnak jobban, igaz, kettejük között egyelőre csak öt pont a különbség. De míg az Alaves nem, addig a Granada kiesőhelyen áll.

Fontos találkozó ez Myrto Uzuniéknak, de az online sportfogadás Magyarországon is elérhető fogadóirodái nem őket tartják esélyesnek.

A Librabetnél 1.83 a hazai győzelem, 4.70 a vendég, 3.60 a döntetlen.

Alaves

Ahogy mondtam, egy fokkal, vagy kettővel, az Alaves idén jobban teljesít, dacára annak, hogy nem ők, hanem a Granada lett a bajnok. Úgy tűnik, az Alaves jobban erősített, meg egyébként is nagyobb rutinjuk van a LaLigában.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy megússzák a kiesést biztosan, attól most csak öt pont választja el őket, ami semmiség. Főként, hogy alig ment le 13 forduló. Nincsenek is egyébként jó formában, az utóbbi öt meccsükből egyedül a sereghajtó Almeria ellenit nyerték meg, emellett kétszer ikszeltek, kétszer kaptak ki. A szünet előtt azért a Barcelonára rá tudtak ijeszteni, Samuel Omorodion góljával már az első percben vezetést szereztek, de Robert Lewandowski fordított.

Hazai mérlegük jelenleg 3-1-2, látszik, hogy otthon megy nekik jobban, idegenben csak lézengenek a pályán, és általában pont nélkül térnek haza. Hat együttes nyeretlen idegenben, ők köztük vannak.

Luis García csapatából négy ember fog hiányozni elvileg: Giuliano Simeone, Carlos Benavidez, Aleksandar Sedlar és Abdel Abqar.

A várható kezdőcsapat:

Sivera – Gorosabel, Maras, Marin, Duarte – Blanco, Guevara – Rioja, Guridi, Lopez – Omorodion

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.05.La Liga 2
alaves
1:1
granada
La Liga 2
2022.12.02.La Liga 2
granada
3:1
alaves
La Liga 2
2022.03.19.La Liga
alaves
2:3
granada
La Liga
2021.12.03.La Liga
granada
2:1
alaves
La Liga
2021.05.16.La Liga
alaves
4:2
granada
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Granada

Nem kétséges, Paco Lopez munkája veszélyben van. A másodosztály tavalyi bajnoka nagy reményekkel lépett feljebb, azonban most úgy látszik, nem fogják tudni megvetni a lábukat. A Granada kiesőhelyen, 13 kör alatt 7 pontot gyűjtöttek, ezt egy győzelemmel és négy döntetlennel hozták össze.

Formájuk az egyik legrosszabb az élvonalban, ráadásul olyan ciki eredményeket is elértek, mint az Arosa SC elleni kupameccs, ahol 3-0-ra kaptak ki. Lehet védekezni azzal, hogy tartalékokkal meg fiatalokkal álltak ki, azonban a tény az tény marad, a Granadát egy alsóbb ligás csapat ütötte ki.

Utoljára a Getafe csapatát fogadták, legalább egy döntetlent sikerült elérniük, Gonzalo Villar találatával sikerült egyenlíteniük, miután Borja Mayoral a madridiaknak szerzett vezetést.

A Granada összesen egy pontot szerzett idegenben, kétszer annyi gólt kaptak, látható, hogy mennyire nem megy nekik idegenben.

A friss válogatott, Bryan Zaragoza eltiltott, míg Jesús Vallejo, Miguel Angel Rubio, Raúl Fernández és Raúl Torrente sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Ferreira – Manafa, Miguel, Torrent, Neva – Villar, Gumbau – Callejon, Uzuni, Melendo – Boyé

Tippelde

Játékerő tekintetében én nem látok különbséget, ami a két csapat között dönthet, az a mentális felkészülés. Zaragoza nagyon hiányozni fog a vendégektől, ebből a szempontból előnyösebb helyzetben van az Alaves, náluk olyan komoly sérült vagy eltiltott nincs.

Tippjeink a következők:

1.: Alaves győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső