PSG – Monaco: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2023.11.24.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 21.
PSG
Teljesítmény:
N V N N N
  • Parc des Princes
  • November 24. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Monaco
Teljesítmény:
D N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Idén eddig hanyagoltuk a francia élvonal küzdelmeit, de mostanság a pénteki mérkőzést azért meg szoktuk nézni. Így teszünk most is, főleg, mert egy rangadó van a küszöbön, a PSG otthon fogadja a Monaco együttesét. Kylian Mbappé egykori klubja, nevelőegyesülete ellen lép pályára, de nem csak ez az egy érdekesség van ezen a meccsen.

Luis Enrique csapata átvette a vezetést, miután a Nice botlott, a Monaco pedig ott a harmadik helyen. Egy győzelem esetén a két csapat akár még helyet is cserélhet egymással, de erre azért sok esély nem mutatkozik, ahhoz jelentősen javítani kellene a gólkülönbségen a hercegségbelieknek.

A két csapat meccsét az izgalom, a feszültség és általában a gólok jellemzik, most is valami hasonlóra készülnek.

Az online sportfogadás egyik megbízható szereplője, a Quickwin, egyértelmű hazai győzelmet vár, de a bukik úgy általában így vannak ezzel.

Most 1.45 a hazai győzelem, 5.10 az iksz, 6.00 a vendégsiker.

Jöjjön a PSG – Monaco találkozó!

PSG

Lehet, hogy a Bajnokok Ligájában nehezebben mennek a dolgok, de a bajnokságban úgymond visszaállt a rend, és a PSG újra az élen van. Igen ám, de ez elég-e a szurkolóknak meg a tulajdonosnak? A választ tudjuk mindannyian, nem elég.

A Paris Saint-Germain új edzővel vágott neki az idénynek, részben megújult kerettel, a világklasszisok helyett egy másik úton indult el, ezt korábban már én is többször taglaltam. Neymar és Messi helyett Goncalo Ramos és Randal Kolo Muani, Lee Kang-in meg Marco Asensio. No meg Kylian Mbappé.

Aki még mindig a csapata legnagyobb erénye, a támadó legutóbb is mesterhármast jegyzett a Reims elleni meccsen. Aki látta a találkozót, tudhatja, hogy ez a végeredmény nagyon is csalóka, mert A Reims, főleg az első félidőben, eséllyel lépett pályára, megvoltak a lehetőségeik, és még gólt is rúgtak, csak épp nem adták azt meg.

Viszont a Nice botlott, és így a PSG előzött. Egy pont az előnyük, a tervük pedig az lehet, hogy ezt az egy pontot megtartsák, a Nice hazai pályán fogja fogadni a Toulouse-t, ott azért könnyen előfordulhat, hogy a nizzaiak simán nyernek.

Hazai pályán 4-1-1 a mérleg, a csapat épp üldözőjétől kapott ki.

A válogatott szünet nem az edzők kedvence, Luis Enrique most is idegeskedhet, ugyanis legújabb sztárja, a sajátnevelésű Warren Zaire-Emery, miután bemutatkozott, és gólt szerzett Gibraltár ellen, megsérült és le kellett cserélni. Rajta kívül még nem lesz ott Sergio Rico és Keylor Navas, Danilo Pereira és Nuno Mendes, illetve Marco Asensio.

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Skriniar, Hernández – F. Ruiz, Soler, Vitinha – Dembele, Ramos, Mbappé

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.11.Ligue 1
monaco
3:1
psg
Ligue 1
2022.08.28.Ligue 1
psg
1:1
monaco
Ligue 1
2022.03.20.Ligue 1
monaco
3:0
psg
Ligue 1
2021.12.12.Ligue 1
psg
2:0
monaco
Ligue 1
2021.05.19.Francia Kupa
monaco
0:2
psg
Francia Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Monaco

Idén talán még szó sem esett a Monaco együtteséről, legalábbis nekem most nem rémlik, hogy erről a megújult (?) együttesről beszéltünk volna. A csapat nem ragadt be végre a rajtnál, ami nem mindennapi, általában egy szezon – mostanában – úgy kezdődött, hogy az edző veszélyben, a csapat meg az alsóházban. Ezzel szemben most ott vannak közvetlenül a PSG meg a Nice mögött a harmadik helyen.

A csapat vezetését Adi Hütter vette át, aki korábban az év edzője is volt Németországban, mikor a Frankfurt vezetőedzője volt. Innen aztán lelépett a Borussia Mönchengladbach csapatához, ami már annyira jól nem sikerült. Azóta pedig nem dolgozott, a tavalyi évet gyakorlatilag kihagyta.

A csapat is változott, de a mag azért még megvan. Itt van Wissam Ben Yedder, aki Folarin Balogunnal csatázik a kezdőbe kerülésért, itt van Minamino Takumi és Aleksandar Golovin, a védelemben Maripán, a középpályán Fofana, Diatta és Jakobs, és még lehetne sorolni.

A Monaco beérhette volna a Nice-t a legutóbbi fordulóban, de az újonc Le Havre csapatát – Loic Negoval a fedélzeten – nem tudták legyőzni. A magyar szélső egyébként végigjátszotta a mérkőzést, csapattársa, Grandsir a 98. percben tizenegyest hibázott.

A csapat mérlege a következő: Hét meccset nyertek meg, háromszor ikszeltek és kétszer kaptak ki. Idegenben 2-3-1 a mérleg. Sok gólt kapnak, hat mérkőzésen tízszer vették be Köhn kapuját.

Youssouf Fofana ezen a mérkőzésen sárga lapot kapott, amiért egy találkozót ki kell hagynia, sérült Myron Boadu, Eliesse Ben Seghir, Caio Henrique és Mohammed Salisu.

A várható kezdőcsapat:

Köhn – Singo, Maripán, Magassa – Diatta, Matazo, Zakaria, Jakobs – Akliouche, Golovin – Balogun

Tippelde

Nem vagyok elájulva egyik csapattól sem, kétségtelen, hogy a PSG esélyesebb ezúttal is. A Monaco okozott már itt meglepetést, ezúttal azonban annyira nem látom bennük az erőt. Főleg nem idegenben.

Tippjeink a következők:

1.: PSG győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső