Arsenal – Brentford: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 08.
Arsenal
Teljesítmény:
N N V N N
  • Emirates Stadium
  • Március 09. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Brentford
Teljesítmény:
D V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napot az olasz és az angol első osztály fogja dominálni. Egy olasz rangadó után most jöjjön egy angol találkozó, amely… hát, ez nem az a kifejezett rangadó, amit a fél világ vár. Arra később kerül sor.

De ne menjünk el szó nélkül az Arsenal – Brentford találkozó mellett sem, ugyanis ez Mikel Artetáéknak egy kitűnő alkalom, hogy kihasználják a másnapi Pool – City rangadót. Előbbitől két pontra, utóbbitól egyre. Ha a két gigász esetleg leikszel, a nevető harmadik a fővárosi csapat lehet.

Ehhez azt a Brentfordot kell legyőzni, amely általában megnehezíti az ágyúsok dolgát, de többségében ők jönnek ki jobban a mérkőzésekből.

Thomas Frankék még mindig csak vonszolják magukat, a kiesést sem lehet még elfelejteniük, szóval nekik sem mindegy, mi lesz a szombati találkozón.

Arsenal

Ahogy az előző tippnél az Internek, úgy az Arsenalnak is van most fontosabb meccse. Vagy aztán a fene tudja. Ők nem úgy állnak a bajnokságban, mint az olasz együttes, nekik a Brentford elleni találkozót egyszerűen hozniuk kell. De arra is figyelni szükséges, hogy három nappal később érkezik hozzájuk az FC Porto, és ott egy egygólos hátrányt kéne ledolgozni.

Az Arsenal nagy esély előtt áll. Ami biztos: Ha győznek, előznek. Azt még nem tudni, hogy melyik csapatot, csak az egyiket vagy esetleg mindkettőt beérik/megelőzik. De az tuti, ha nyernek, nem lesznek harmadikak a forduló végére. Ennyire sűrű ugyanis a PL, fent említettem, milyen közel vannak az éllovasokhoz.

Legutóbb hétfőn este láthattuk őket a bajnokságban, a Sheffield United együtteséhez utaztak, és negyedóra alatt elintézték a dolgokat, ekkor már 3-0-ra vezettek. A vége 0-6 lett, ekkor a hazai közönség jó része már hazament. Betalált Martin Ödegaard, Jaydon Bogle (öngól), Gabriel Martinelli, Kai Havertz, Declan Rice és Ben White is.

Jelenleg a PL-ben az övék a legjobb forma, hibátlanok a Fulham elleni vereség óta. Nagyon bánhatják, hogy a boxing day körüli meccseket elengedték a kezükből. Most simán vezethetnék a PL-t…

A Porto elleni vereség persze intő jel, hogy nem szabad lazítaniuk, és a Brentford ellen sem léphetnek hanyagul pályára.

Nagyon kevés alkalommal buktak eddig az Emiratesben, verte őket a West Ham, valamint ikszeltek a Tottenhammel és a Fulhammel.

Mivel David Raya egyelőre csak kölcsönben szerepel az Arsenalnál, anyaegyesülete ellen nem léphet pályára. Az utóbbi időben nem sokat védett Aaron Ramsdale, de most neki kell bizonyítania.

Sérült továbbá Tomiyasu Takehiro, Oleksandr Zinchenko és Jurrien Timber, valamint kisebb problémái vannak a két szélsőnek, Bukayo Sakának és Gabriel Martinellinek. Emiatt esélyes, hogy ők csak a kispadon kezdenek.

A várható kezdőcsapat:

Ramsdale – Cedric, Saliba, Gabriel Magalhaes, Kiwior – Ödegaard, Partey, F. Vieira – Trossard, Gabriel Jesus, Nelson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.25.Premier League
brentford
0:1
arsenal
Premier League
2023.09.27.Angol Ligakupa
brentford
0:1
arsenal
Angol Ligakupa
2023.02.11.Premier League
arsenal
1:1
brentford
Premier League
2022.09.18.Premier League
brentford
0:3
arsenal
Premier League
2022.07.27.Barátságos Mérkőzés
arsenal
1:2
brentford
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brentford

Három bajnoki vereség után végre megint pontot szerzett a Brentford. Nem volt könnyű ellenfelük, a Chelsea ugyan hektikus, de alapvetően tudnak jól játszani. Épp egy City elleni pontszerzés után voltak, amikor a méhekkel találkoztak. És bár itt is pont ütötte a markukat, ezzel kevésbé lehetnek elégedettek.

A Brentford előtt viszont le a kalappal, tele vannak gondokkal, de állták a sarat, és Mads Roerslev Rasmussen, valamint Yoane Wissa góljaival ikszet értek el.

Az ő helyzetükben minden pont jól jön, nyilván a győzelem jobban jött volna, ahhoz azonban a hajrában is koncentrálniuk kellett volna.

A csapat csak a 15. helyen áll, közel a kiesőzónához, de úgy hiszem, gondjuk nem lesz a kieséssel, ahhoz túl gyenge a mögöttük levő ötös.

Idegenben is kifejezetten gyengén muzsikálnak, háromszor tudtak nyerni, egyszer ikszelni, kilencszer meg kikaptak.

Újra pályán lehet hamarosan Bryan Mbeumo, így a nagy hármas – Toney, Wissa, Mbeumo – együtt szerepelhet majd. Ez persze azzal is jár, hogy Neal Maupay padra fog kerülni. Mbeumo még csak mostanában kezdte meg az edzéseket, így most még nem fog keretbe sem kerülni.

Sérült még Ethan Pinnock, Ben Mee, Aaron Hickey, Kevin Schade, Rico Henry és Josh Dasilva.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Zanka, Ajer, Collins – Roerslev Rasmussen, Onyeka, Nörgaard, Janelt, Reguilon – Toney, Wissa

Tippelde

Ezt a lehetőséget ki kell használni az Arsenalnak, akár tartalékosak lesznek, akár nem. Nem mondom, hogy könnyű lesz, bár az Emiratesben nagyon pörög mostanában a gárda.

Fő tippek:

1.: Arsenal győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Arsenal góljainak száma: Over 2,5

3.: Szögletek száma: Over 10,5

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső