Bologna – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.03.09.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 08.
Bologna
Teljesítmény:
N N N N N
  • Renato dall Ara
  • Március 09. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Inter
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az igazi nagyágyúkat péntekre hagytuk. A mai öt meccsünk közül négy számít tradicionális rangadónak, majd ti is meglátjátok, hogy ez mennyire megállja a helyét. Elsőként a Bologna – Inter találkozóról lesz szó, amelyen az első utazik a negyedikhez. Alapesetben is nagy rangadóról van szó, de két dolgot még meg kell jegyeznünk: Mindkét csapat jó ideje veretlen, sőt, nem csak veretlen, de hibátlannak is elmondhatják magukat. A másik pedig az, hogy a Bologna volt az a csapat, amely az Intert kiverte a kupából.

Lesz itt nemulass, és ezt nem kéne kihagyni…

Bologna

Őrület, amit Thiago Motta a Bologna csapatával művel, elődje, Sinisa Mihajlovic bizonyára nagyon örül, hogy ezt látja. Az együttes az ő irányításával is már megindult felfelé, az igazi fellendülést viszont a korábbi remek középpályás hozta el. A Bologna azóta nagyokat megszégyenítő módon futballozik, pedig úgy kifejezetten erős kerettel nem rendelkeznek. Van viszont egy ügyes edző, néhány kiemelkedő formában játszó játékos, csapategység és egy remek szurkolótábor. Ez a csapat sikerének nyitja.

Volt ugyan egy kis lendületvesztés nemrégiben, de láthatóan ebből kijöttek, és visszatértek a győzelmek útjára. A Bologna az elmúlt hat bajnokiját egyaránt megnyerte, olyan csapatok ellen is nyertek, mint a Fiorentina, a Lazio vagy az Atalanta. Épp a bergamóiakat verték legutóbb, a hétvégi mérkőzésen idegenben győztek 2-1-re Joshua Zirkzee és Lewis Ferguson góljaival.

Ezúttal nem parádézott az együttes, többen kifejezetten gyengék voltak, de az említett páros, valamint a védelmet irányító Calafiori szállították a győzelmet.

Ezzel a csapat őrzi negyedik helyét, de mögöttük négy pontra ott van az AS Roma, ötre az Atalanta. Még nem dőlt el, hogy ott lehetnek a BL-ben, de ha el is buknak, valamelyik kupában való indulás ott van a kezükben, sőt a zsebükben. És ez már hatalmas szó lesz.

Ez persze nem azt jelenti, hogy feltett kézzel fogadják ellenfelüket. Otthon egyébként is nagyot mennek, a második legjobb hazai mérleg az övék. Tizenegy győzelem, két döntetlen, egy vereség, és mindössze hét kapott gól, ami így meccsenként 0,5 gólt jelent! Motta egy játékosát nem vetheti be, pedig Adama Soumaoro egy ilyen mérkőzésen biztos a kezdőben lenne, ám most sérült.

A várható kezdőcsapat:

Skorupski – Posch, Beukema, Calafiori, Kristiansen – Aebischer, Freuler, Ferguson – Orsolini, Zirkzee, Saelemaekers

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.20.Olasz Kupa
inter
1:2
bologna
Olasz Kupa
2023.10.07.Serie A
inter
2:2
bologna
Serie A
2023.02.26.Serie A
bologna
1:0
inter
Serie A
2022.11.09.Serie A
inter
6:1
bologna
Serie A
2022.04.27.Serie A
bologna
2:1
inter
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter

Nagyon kevés szó esik az Inter együtteséről, pedig Simone Inzaghi szépen csendben Európa egyik legerősebb csapatává tette őket. Anno, mikor Antonio Conte felállt a padról, kétkedve fogadták Inzaghit, pedig ő bebizonyította, hogy kevés pénzből is tud minőségi csapatot építeni, ezt tette a Lazioval.

Itt sem veti fel őket a pénz – vagy ha igen, a tulaj jól titkolja -, mégis egy nagyszerű együttest tett le az asztalra, amely szerzett már bajnoki címet, idén Szuperkupát nyert, hajtanak az újabb scudettora, közben pedig fináléztak a BL-ben.

Az, hogy hajtanak az újabb scudettora nem fedi teljesen a valóságot. Vagy nem ad pontos képet a Serie A helyzetére. Konkrétan tönkrevernek mindenkit, a második Juventus előtt tizenöt pontos előnyük van. Innen már csak elbukni lehet ezt…

Mivel a BL-ben versenyben vannak, és négy nappal a Bologna elleni mérkőzés után jön az Atletico Madrid elleni visszavágó, Inzaghi fix, hogy a legjobbjait pihentetni fogja. Ez esélyt jelenthet Zirkzee-ék számára, még akkor is, ha minőségi kerettel dolgozik az egykori támadó.

Hétvégén a Genoa ellen is tartalékolt valamennyit a mester, bár ennek némiképp kényszerű okai is voltak. Sérült volt Hakan Calhanoglu, eltiltott Alessandro Bastoni, de padra került Francesco Acerbi, Matteo Darmian vagy Marcus Thuram.

A beugrók szállították a győzelmet, gólt rúgott Kristjan Asllani és Alexis Sanchez.

Jól szerepelnek idegenben, még veretlenek, mérlegük 11 győzelemből és 2 döntetlenből áll.

Továbbra is sérült Hakan Calhanoglu, Stefano Sensi és Juan Cuadrado.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Bisseck, Acerbi, Bastoni – Darmian, Frattesi, Asllani, Mkhitaryan, Carlos Augusto – Sánchez, Arnautovic

Tippelde

Belefér az Internek egy esetleges pontvesztés, az viszont nem, hogy valamelyik kulcsjátékosát elbukja mondjuk egy buta sérülés miatt. Inzaghi mindenkire vigyázni fog az Atleti elleni meccsig, így a Bologna pontszerzési eséllyel léphet pályára.

Fő tippek:

1.: Bologna győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Joshua Zirkzee bármikor gólt szerez

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Szögletek száma: Over 7,5

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső