Aston Villa – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.10.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 08.
Aston Villa
Teljesítmény:
D N N N V
  • Villa Park
  • Március 10. 14:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Tottenham
Teljesítmény:
N V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Sűrű hete van mostani szereplőnk egyikének. Az Aston Villa tegnap este még az Ajax ellen játszott, vasárnap pedig már a Tottenham lesz az ellenfél. Nem véletlenül választottuk ezt a mérkőzést. A Premier League-et amúgy is kedveljük, azt meg még inkább, ha itt két élcsapat feszül egymásnak. Márpedig az Aston Villa – Tottenham egy ilyen mérkőzés.

Aki követi a bajnokságot, pontosan tudja, hogy ez a két csapat kéz a kézben jár. Ugyan most öt pont a difi közöttük, de a Tottenhamnek még van egy le nem játszott meccse. Ha azt megnyerik, plusz Birminghamből is sikerül pontokkal távozniuk, már ők lesznek a negyedik helyen. Ami ugyebár nagyon fontos mindkét csapatnak, hiszen Bajnokok Ligáját ér.

Ezért is lesz nagyon fontos ez a meccs.

Aston Villa

Nem sikerült előnyt szereznie az Aston Villának az Ajax elleni Európa-liga mérkőzés első felvonásán, de egy döntetlen Amszterdamban értékes eredmény lehet. A Villa úgyis hazai pályán igazán erős.

Ahogy néztem Unai Emery kezdőjét a hollandok ellen, rögtön az jutott eszembe, hogy a mester bőven a Tottenham elleni mérkőzésre tartalékol. Kezdő volt jobbhátvédként Ezri Konsa, a középpályán helyet kapott Tim Iroegbunam, a csatársorban pedig Morgan Rogers.

Egyébként az Ajax elleni meccsen nem volt gól, Ezri Konsát viszont kiállították. No mindegy, térjünk rá magára a PL-re!

A Villa és a Tottenham rangadót fog játszani, ahogy mondtam, egymás után helyezkednek el a tabellán, egyelőre a Villa van előnyösebb helyzetben, de hogy ez így maradjon mindenképp pontot kell szerezniük.

Öt pont az előny, de van elmaradt meccse a fővárosiaknak.

A Villa magára talált az utóbbi időben, ha nem is mindig könnyen, de hozzák a meccseiket. A hétvégén a Lutonnal bántak el Douglas Luiz, Ollie Watkins és Lucas Digne góljaival. Előtte a Nottingham Forestet verték, azt megelőzően meg a Fulhamet.

Hazai pályán fogják lejátszani meccsüket majd a Spurs ellen, ahol nemrég még veretlenek voltak. Ám jött egy gyengébb időszak, amikor előbb a Sheffield United szerzett ellenük pontot, majd kikaptak a Newcastle-től és a Manchester Unitedtól. Összmérlegük 10-1-2.

Még a hétvégén sérült meg Jacob Ramsey, aki várhatóan most sem fog tudni játszani Jhon Durannal egyetemben. Visszatérésük közeleg egyébként. Van három komoly sérült a keretben, Tyrone Mings, Emiliano Buendia és Boubacar Kamara.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Cash, P. Torres, Lenglet, Moreno – McGinn, Douglas Luiz – Bailey, Tielemans, Diaby – Watkins

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.26.Premier League
tottenham
1:2
aston villa
Premier League
2023.05.13.Premier League
aston villa
2:1
tottenham
Premier League
2023.01.01.Premier League
tottenham
0:2
aston villa
Premier League
2022.04.09.Premier League
aston villa
0:4
tottenham
Premier League
2021.10.03.Premier League
tottenham
2:1
aston villa
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Tottenham

Előnnyel vág neki a mérkőzésnek Ange Postecoglou együttese, nekik ugyanis nem volt hétközi meccsük, több időt tudtak a pihenésre és a felkészülésre szánni.

A Tottenham a hétvégén játszott utoljára, hazai környezetben simán intézték el a Crystal Palace gárdáját, ahogy arra sokan számítottak is. Mondjuk az, hogy sima volt egészen relatív. Az eredmény alapján igen, sima volt. Ha viszont azt nézzük, hogy a Tottenhamnek hátrányból kellett fordítani, és az utolsó negyedórában rúgtak hármat, akkor már kevésbé… Betalált Timo Werner, Cristian Romero és Son Heung-min.

A Spurs továbbra is a BL-ért hajt, jelenleg van egy elmaradt meccsük, amit bepótolva még jobban megközelíthetik ellenfelüket, plusz, ha most győznek, meg is előzik őket.

Idegenben viszont azért akadnak problémáik, a tabellára nézve ez egyértelmű. Öt meccsüket nyerték meg, ötször ikszeltek, kétszer kikaptak. Legutóbbi öt meccsükből egyet, egy Nottingham Forest ellenit nyertek meg.

Nemsokára visszatérhet Pedro Porro és Richarlison, előbbi talán már ott lesz a keretben. Sérült Fraser Forster, Ryan Sessegnon és Manor Solomon.

A várható kezdőcsapat:

Vicario – Emerson Royal, Romero, van de Ven, Udogie – Bissouma, Bentancur – Kulusevski, Maddison, Werner – Son

Tippelde

Hazai pályán nem könnyű a Villát elintézni, de láthattuk, nem is lehetetlen. Minket nem nyugtat meg a Tottenham idegenbeli formája, így az ő győzelmüket ezúttal kizárnánk. Persze ha a hazaiak úgy játsszanak, mint mondjuk a Newcastle ellen, akkor bármi lehet…

Fő tippek:

1.: Aston Villa győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Sárga lap: Douglas Luiz

2.: Szögletek száma: Over 9,5

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső