Arsenal – Liverpool: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.02.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 03.
Arsenal
Teljesítmény:
N N V V V
  • Emirates Stadium
  • Február 04. 17:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Liverpool
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rangadót rangadó követ az angol első osztályú bajnokságban. Még csak nemrég ért véget a Chelsea – Liverpool, a vörösök újra egy élcsapat ellen játsszanak a semleges szurkolók legnagyobb megelégedésére.

A csapat első számú célja továbbra is az, hogy bajnoki címet szerezzenek, ami a City nyomása miatt nem lesz egyszerű feladat, de most már duplán motiváltak Szoboszlaiék: szeretnék szépen, egy bajnoki címmel – meg mondjuk pár kupagyőzelemmel – elbúcsúztatni Jürgen Kloppot.

Ellenfelük szintén a bajnoki címre hajt, és sokáig úgy tűnt, hogy ott lesznek a végelszámolásnál. A karácsonyi időszak viszont gyengén sikerült, azóta Mikel Arteta és csapata bottal üti a többiek nyomát.

Következzen az Arsenal – Liverpool mérkőzés!

Arsenal

Tavaly egy behozhatatlan előnyt tékozolt el Mikel Arteta együttese. Olyan sokkal vezettek, hogy a későbbi bajnok edzője, Pep Guardiola azt mondta, ezt nem lehet behozni. Aztán behozták, az ágyúsoknak pedig maradt a második hely. Mivel az idei bajnokság kiélezettebb lett azzal, hogy a Liverpool feljavult, az Arsenal helyzete nehezebbé vált.

Lehet, hogy a karácsonyi időszak eldöntötte a sorsukat, egymás után buktak a fontos meccseket, köztük rangadókat és olyan találkozókat is, melyeket játszi könnyedséggel kellett volna lehozni. Gondolok itt mondjuk a Fulham vagy a WHU elleni találkozókra.

Az Arsenal az idei évet egy Pool elleni FA Kupa vereséggel kezdte, azóta viszont két bajnokit megnyertek. A Crystal Palace-t 5-0-ra kiütötték, míg kedden este a Nottingham Foresttel bántak el idegenben.

Nem volt sima meccs, de a vendégsiker megkérdőjelezhetetlen volt. Gabriel Jesus talált be először, majd Bukayo Saka is bevette Matt Turner kapuját – aki egyébként pont az Arsenaltól igazolt a Nottinghamhez.

Taiwo Awoniyi szépítőgólja után picit azért aggódhatott a vendégek lelkes tábora, végül aztán az egyenlítés nem sikerült a Forestnek.

Az Arsenal ezzel most a tabella harmadik helyét foglalja el, a Liverpool és a Manchester City előzi őket.

Hazai mérlegük nyolc győzelemből, két döntetlenből és egy vereségből áll.

A hiányzók terén hetek óta nincs változás. Tomiyasu Takehiro még mindig az Ázsia-kupán, sérült Fabio Vieira, Thomas Partey és Jurrien Timber.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, G. Magalhaes, Zinchenko – Ödegaard, Rice, Havertz – Saka, G. Jesus, G. Martinelli

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.07.FA Kupa
arsenal
0:2
liverpool
FA Kupa
2023.12.23.Premier League
liverpool
1:1
arsenal
Premier League
2023.04.09.Premier League
liverpool
2:2
arsenal
Premier League
2022.10.09.Premier League
arsenal
3:2
liverpool
Premier League
2022.03.16.Premier League
arsenal
0:2
liverpool
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Liverpool

A múltheti bejelentésből lassan ébredeznek a szurkolók, Jürgen Klopp a szezon végén távozik, mivel – állítása szerint – egy sikeréhesebb edzőre van szükség, aki a világ élvonalában tartja a csapatot, és erre ő most nem képes, illetve szeretne egy kicsit pihenni. Az utódról már beszélgettünk, meglepő lenne, ha nem Xabi Alonso váltaná a német menedzsert.

Egyelőre még ő a csapat edzője, és haladnak afelé, hogy szépen, trófeával vagy trófeákkal távozzon karrierje legmeghatározóbb gárdájától. Talpon vannak az FA Kupában és az Európa-ligában, hamarosan Ligakupa-döntőt fognak játszani, illetve ott van a bajnokság, amely talán a legfontosabb mindegyik sorozat közül.

Előnyük most öt pont a Manchester City és az Arsenal előtt, ám ez az előny nem túl magabiztos. Inkább úgy fogalmaznék, nem dőlhetnek hátra Núnezék. Egyrészt, mert vasárnap pont az Arsenallal játszanak, vereség esetén az öt pont kettőre olvad, illetve a Citynek van elmaradt találkozója, ha azt hozzák, szintén csökken az ötpontos fór.

Szerdán este egy rangadónak tűnő meccset játszottak, ami aztán nem lett rangadó. Már az első félidőben kiüthették volna a Chelsea-t, Diogo Jota és Connor Bradley is betalált, Darwin Núnez azonban kihagyta a tizenegyest, amit megítéltek nekik.

A második félidőben egy picit jobbá vált a Chelsea, de a Pool tartotta a szintet, és még két gólt berámoltak a vendégeknek. Magyarok szempontjából remek hír, hogy Szoboszlai Dominik is betalált, méghozzá fejjel. A negyedik hazai gólt Luis Díaz szerezte.

A csapat idegenbeli mérlege a legjobb a PL-ben – pedig annyira nem is tűnnek ki vele: Hat győzelem, négy döntetlen, egy vereség.

Ami a keretet illeti, Mo Salah, Thiago Alcantara, Joel Matip, Stefan Bajcetic és Konstantinos Tsimikas még mindig sérült.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Gomez – Szoboszlai, Gravenberch, Mac Allister – Jota, Núnez, Díaz

Tippelde

Magam részéről meg vagyok győzve, szerda este Kloppék megmutatták, miért is bajnokesélyesek.

Tippjeink a következők:

1.: Liverpool győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső