Borussia Dortmund – Freiburg: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.02.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 08.
Borussia Dortmund
Teljesítmény:
D N N N D
  • Signal Iduna Park
  • Február 09. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Freiburg
Teljesítmény:
V V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A rövid szünet után újra jelentkezünk. Azt hiszem, a legjobbkor, ugyanis hatalmas mérkőzések lesznek a hétvégén. Kezdjük mindjárt egy péntekivel, a Borussia Dortmundhoz látogat a Freiburg, melynek immáron két magyar tagja is van.

Igazi rangadó ez, habár a negyedik helyen álló Dortmund fogadja a hetedik Freiburgot, de akik ismerik a német focit tudják, ez egy jó kis mérkőzés lesz.

Nem is szaporítom tovább a szót, következzen a Borussia Dortmund – Freiburg találkozó!

Borussia Dortmund

Egy évvel ezelőtt a Borussia Dortmund arra készült, hogy bajnoki címet ünnepeljenek. Egyetlen győzelem kellett volna a Mainz ellen, de elbukták, és a Bayern München előzött. Idén ilyen problémájuk nem lesz, szinte esélytelen, hogy Edin Terzic gárdája magasba emelhesse a salátástálat.

De ettől függetlenül vannak céljai a csapatnak, minimum a Bajnokok Ligája indulást el kell érniük, máskülönben Terzic is repül, és a szurkolók is elégedetlenkedni fognak.

Jelen pillanatban a Dortmund a negyedik helyen áll, de messze nem biztos, hogy ott is marad. Léphetnek még egyet feljebb, és megelőzhetik a Stuttgartot, de egy rosszabb széria azt is jelentheti, hogy egészen a hatodik-hetedik helyig lecsúsznak.

Szerencséjükre ilyenről azért nincs szó, mármint rosszabb szériáról, bár hibák azért vannak. Miután három egyértelmű és magabiztos sikert arattak, a negyedik meccsen bakiztak, és az újonc Heidenheim hálója érintetlen maradt. Így csak egy döntetlen jött össze, ami ahhoz volt elég, hogy megtartsák negyedik pozíciójukat, de a Lipcse győzelmével megközelítette őket egy pontra.

Hazai pályán az együttes kétszer kapott ki (Bayern München, RB Leipzig), kétszer ikszelt (Mainz, Heidenheim), és hatszor nyert.

Lezárult a téli átigazolási időszak, mely során Edin Terzic megszerezte kölcsönbe Ian Maatsent, Jadon Sanchot, a korábbi nagy dortmundi kedvencet, valamint eladta Thomas Meunier-t és kölcsönadta Gio Reynát.

Kétséges, hogy játszhat-e ezen a találkozón Gregor Kobel, Julian Ryerson, Marco Reus és Julian Brandt, Jadon Sancho, Karim Adeyemi és Julien Duranville szintén nem feltétlenül léphet pályára, míg Felix Nmecha biztosan kimarad sérülés miatt, míg Sébastien Haller az ANK-n szerepel továbbra is.

A várható kezdőcsapat:

Meyer – Wolf, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Can – Malen, Sabitzer, Bynoe-Gittens – Füllkrug, Moukoko

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.16.Bundesliga
freiburg
2:4
dortmund
Bundesliga
2023.02.04.Bundesliga
dortmund
5:1
freiburg
Bundesliga
2022.08.12.Bundesliga
freiburg
1:3
dortmund
Bundesliga
2022.01.14.Bundesliga
dortmund
5:1
freiburg
Bundesliga
2021.08.21.Bundesliga
freiburg
2:1
dortmund
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Freiburg

Szalai Attila második bemutatkozása sem jött ki jól, a magyar válogatott védelmének oszlopos tagja a Hoffenheim után a Freiburg csapatában is hatalmas szarvashibát vétett, ami könnyen befolyásolhatja ittlétét. Kap is hideget-meleget a védő, ami azért furcsa, mert egyébként a freiburgi közönség arról híres, mennyire toleránsak a játékosaikkal…

Amúgy az a hiba nem is igazán számított, akkor a csapat már 2-1-es vereségre állt, és az utolsó percekben jártunk. Nem ez volt azonban a csapat utolsó mérkőzése, egy héttel később a VfB Stuttgart verte meg őket az Europa-Parkban. Itt Szalai már a kispadon ült, nem is kapott lehetőséget Christian Streichtől.

Kapott viszont Merlin Röhl, aki ezt azzal hálálta meg, hogy a 18. percben – egyébként kétgólos vendégvezetésnél – kiállíttatta magát. Lucas Kübler még azért szépített, de reális esély az egyenlítésre nem igazán volt.

Az újabb vereség hatására a Freiburg kihagyott egy ziccert, hogy beérjék a Frankfurtot, de legalább a többiek sem előzték meg őket.

Idegenben 3-1-6-ot hoztak eddig össze, ami azért beárazza idegenbeli teljesítményüket.

A téli igazolásait egy mondatban össze tudom foglalni a Freiburgnak: Florent Muslija és Szalai Attila érkezett, távozó nincs. Nem lesz pályán várhatóan Daniel-Kofi Kyereh, Max Rosenfelder, kisebb sérüléssel küzd Matthias Ginter, eltiltott Merlin Röhl, illetve sérült Philipp Lienhart és Kenneth Schmidt.

A várható kezdőcsapat:

Atubolu – Kübler, Sildillia, Szalai, Makengo – Eggestein, Höfler – Doan, Grifo, Sallai – Gregoritsch

Tippelde

Mindent figyelembe véve, a Dortmundnak jobb esélyei vannak a Freiburgnál. A hazai csapat legutóbb ugyan nem tudott nyerni, de a Freiburgot a legutóbbi négy alkalommal meg tudták verni, sokszor kiütéssel intézve el őket.

Tippjeink a következők:

1.: Borussia Dortmund győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső