Atalanta – Lazio: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.02.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 03.
Atalanta
Teljesítmény:
N N N N D
  • Gewiss Stadium
  • Február 04. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Lazio
Teljesítmény:
D V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Olasz mérkőzést hoztunk nektek, méghozzá egyet az izgalmasabbak közül. Persze az Atalanta – Lazio nem fog vetekedni az Inter – Juvéval, de azért úgy gondoljuk, meglehetősen jó meccs lesz ez. Vagy nem. A Lazio – Napolira is azt hittük, jó lesz, ha nem is gólgazdag, legalább izgalmas. Tévedtünk.

Az Atalanta és a Lazio között jelen pillanatban két pont a különbség, Maurizio Sarriék egy győzelemmel biztosan megelőzik Gasperiniéket. Akik nyilván nem szeretnék ezt hagyni, hazai pályán pedig inkább ők a találkozó favoritjai.

Atalanta

Az olasz bajnokság rendkívül kiélezett idén is, nem csak a bajnoki címért folyik ádáz küzdelem, hanem az alatta levő helyekért is. Többen pályáznak a dobogóra, a Bajnokok Ligája-indulásra, a többi európai kupahelyekre, és egyelőre megmondhatatlan, hogy ki, hol fog végezni. Az Atalanta lehet a negyedik BL-induló, de könnyen lehet, hogy lecsúsznak az első hétről. Már történt hasonló…

Egyelőre azonban Gian Piero Gasperini együttese szépen menetel előre. A kupában ott vannak a legjobb négy között – az AC Milant verték meg idegenben 2-1-re -, a bajnokságban pedig egymás után jönnek a meggyőző győzelmek.

Két hete a Frosinone, múlt héten pedig az Udinese nem úszta meg komoly verés nélkül. Előbbi 5-0-ra kapott ki, utóbbi 2-0-ra. Aleksey Miranchuk mellett betalált Gianluca Scamacca, és mindkét gólpasszt Charles De Ketelaere adta.

A hazai mérlege kiváló a csapatnak, az egyik legjobb a Serie A-ban. Nyolc győzelmük mellett egy döntetlenjük, két vereségük van. Mindössze hét gólt kaptak saját közönségük előtt, de a második legtöbbet, huszonnégyet szereztek.

Jó pár új igazolás be volt tervezve, legalábbis pletykák szintjén, ebből azonban szinte semmi nem valósult meg. Egyetlen érkezőjük Isak Hien, egyetlen távozójuk Nadir Zortea. Még mindig szó van Teun Koopmeiners Liverpoolba igazolásáról, illetve a Newcastle United bejelentkezett a csapat másik meghatározó középpályásáért, Edersonért.

Az említett holland jelenleg sérült, illetve nem játszhat Ademola Lookman az ANK miatt.

A várható kezdőcsapat:

Carnesecchi – Scalvini, Djimsiti, Kolasinac – Holm, de Roon, Ederson, Ruggeri – Miranchuk – Scamacca, De Ketelaere

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.08.Serie A
lazio
3:2
atalanta
Serie A
2023.02.11.Serie A
lazio
0:2
atalanta
Serie A
2022.10.23.Serie A
atalanta
0:2
lazio
Serie A
2022.01.22.Serie A
lazio
0:0
atalanta
Serie A
2021.10.30.Serie A
atalanta
2:2
lazio
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lazio

Rendkívül unalmas, rangadóhoz nem méltó meccset játszott egymással a Lazio és a Napoli. Nem mondom, hogy meglepődtünk, mi is az under 2,5 felé hajlottunk, ami jött is. A felek az első félidőben még csak a kaput sem találták el, és ez a második félidőben is csak egyszer sikerült. Abból sem lett semmi.

A címvédő ellen ikszelni akár jó eredményt is jelenthetne, ám ez a Napoli messze van attól, amelyik legutóbb bajnokságot nyert, így inkább csalódást keltő az eredmény.

Főleg azért, mert megelőzte őket az AS Roma, az Atalanta, míg a Lazio nem tudta kihasználni a Fiorentina vereségét.

A Sarri-csapat most a hetedik, egy győzelemmel akár a negyedik helyre is visszakerülhetnek, de lecsúszhatnak a 10.-re is. Ezúttal idegenbe látogatnak, ahol 4-1-5-öt hoztak idén össze. Nem túl meggyőző…

A téli átigazolási időszak náluk is csendes, még csendesebb, mint ellenfelüknél. Nincs érkező, illetve két peremembert adtak kölcsön (Cicerelli, Basic).

Még annak lehet örülni, hogy Sarrinak nem lesz hiányzója, sem sérült, sem eltiltott nincs a keretben.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Marusic, Patric, Gila, Pellegrini – Luis Alberto, Vecino, Guendouzi – F. Anderson, Immobile, Zaccagni

Tippelde

Ősszel a Lazio jó meccsen nyert az Atalanta ellen, míg tavaly a Gewissben is nyerni tudtak. Most a bergamói legénység egy fokkal azért jobb formában van, így ebből kerekedhet egy jó kis meccs is.

Tippjeink a következők:

1.: Atalanta győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső