Arsenal – Newcastle United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.02.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 22.
Arsenal
Teljesítmény:
V N N N N
  • Emirates Stadium
  • Február 24. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Newcastle United
Teljesítmény:
D N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Zárómeccs következik, méghozzá ismét az angol első osztályból. A forduló talán legnagyobb rangadójának ígérkező mérkőzését hoztuk el, az Arsenal – Newcastle United találkozót. A hazaiak épp most kaptak egy nagy pofont, tegnap este az FC Porto otthonában kaptak ki a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, pedig korábban egymás után aratták a meggyőzőbbnél meggyőzőbb sikereket. Minket is be tudtak csalizni, a vereség számunkra is teljesen váratlan volt.

Javításra most van esély, és kell is a győzelem, ha Mikel Artetáék szeretnék tartani a lépést a hétközben nyertes Manchester Cityvel és Liverpoollal.

Ellenfelük pedig az a Newcastle, amely most ismét a jobbik arcát mutatja, noha Eddie Howe-nak nagyon sok nehézséggel kellett szembenéznie a szezon során.

Arsenal

Tegye fel a kezét, aki nem lepődött meg azon, hogy egy ilyen formában levő Arsenal végül 1-0-ra kikapott az FC Porto együttesétől a BL-ben. Oké, hogy a Bajnokok Ligája totálisan más szitu, mint a bajnokság, de a forma azért fontos, az számít, annak számítania kell. Vagy kellett volna. De nem számított. Mikel Arteta csapata a visszavágót majd 1-0-s hátrányban kezdi, mivel Galeno gyönyörű góljával a portugálok győzni tudtak.

És ezzel egy komoly győzelmi szériának vetettek véget, az Arsenalt az utóbbi időben senki nem tudta megállítani. Öt bajnokin összesen 21-szer találtak a hálóba, miközben 2 gólt kaptak. Ötöt rúgtak a Burnley-nek és a Crystal Palace-nak, hatot a West Hamnek.

Mondhatni, győzelmi kényszer van rajtuk, hiszen a City nyerte elmaradt mérkőzését, tehát elhúzott tőlük, ahogy nyert a Liverpool is. Utóbbival szemben öt pont a hátrány, előbbivel szemben egy.

Az Arsenal hazai pályán a legjobbak közé tartozik, bár nemrég becsúszott egy WHU elleni vereség, illetve volt még két döntetlenjük, de a maradék kilenc meccsüket megnyerték.

Nincs változás sérültek terén, ugyanaz az öt játékos nem lesz majd a gyepen a NUFC ellen: Jurrien Timber, Thomas Partey, Fabio Vieira, Tomiyasu Takehiro és Oleksandr Zinchenko.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Kiwior – Ödegaard, Rice, Havertz – Saka, Trossard, Gabriel Martinelli

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.04.Premier League
newcastle united
1:0
arsenal
Premier League
2023.05.07.Premier League
newcastle united
0:2
arsenal
Premier League
2023.01.03.Premier League
arsenal
0:0
newcastle united
Premier League
2022.05.16.Premier League
newcastle united
2:0
arsenal
Premier League
2021.11.27.Premier League
arsenal
2:0
newcastle united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Newcastle United

Magukhoz tértek Eddie Howe legényei is, a Newcastle visszatalált a győzelem útjára, és látszik, még nem engedték el ezt az idényt. De hát logikus, a bajnokság majdnem fele még hátra van. A Newcastle a nemzetközi kupától már elbúcsúszott, pedig jó esélyük volt a BL-ben a továbbjutásra. Nekik a bajnokság maradt, meg mellette az FA Kupa.

Az utóbbi öt mérkőzésükből hármat nyertek meg, kettő alkalommal ikszeltek, vereségük nem volt. A hétvégén botlottak, a Bournemouth ellen 2-2-t játszottak, Anthony Gordon mellett Matt Ritchie talált még be, utóbbi a hosszabbításban, egy perccel azt követően, hogy beküldték csereként. Szóval közel volt a vereség… Ja, és a vendégeknél Kerkez Milos most nem lépett pályára.

A Newcastle a bajnokságban a nyolcadik helyet foglalja el, 11-4-10-es mérleggel, és idegenben messze nem olyan meggyőzők, mint otthon. Mérlegük 3-2-7.

No meg azt se felejtsük el, az utóbbi hetekben az eddig magabiztos védelem sorra szedi be a gólokat, a Lutontól négyet, a Nottinghamtől és a Bournemouthtól 2-2-t kaptak.

Valószínű, hogy Fabian Schär, Joe Willock és Alexander Isak már játszhat (ha nem is kezdőként), de Matt Targett, Elliot Anderson, Nick Pope, Joelinton, Callum Wilson és Sandro Tonali nem.

A várható kezdőcsapat:

Dubravka – Trippier, Schär, Botman, Burn – Miley, B. Guimaraes, Longstaff – Almirón, Isak, Gordon

Tippelde

Nem tudom, mennyire fogta meg az Arsenalt a tegnap este, lehet, hogy csak még motiváltabbak lesznek. Az biztos, hogy bukásnak helye most sincs, ha kikapnak, messzebb kerülnek majd a bajnoki címtől.

Tippjeink a következők:

1.: Arsenal győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Kétgólos vezetésnél a Casombie meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső