AS Roma – AC Milan: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.04.18.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 16.
AS Roma
Teljesítmény:
N N D N V
  • Stadio Olimpico di Roma
  • április 18. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
AC Milan
Teljesítmény:
D V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Vasárnap este a futball háttérbe szorult egy pillanatra. Az AS Roma aktuális bajnokiján Evan Ndicka a mellkasához kapott, majd összeesett. A találkozó félbeszakadt, az elefántcsontpartit pedig kórházba szállították, ahol kiderült, nem a legrosszabb következett be, nem kellett újraéleszteni a játékost, hiszen nem volt szívrohama. Valószínű, hogy kapott egy ütést a mellkasára, ami egy picit megzavarta a szívét. De ennyi. Hála Istennek.

Védője esete mutatta meg a rómaiaknak, hogy a futball nem minden, most csütörtökön azonban mégis minden arról fog szólni. A fővárosiak egygólos előnyből várják az AC Milan elleni visszavágót, és ezúttal is egy hamisítatlan olasz bajnokival lesz dolgunk. Leszámítva, hogy ez nem egy olasz bajnoki lesz…

Jöjjön az AS Roma – AC Milan találkozó!

AS Roma

Fent részletesen elmeséltem, mi történt Evan Ndickával, annyit tudnék még kiemelni, hogy azóta a játékos egy fotón mutatta meg magát a szurkolóknak, jól van, minden rendben, és csak ez számít. Daniele De Rossi is nagyon megijedt, később pedig a megkönnyebbülés az edző arcán szinte kiszúrta az emberek szemét.

A Roma meccse tehát nem lett lejátszva, 1-1-nél szakadt félbe, de majd bepótolják. A Roma ennek ellenére ott tudott maradni az ötödik helyen, és ha sikerül megnyerni az udineiek elleni találkozót, akkor egy pontra megközelítik a Bolognát, tehát még a BL-indulásról sem kell lemondaniuk.

Ami a Milan elleni mérkőzést illeti, felettébb érdekes volt. A legtöbben inkább a hazaiak győzelmét várták, mégsem lehetett azt mondani, hogy nem érdemelte meg a sikert Daniele De Rossi és a srácok.

Kissé egyébként felcserélődtek a szerepek, Gianluca Mancini a meccs egyetlen gólszerzőjeként tündökölt, a gólszerzésért felelő Romelu Lukaku meg a saját gólvonalán szabadított fel kétszer is.

A Roma most otthon harcolhatja ki az elődöntőbe jutást, és láthatóan vannak annyira felspannolt állapotban (egyrészt az edzőváltás, másrészt a vasárnap történtek), hogy oda is érjenek.

Nyilván Evan Ndicka nem fog pályára lépni, mellette pedig még Sardar Azmoun sérült, míg Bryan Cristante eltiltás miatt marad ki.

A várható kezdőcsapat:

Svilar – Karsdorp, Llorente, Mancini, Angelino – Paredes, Pellegrini, Baldanzi – Dybala, Lukaku, El Shaarawy

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.04.11.Európa-liga
milan
0:1
roma
Európa-liga
2024.01.14.Serie A
milan
3:1
roma
Serie A
2023.09.01.Serie A
roma
1:2
milan
Serie A
2023.04.29.Serie A
roma
1:1
milan
Serie A
2023.01.08.Serie A
milan
2:2
roma
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AC Milan

Ismét jön egy mélyrepülés az AC Milannál? A Stefano Pioli által trenírozott együttes a csütörtöki 1-0-s vereség után a Sassuolo elleni bajnokin sem tudott győzni. Jóval könnyebb meccsnek ígérkezett a neroverdi elleni, közel a kieséshez a gárda, de majdnem otthagyta a rossoneri mindhárom pontot.

A kiscsapat már 3-1-re is vezetett, de tény, ami tény, peches volt a Milan, két meg nem adott góljuk is volt. Meg három szabályos, Rafael Leao, Luka Jovic és Noah Okafor találtak be. Mondanám, hogy belefért ez a döntetlen, mert a mögöttük levő Juventus – Bologna páros is ikszelt, szóval legalább az ezüstérem biztonságban van.

A Milannal kapcsolatos információ, hogy Olivier Giroud a szezon végén távozik, Los Angelesbe, a francia már régóta mondja, hogy ki szeretné magát próbálni az Egyesült Államokban. Most meg is teszi.

A gárda idegenbeli teljesítménye az elmúlt hetekben kiváló volt, a Sassuolo elleni döntetlen előtt négy győzelmet is bezsebeltek.

Sérültek: Pierre Kalulu, Alex Jimenez, Tommaso Pobega.

Kisebb sérülést szedett össze Mike Maignan, de várhatóan ő a kezdőben lesz.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Thiaw, Kjaer, Hernández – Reijnders, Musah – Pulisic, Loftus-Cheek, Rafael Leao – Giroud

Tippelde

Úgy gondolom, a visszavágón a Milan mindent meg fog tenni a továbbjutás érdekében, sokkal bátrabban fognak futballozni. Ezzel nem hinném, hogy meglephetik a Romát, de egy korai gól mindent befolyásolhat.

Fő tippek:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Gól az első félidőben

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső