Atalanta – Liverpool: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.04.18.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 16.
Atalanta
Teljesítmény:
D N V V N
  • Gewiss Stadium
  • április 18. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Liverpool
Teljesítmény:
V V D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem tudom, mi történt mostani főszerplőnkkel, de az biztos, hogy nagy a gáz náluk. Természetesen most nem az Atalantára gondolok, hanem a Liverpoolra, amelynek kezéből kezd kihullani minden, mint a homok, apránként, de teljesen és végérvéneyesen. A Ligakupa megnyerése csak a jéghegy csúcsa volt, gondolták Szoboszlaiék, a fő cél a Premier League volt. Másodlagos célkitűzésük pedig az Európa-liga megnyerése volt – vagy lehetett.

Most úgy néz ki, mindkettőt el fogják bukni, és Jürgen Klopp nem távozik olyan dicsőségesen, mint szeretett volna. A bajnokságban nemrég az elsők voltak, most már csak a harmadikok, ehhez két bukás elég volt, míg az EL-ben olyan csúnya vereségbe szaladtak bele, amilyet már rég nem láttunk.

Innen kéne visszamászni. Jöjjön az Atalanta – Liverpool találkozó!

Atalanta

Nem mondom, hogy Gian Piero Gasperini tartalékosan állt ki hétfőn este a Verona elleni bajnoki mérkőzésre, de az biztos, hogy a fejekben már más volt. Mondjuk ez a meccs, amiről most lesz szó.

Pedig nem kéne csak úgy elkalandozniuk, ugyanúgy megvannak a feladataik a Serie A-ban is, de úgy tűnik, az EL most prioritást élvezett. Vagy csak simán nem ment nekik. Lényeg a lényeg, a kiesés elől menekülő Verona pontot szerzett a Gewissben, hiába húzott el gyorsan Gianluca Scamacca és Ederson góljaival a hazai együttes, a második félidő elején ugyanilyen gyorsan egyenlítettek a vendégek.

Ez pedig azt jelenti, hogy egy pontot sikerült faragni a Romával szemben, a Lazio – Napoli kettős pedig ugyanúgy ott lohol a sarkukban.

Ami sokkal fontosabb most nekünk, az a múlt héten az Anfielden történt. Idén még senki nem verte meg a Liverpoolt saját otthonában, azonban Jürgen Klopp valami megmagyarázhatatlan ok miatt több alapemberét is padra küldte. Amúgy sem ment a Poolnak, de a legjobbjai nélkül kvázi esélytelen volt. És ezt az Atalanta nagyon is kihasználta. Gianluca Scamacca itt is betalált, nem is egyszer, hanem kétszer, mellette pedig még Mario Pasalic örülhetett.

Lényegében egy meccs alatt eldöntötte a továbbjutás sorsát az olasz együttes. Mondanám ezt, ha az ellenfél nem a nagyot küzdő Pool lenne…

Az tuti, hogy a Gewissben az utolsó öt meccsből hármat nyert meg az Atalanta, egyszer ikszelt, egyszer kikapott.

Tegnap sérülés nem történt, így csak és kizárólag Giorgio Scalvini és José Luis Palomino nem szerepelhetnek.

A várható kezdőcsapat:

Carnesecchi – Toloi, Djimsiti, Hien – Holm, Pasalic, Ederson, Ruggeri – Koopmeiners – De Ketelaere, Scamacca

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.04.11.Európa-liga
liverpool
0:3
atalanta
Európa-liga
2020.11.25.Bajnokok Ligája
liverpool
0:2
atalanta
Bajnokok Ligája
2020.11.03.Bajnokok Ligája
atalanta
0:5
liverpool
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Liverpool

Pár nap alatt dőlt össze a kártyavár, a Pool egész szezonja süllyesztőbe kerülhet. A bajnokságban hatalmas lépéshátrányba kerültek, pedig két és fél héttel ezelőtt még vezették a bajnokságot a vörösök. Aztán ikszeltek a MU-val, a hétvégén kikaptak a Crystal Palace-tól, a kettő között pedig megsemmisítő vereséget szenvedtek az Atalanta ellen otthon.

A Liverpool most menteni igyekszik a menthetőt, és megpróbálnak valami hihetetlent művelni: fordítani 0-3-ról.

Ha van csapat, amelynek ez sikerülhet, az a Liverpool, azért idén is láttuk már őket küzdeni a végsőkig, no meg ott van az a híres Milan elleni BL-döntő is. Igaz, annak már lassan húsz éve…

Szerintem nem meglepő, hogy a végére azért elkészült az erejével a gárda. Az egész idényben sérülések hátráltatták őket, szinte nem volt két egymást követő meccs, amikor ugyanazt a kezdőt tudta volna kiállítani a német mester.

Akinek lehet, hogy ez lesz az utolsó nemzetközi mérkőzése a csapat kispadján, ugyanis a szezon végén távozik.

Most kétlem, hogy a legjobbakat a padon hagyná, persze a hétvégén egy újabb kemény bajnoki vár rájuk, és egy újabb pontvesztéssel végleg kiszállnának a bajnoki címért folyó versenyfutásból. Mégis azt mondom, kockáztatnak, mert a Pool nem engedheti meg magának, hogy ne küzdjön.

Kisebb sérülés miatt Conor Bradley nem léphet majd pályára, ahogy sérült Thiago Alcantara és Joel Matip is. Bevethető azonban újra Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold és Stefan Bajcetic is, sőt Diogo Jotára is számíthatnak.

A várható kezdőcsapat:

Kelleher – Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson – Szoboszlai, Endo, Mac Allister – Salah, Nunez, Diaz

Tippelde

A továbbjutás lehet, hogy nem lesz meg, de szépen szeretnének lelépni Európából az angolok. Támadni fognak a kezdetektől, és ha a védelmüket stabilizálni tudják, akkor akár még kapott gól nélkül is lehozhatják a mérkőzést.

Fő tippek:

1.: Liverpool győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Heti Reload bónusz a Sportaza oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső