West Ham United – Bayer Leverkusen: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.04.18.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 16.
West Ham United
Teljesítmény:
V V N D V
  • London Stadium
  • április 18. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Vasárnap német bajnoki cím, csütörtökön meg a második számú európai kupában egy elődöntő? Lehetséges, hogy ez lesz a Bayer Leverkusen programja. Már csak az utóbbit kell teljesíteniük, hiszen a múlt hét vasárnapján történetük során először bajnokok lettek.

A West Ham United elleni mérkőzést is jó eredménnyel várják, hiszen az odavágón két kései góllal 2-0-ra nyertek.

A West Ham kevésbé hangolt jól az összecsapásra, pedig David Moyes számára rendkívül fontos lenne a győzelem.

Én azt mondom, a továbbjutás még messze nem dőlt el, de egy vendég gól teljes mértékben romba döntheti az angol csapat álmait. Erre kell figyelniük a hazaiaknak, máskülönben már a lefújás előtt eldől a párharc…

Következzen a West Ham United – Bayer Leverkusen találkozó!

West Ham United

Az angol Premier League tud kiszámíthatatlan lenni, de a Fulham és a West Ham még a sokat látott játékosok számára is tud meglepetést okozni. A tabella élmezőnyéhez tartozó WHU ugyanis a hétvégén a fővárosi rangadón kapott ki Marco Silva együttese ellen, meglehetősen simán. Legalábbis az eredmény alapján. Aki látta magát a meccset, az pedig tudhatja, hogy a játék képe alapján is meglehetősen simán nyertek a vendégek.

Még csak azt sem lehet mondani, hogy David Moyes a tarcsit küldte pályára a Leverkusen elleni visszavágó előtt, ezúttal ennyire gyengén muzsikáltak a kalapácsosok…

Nagyjából ugyanilyen gyengén játszottak csütörtökön is, vagy inkább még gyengébben. Nézzétek meg a németek elleni mérkőzés statisztikáját. Egy kapura lövés szemben a Leverkusen harmincháromjával. Elképesztő különbség, hihetetlen, mennyire nem volt egy súlycsoportban a két együttes.

Hazai pályán sok örömük nem volt mostanság. Tízből két meccset nyertek meg, hatszor ikszeltek, kétszer kikaptak…

Az alábbi játékosok nem játszhatnak majd a visszavágón: Jarrod Bowen, Alphonse Areola, Kalvin Phillips.

A várható kezdőcsapat:

Fabianski – Coufal, Zouma, Aguerd, Emerson – Soucek, Alvarez – Kudus, Ward-Prowse, Paqueta – Antonio

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.04.11.Európa-liga
bayer leverkusen
2:0
west ham
Európa-liga
2023.08.05.Barátságos Mérkőzés
bayer leverkusen
4:0
west ham
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayer Leverkusen

Idő előtt kellett lefújni vasárnap délután/koraeste a Bayer Leverkusen és a Werder Bremen bajnoki mérkőzését. A tömeg ugyanis annyira izgatott volt, és annyira nem bírtak magukkal, hogy többször is a pályára rohantak ünnepelni. Volt is mit, csapatuk történelmük során először lett bajnok, öt fordulóval a vége előtt már beérhetetlenek, a Bayern – vagy a Stuttgart – hiába igyekszik, nem lehet befogni már őket.

Xabi Alonsoék számára azonban nincs itt a lazsálás ideje. Vár még rájuk egy kupadöntő a Kaiserslautern ellen, és reményeik szerint még négy mérkőzés az Európa-ligában. Egy biztos, melyet kétgólos előnyről várnak. A hazai találkozón – ahogy fent is mondtam – hatalmas volt a különbség a két együttes között, de a Leverkusen csak a végén tudta feltörni a West Ham védelmét, előbb Jonas Hofmann, majd Victor Boniface talált be.

A Leverkusen idén még veretlen, nagyon erős csapatot állított össze Xabi Alonso, amely bárhol, bárki ellen megállja a helyét. Idegenbeli utolsó öt meccsükből négy győzelemmel ért véget, egy döntetlen lett.

Sérültek: Adam Hlozek.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Kossounou, Tah, Hincapié – Frimpong, Andrich, Xhaka, Grimaldo – Hofmann, Wirtz – Boniface

Tippelde

Kötelező győznie a németeknek, de ha a győzelem nem is, a továbbjutás mindenképp. Előnyösebb a helyzetük, a formájuk, mentálisan sokkal jobb állapotban vannak. Egy dolog szól a WHU mellett, hogy ők nagyon tudnak küzdeni, és ez még a Leverkusent is óvatosságra kell, hogy intse.

Fő tippek:

1.: Bayer Leverkusen továbbjutás

2.: Bayer Leverkusen győzelem vagy döntetlen

3.: Két és fél gól alatti eredmény

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső