AS Roma – Atalanta: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.01.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 05.
AS Roma
Teljesítmény:
N V N V N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Január 07. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Atalanta
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A forduló egyik nagy rangadója következik, és ahogy ígértem, maradunk az olaszoknál. Az AS Roma – Atalanta meccs láttán sokan a sportfogadás kedvelői közül némi viszketést érezhetnek a kezükben, mert ez egy jó meccs lesz – jó szorzókkal karöltve.

A fővárosban rendezett mérkőzésen a tabella hatodik és hetedik helyezettje csap össze, kettejük között csak egy pont a difi, szóval biztosak lehetünk abban, hogy nem fogunk csalódni.

A Roma és az Atalanta is azért van ennyire hátul, mert képtelenek a kiegyensúlyozott, jó teljesítményre, ha megnézitek a mérlegüket, erre magatok is rájöhettek.

A Librabet oldalán a hazai győzelem 2.35, a döntetlen 3.35, a vendégsiker 3.03.

AS Roma

Ha már itt szóba került a kupa az előző találkozókon is, beszéljünk arról kezdésnek, mit nyújtott a Roma. Ők voltak az egyedüliek (a Fiorentina mellett), akiknek nem élvonalbeli ellenfél jutott, a másodosztályú Cremonese viszont nem adta könnyen magát. José Mourinhonak minden kis trükkjére szüksége volt, és a sokáig hátrányban levő együttes végül Romelu Lukaku és Paulo Dybala góljaival fordítani tudott 2-1-re.

Ami a bajnoki szereplést illeti, teljesen azzal sem lehetnek elégedettek, ha most lenne befejezve a Serie A, az AS Romának nem jutna semmi. Sem BL, sem EL, sem EKL.

A hetedik helyről várják a folytatást (egyébként a hetedik hely majd európai kupaszereplést érhet a Coppa Italia miatt), eddig 8-4-6-os mérleget összehozva. Előttük az Atalanta egypontos előnnyel, ergo a fővárosiak előzhetnek.

Otthon erre meg is van az esélyük, mert eddig csak egy csapat tudta őket megverni a Stadio Olimpicoban. Kétszer ikszeltek, hatszor nyertek.

Az utolsó fordulóban a Juve ellen játszottak rangadót, és egyetlen gól döntött a hazaiak javára. Ez persze nem vigasztalja a vendégeket, az egygólos vereségért ugyanúgy nem jár pont, mintha vágtak volna nekik egy ötöst…

A Franciaországban felnövő Houssem Aouar – aki többször megfordult a francia U21-es csapatban is – tavaly úgy döntött, hogy országot vált, és a jövőben Algériát fogja képviselni. Ez pedig azért fontos, mert most az ANK miatt el is utazott a válogatottjához. Mellette még Evan Ndicka is így tett. Sérült Chris Smalling és Tammy Abraham.

A várható kezdőcsapat:

R. Patricio – Mancini, Llorente, Cristante – Kristensen, Pellegrini, Paredes, Bove, Zalewski – Dybala, Lukaku

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.24.Serie A
atalanta
3:1
roma
Serie A
2022.09.18.Serie A
roma
0:1
atalanta
Serie A
2022.03.05.Serie A
roma
1:0
atalanta
Serie A
2021.12.18.Serie A
atalanta
1:4
roma
Serie A
2021.04.22.Serie A
roma
1:1
atalanta
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Atalanta

Számomra csalódást kelt az Atalanta csapata is, hiába jutottak be a legjobb nyolc közé a kupában, a bajnokságban nyújtott teljesítményük miatt jár nekik a feddés.

Mesterük, Gian Piero Gasperini, azzal elégedett lehet, hogy a Coppa Italiában legyőzték 3-1-re a Sassuolot. Ezt a mérkőzést egyébként két napja játszottak, a hőse pedig Charles De Ketelaere volt, aki duplázni tudott, valamint adott egy gólpasszt Aleksey Miranchuknak.

Mostanság – ha minden sorozatot figyelembe veszünk – nem megy rosszul a bergamóiaknak, ötből négyet nyertek meg, csak a Bolognától kaptak ki. Az EL-ben ott vannak a legjobb tizenhat között, de a bajnokságban továbbra is le vannak maradva. A hatodik hellyel azért olyannyira nem lehetnek elégedettek, kétségtelen azonban, hogy lehet feljebb is menniük, hiszen a negyedik Fiorentina csak négy pontra.

Idegenben nem annyira erősek, mint tavaly, most 3-1-5-tel állnak. Ami pedig az utolsó bajnoki meccsüket illeti, ott a Leccét Ademola Lookman találatával intézték el.

Ő ezen a találkozón nem fog pályára lépni, hiszen az Afrikai Nemzetek Kupájára utazott, sérült mellette El Bilal Touré és Rafael Toloi, illetve Hans Hateboer.

A várható kezdőcsapat:

Carnesecchi – Djimsiti, de Roon, Kolasinac – Zappacosta, Pasalic, Ederson, Ruggeri – Koopmeiners – Scamacca, De Ketelaere

Tippelde

Én inkább számítok egy küzdős meccsre, mint egy gólgazdag, helyzetekkel teli összecsapásra. Mourinho pontosan tudja, hogy kell kihúzni a vendégek méregfogát, amit hazai környezetben meg is tehet.

Sok a fontos hiányzó mindkét oldalon, emiatt vannak kétségeim a tippeket illetően.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Élvezd a Serie A meccseit a FEZbetnél és szerezd vissza a veszteségeid 10%-át cashbackként!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső