Salernitana – Juventus: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.01.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 05.
Salernitana
Teljesítmény:
V N D V V
  • Sardegna Arena
  • Január 07. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Juventus
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A bajnoki cím szempontjából fontos találkozó következik, bár mostani főszereplőnknek (sőt mostani főszereplőinknek) már nincs olyan, hogy nem fontos meccs. A Juventus a bajnoki címet szeretné magának megszerezni, a Salernitana nem akar kiesni.

Nem áll jól a salernói együttes, ugyanis a gárda egy edzőcserét követően sem javult, mostanra az utolsó helyet szerezték meg, amivel több mint elégedetlenek.

A Juve ezt az idényt a bajnokságnak szentelte, láthatóan szeretnének is élni a felkínált lehetőséggel, de az Inter továbbra is előttük van. Igaz, már csak két ponttal. Ezt lehetne most kihasználni, persze ehhez Calhanogluéknak is lesz néhány szava.

Mindenki győzelmet vár a Juventustól, a bukikon át a sportfogadás kedvelőin keresztül. A Betinia oldalán 1.50 a vendégsiker, 6.70 a hazai, 4.30 a döntetlen.

Jöjjön a Salernitana – Juventus találkozó!

Salernitana

A főpróba már megvolt, kezdjük is ezzel gyorsan. Tegnap a kupában találkozott egymással a Salernitana és a Juventus, az öreg hölgy ízelítőt adott abból, mire számíthatnak a salernóiak vasárnap. Maradjunk annyiban, hogy nem jött ki a lépés a vendégeknek, és Chukwubuikem Ikwuemesi gólja az első percben csak felbőszítette Max Allegri csapatát. Akik aztán hat góllal feleltek…

Nem is a kupa az elsődleges a Salernitana számára, sokkal inkább az, hogy elkerüljenek előbb az utolsó helyről, majd a kiesők közül is. Sosem voltak a legstabilabb tagjai a Serie A-nak, de már megszoktuk, hogy itt vannak. Emlékezhetünk, Davide Nicola milyen parádés meneteléssel tartotta őket bent…

A csapat 2-6-10-zel áll most, ez az utolsó helyhez elég. Második győzelmüket az újév előtt szerezték, kiesési rangadón verték meg a Veronát Loum Tchaouna góljával. Otthon 1-4-4-et csináltak eddig, 9:18-as gólkülönbséggel.

A rutinos mexikói kapus, Guillermo Ochoa még mindig a vállát fájlalja, Lorenzo Pirola, Grigoris Kastanos és Boulaye Dia szintén sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Costil – Mazzocchi, Fazio, Gyömbér, Bradaric – Coulibaly, Legowski, Maggiore – Candreva, Tchaouna – Simy

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.07.Serie A
salernitana
0:3
juventus
Serie A
2022.09.11.Serie A
juventus
2:2
salernitana
Serie A
2022.03.20.Serie A
juventus
2:0
salernitana
Serie A
2021.11.30.Serie A
salernitana
0:2
juventus
Serie A
1999.05.02.Serie A
salernitana
1:0
juventus
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Juventus

Tartozom még nektek a tegnapi kupameccs hazai gólszerzőivel: Fabio Miretti, Andrea Cambiaso, Daniele Rugani, Kenan Yildiz, Timothy Weah és Dylan Bronn vették be Costil kapuját, Bronn ugyebár a Salernitana játékosa.

Nem lehet azt mondani, hogy Allegri ne vette volna komolyan a találkozót, ez látszott a kezdőn is, bár Federico Gatti már megint megcsinálta a feszkót, vastagon benne volt a Salernitana góljában.

Hagyjuk is a kupát, mert izgalmasabb, mi történik a bajnokságban. Mivel az Inter a Genoa ellen pontot veszített, a Juventus pedig nyert (az AS Romát Adrien Rabiot góljával verték), így a különbség a két együttes között már csak két pont. Előfordulhat, hogy helyet cserélnek a fordulót követően, bár ahhoz az Internek otthon kéne kikapnia a Veronától…

A Juventus győzelmére több okból is lehet számítani. Egyrészt a tegnapi meccs miatt – bár az annyira nem mérvadó -, másrészt azért, mert a vendégek az utolsók, harmadrészt meg a Juve idegenbeli számai miatt. Eddig hat meccset nyertek meg, kétszer ikszeltek, egyszer kaptak ki. Az utolsó öt találkozóból négyen nyertek…

Manuel Locatelli is eltiltott, ahogy a Nicoló FagioliPaul Pogba kettős, de ők egészen másért, mint Locatelli, akinek csak összejöttek a sárgái. Sérült Alex Sandro, Moise Kean és Mattia De Sciglio.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Gatti, Bremer, Danilo – Weah, McKennie, Miretti, Rabiot, Kostic – Vlahovic, Chiesa

Tippelde

Biztosak lehetünk abban, hogy ezúttal a Juventus nem fog hat gólt rúgni, azt a meccset nagyon hamar elengedte a Salernitana. Ezt nem fogja. Ráadásul most ők lesznek otthon. Ettől függetlenül a vendégsiker elég valószínű…

Tippjeink a következők:

1.: Juventus győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán, és folytatódjanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső