Benfica – Glasgow Rangers: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.03.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 06.
Benfica
Teljesítmény:
V V N D N
  • Estádio Sport Lisboa e Benfica
  • Március 07. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Glasgow Rangers
Teljesítmény:
V N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szintén nagy érdeklődés várható most következő találkozónkon is. A Benfica fogadja hazai pályán a Glasgow Rangers együttesét. A portugálok a BL-ből indulva verekedték át magukat idáig, míg a Glasgow Rangersnek volt lehetősége pihenni, hiszen ők saját EL-csoportjukat megnyerték.

Első ránézésre egy hazai győzelmet hozó meccs lehet a Benfica – Rangers, ám a korábbi mérkőzéseikből kiindulva itt két dolog várható: Sok gól és döntetlen.

Persze ha ennyire egyszerű lenne a dolog, a bukik már rég csődbe mentek volna.

A forduló egyik legjobb mérkőzése lesz Lisszabonban, amit nem éri meg kihagyni!

Benfica

Tyűha, micsoda komoly pofonokba szaladt bele a Benfica együttese az elmúlt egy hét folyamán. Előbb a kupában kaptak ki a Sporting CP-től (van lehetőségük a visszavágón fordítani), majd az FC Porto verte meg őket NAGYON.

A kupameccsen közel jártak a döntetlenhez, de akár nagyobb különbséggel is kikaphattak volna, maradjunk annyiban, az eredmény igazságos. A csapat gólját egyébként Fredrik Aursnes szerezte.

Az FC Porto ellen viszont egyetlen pozitívumot sem tudok elmondani a vendégcsapatról. Ilyen súlyos vereséget nem is tudom, mikor szedtek össze utoljára, Sergio Conceicao-ék 5-0-ra gázoltak át a lisszaboniakon.

Tegyük hozzá, Nicolas Otamendit leküldték a pályáról, ám akkor a Porto már 3-0-ra vezetett. Szóval igazából az argentin kiállítása nem osztott, nem szorzott.

A vereségek hatására a fejekben most zűrzavar uralkodik, Roger Schmidtnek most ezt kell kitisztítani.

Ami az EL-t illeti, ott is voltak már jelei annak, hogy a csapat nincs a legjobb formában. A Toulouse ugyanis nem mondható a sorozat legerősebb csapatának, de még az első tízben sincsenek ott. Ettől függetlenül majdnem megfogták a Benficát, és összesítésben csak 2-1-gyel mentek tovább.

A Glasgow Rangers egy komolyabb ellenfél lehet, és az első meccsen meg kell mutatni, ki a főnök, mert különben az Ibroxban szétszedik őket.

Hazai környezetben négy meccs óta győzedelmes az együttes, az Estoril elleni Ligakupa-meccset bukták el, ami talán nem mérvadó, tekintve, hogy ez a Benfica listáján nem foglal el előkelő helyezést.

A német edző papíron csak egyetlen játékosára nem számíthat, Juan Bernat továbbra is sérült.

A várható kezdőcsapat:

Trubin – Bah, Antonio Silva, Otamendi, Morato – Kökcü, Neves – Di Maria, Rafa Silva, Joao Mario – Tengstedt

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2020.11.26.Európa-liga
rangers
2:2
benfica
Európa-liga
2020.11.05.Európa-liga
benfica
3:3
rangers
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Glasgow Rangers

Még egyáltalán nem dőlt el, ki lesz Skócia bajnoka, de természetesen megint a Celtic és a Rangers dönti el egymás között ezt a címet, a többiek már jó ideje kiszálltak a bajnoki cím körüli hajszából.

Jelen pillanatban Brendan Rodgers együttese van előnyben, a Rangers kétpontos előnyben van. És még szerencséjük is van – vagy hát ez igazából hozzáállás kérdése -, hiszen a hétvégén vereséget szenvedtek, de a mögöttük levő kelták is kikaptak. Szóval megőrizték első helyüket. Nézhetjük úgy is, hogy elszalasztották annak lehetőségét, hogy öt pontra növeljék a különbséget.

Meglepetésre a Motherwell tudott győzni az Ibrox Stadionban, noha a Rangersnek összesen 31 lövése volt. Nem is csoda, hogy végül a vendégek kapusa, Liam Kelly lett a meccs embere.

A hazaiak szépítő gólját (merthogy 1-2 lett az eredmény) James Tavernier szerezte.

Tizenegy mérkőzésen át nem talált legyőzőre a Rangers, egymás után gyűjtötték a pontokat, lőtték a gólokat, aratták a győzelmeket. De most ezt megszakították.

Szerencséjükre a Celtic sem tudott győzni, viszont mostantól még fokozottabban oda kell figyelniük. És ez hatással lehet EL-szereplésükre is.

Idegenben az utolsó öt meccsüket nyerték, ötből négyszer minimum két gólt szereztek.

Sérültek: Rabbi Matondo, Todd Cantwell, Danilo, Kieran Dowell, Abdallah Sima.

A várható kezdőcsapat:

Butland – Tavernier, Goldson, Souttar, Barisic – Lundstram, Raskin – Sterling, Diomande, McCausland – Dessers

Tippelde

Mire az írás végére értem, nem távolodtam el eredeti elképzelésemtől. A Benfica a mérkőzés esélyese, dacára az elmúlt egy hétben mutatott kiábrándító játéknak, de a kulcsembereknek, mint például Angel Di Maria vagy Rafa Silva, bizonyítaniuk kell. Ha ők a hátukra veszik a csapatot, akkor összejöhet a győzelem.

Fő tippek:

1.: Benfica győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Szögletek száma: Over 9,5

2.: Gól az első és második félidőben

3.: Sárga lapot kap: Antonio Silva

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső