AS Roma – Feyenoord: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.02.22.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 20.
AS Roma
Teljesítmény:
N D V N N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Február 22. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Feyenoord
Teljesítmény:
N D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mindenképp akartunk erről a mérkőzésről beszélni, ahogy beszéltünk az odavágóról is. Nem sokon múlt a tökéletes tipp, de végül lemaradtunk róla. A Feyenoord ugyanis hazai pályán nem volt képes még egy gólt bekönyörögni a kapuba. Az olasz együttes így esélyesként várja a második találkozót, hazai közönség előtt, új edzővel, döntetlenről.

A hétvégén mindketten nyerték saját bajnoki meccsüket, a főpróba tehát jól sikerült. A Románál egy kicsit jobban mondjuk, ezt azért említsük meg.

A két együttes régi ismerőse egymásnak, mostanában több fronton is találkoztak. Például pár éve az első ízben kiírt Konferencialiga-döntőben, majd az EL egyenes kieséses szakaszában is. Mindkét alkalommal José Mourinho örülhetett. Igaz, ő már nincs ott, hogy segítsen Lukakuéknak.

Következzen az AS Roma – Feyenoord mérkőzés!

AS Roma

Már nem hibátlan Daniele De Rossi sem az AS Roma élén, nemrégiben az Inter ellen megszakadt a kiváló sorozata az olasz együttesnek. A vereséget követően jött az első iksz is, a Feyenoord elleni találkozón egy kifejezetten jó meccsen 1-1-es eredmény született, római oldalról Romelu Lukaku volt eredményes. Lehet, hogy a Feyenoord közelebb állt a győzelemhez, de így, hogy döntetlen lett, a Roma sokkal jobb helyzetből várhatja a visszavágót.

Jól sikerült a főpróba is, hiszen a Frosinone ellen simán, 3-0-ra nyertek. Meglepő módon Dean Huijsen nyitotta meg a gólok sorát, aki védő létére a félpályáról vezetve a labdát átvágott mindenkin, mielőtt a bal felsőbe tekert. A gyönyörű gól után még eredményes volt Sardar Azmoun és Leandro Paredes.

A Roma a bajnoki tabella hatodik helyét foglalja el, de a céljuk a negyedik pozíció, amely négy pontra van tőlük, és ahol most az Atalanta tartózkodik.

Hazai mérlegük erősnek számít, hiszen tizennégy egymást követő találkozón sem kaptak ki, sőt a többségét meg is nyerték. Majd jött az Inter, és ez a sorozat megszakadt. Sosem késő azonban újat kezdeni, és a Roma most ezen van.

Nagyon jó hír a csapat és a szurkolók számára, hogy több játékos is visszatérhetett, nemrégiben még hosszú volt a sérültlista, rajta szerepelt például Chris Smalling, aki a Frosinone ellen újra pályára léphetett. Szintén sérült volt egy ideig Sardar Azmoun és Bryan Cristante, az ANK miatt Houssem Aouart és Evan Ndickát is nélkülözni kellett. Mostanra azonban már csak Tammy Abraham van a maródiak listáján.

A várható kezdőcsapat:

R. Patricio – Karsdorp, Llorente, Mancini, Spinazzola – Cristante, Paredes, Pellegrini – Dybala, Lukaku, Zalewski

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.02.15.Európa-liga
feyenoord
1:1
roma
Európa-liga
2023.04.20.Európa-liga
roma
4:1
feyenoord
Európa-liga
2023.04.13.Európa-liga
feyenoord
1:0
roma
Európa-liga
2022.05.25.Európa-konferencialiga
roma
1:0
feyenoord
Európa-konferencialiga
2015.02.26.Európa-liga
feyenoord
1:2
roma
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Feyenoord

A Feyenoord együttese továbbra is remek formában, nem kell lemondaniuk a továbbjutásról az EL-ben sem, verték ők már meg a Romát nem is egyszer. Kétségtelen azonban, hogy egy fokkal nehezebb dolguk lesz azután, hogy minimális előnyt sem tudtak összehozni egy hete. A találkozón nekik állt a zászló, vezettek is Igor Paixao góljával, de nem bírták ki.

A hétvégén azonban kibírták, a Waalwijk ellen – bár kötelező volt a győzelem – nehezen jött a siker, még úgy is, hogy egy órán át emberelőnyben játszhattak. A becsületet Mats Wieffer mentette meg, aki a hajrában lőtte a győztes találatot.

A bajnokságban még mindig második a Feyenoord, hátrányuk tíz pont a PSV-vel szemben. Itt tehát nem változott semmi.

Nézzük, hogyan szerepelnek idegenben! A csapat az utóbbi időben csak egyszer, a Celtic elleni BL-meccsen kapott ki. Verték Kerkez Milos volt csapatát, az AZ Alkmaart, a Vitesse-t, a Heraclest és az Excelsiort is. Egyikük sem Roma-szint, ezt azért hagyjuk meg.

A csapatot irányító Arne Slotnak több sérültje is lesz: Justin Bijlow, Alireza Jahanbakhsh, Gernot Trauner, Gjivai Zechiel és Thomas van den Belt.

A várható kezdőcsapat:

Wellenreuther – Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Hartman – Ivanusec, Zerrouki, Wieffer – Minteh, Giménez, I. Paixao

Tippelde

Ezúttal is egy szoros találkozó lehet, ahol mindketten gyűrik majd a másikat az egész meccs folyamán. Ahogy a múlt héten, úgy most sem kizárt az iksz.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen vagy AS Roma győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Regisztrálj a QuickWin oldalára, játssz, és nyerd meg a Jackpotot az 5.200.000 Ft-os összdíjazású versenyen!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső