Freiburg – Lens: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.02.22.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 21.
Freiburg
Teljesítmény:
D D V V V
  • Europa-Park
  • Február 22. 18:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Lens
Teljesítmény:
D D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most, hogy szerdára ugrottunk, magunk mögött hagyhatjuk a legrangosabb európai kupát. Illetve, ez nem teljesen igaz, csak a tippek terén. Átugrunk a csütörtökre, folytatódik az Európa-liga és az Európa-konferencialiga is, lesz magyar mérkőzés, szóval van itt meccs, amiről lehet beszélni.

A találkozók zöme a második számú kupasorozatból érkezik, ilyen például a Freiburg – Lens.

A két együttes nem bírt egymással a múlt héten, 0-0-ról folytatják, és nem valami elkoptatott hülye dolog azt mondani, hogy itt még bármi lehet. A hazaiak továbbra is iszonyatosan gyenge formában, a Lens viszont egészen mást mondhat el magáról. Mondjuk egy hosszabb veretlenséget.

Ettől függetlenül az Europa-Parkban győzhetnek Sallai Rolandék is.

Freiburg

Bevallom, nem arra számítottam, hogy a Freiburg lehúzza a rolót múlt hét csütörtökön. Az elmúlt hetekben ugyanis sorra kapták a gólokat, és ez egyébként a hétvégére is igaz volt. A legutóbbi négy bajnokijukon 12 gólt kaptak, ami azt jelenti, hogy minden egyes mérkőzésen háromszor kellett Atubolunak a saját hálójában keresgélnie a labdát. Tényleg, 3-1 a Werder és a Stuttgart ellen, 3-0 a Dortmunddal szemben, majd most hétvégén 3-3 a Frankfurttal. Legalább most a pontszerzés összejött, a három rúgott gól miatt is örülhetnek, de alapvetően ez kevés Christian Streich együttesétől. A Frankfurt ellen Doan Ritsu, Vincenzo Grifo és Michael Gregoritsch talált be, Sallai Roland kezdőként 88 percet játszott, Szalai Attila a kispadról nézte végig a mérkőzést.

Saját maguknak köszönhetően egyre lejjebb csúsznak a tabellán, a forduló után a Bréma meg is előzte őket, így már csak a nyolcadikok. Az utolsó győzelmüket a Hoffenheim ellen aratták még január közepén.

Nézzük, mi a helyzet otthon!

Saját közönségük előtt mostanság csak egyszer, a VfB Stuttgart ellen kaptak ki, egyébként ikszeltek a Frankfurttal és az Union Berlinnel, megverték a Hoffenheimet és a Kölnt.

A mester számára továbbra is problémát okoznak a sérülések. Matthias Ginter, Philipp Lienhart kiesett a védelemből, Kenneth Schmidt, Daniel-Kofi Kyereh, Max Rosenfelder és Yannik Keitel pedig a középpályáról. Vagyis utóbbit még a védelemben is be lehet vetni, az odavágón ő játszott Gulde mellett.

A várható kezdőcsapat:

Atubolu – Kübler, Sildillia, Gulde – Doan, Eggestein, Höfler, Makengo – Sallai, Grifo – Gregoritsch

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.02.15.Európa-liga
lens
0:0
freiburg
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lens

A Lens sokkal jobb formát mutat az elmúlt időszakban. Ha megnézzük, Franck Haise együttese öt mérkőzés óta nem talált legyőzőre. Kétszer ikszeltek, háromszor nyertek. Legyőzték az EL-ben talpon levő Toulouse-t, a kupadöntős Nantes-ot, a Strasbourgot, illetve a hétvégén a Reims ellen ikszeltek. A meccs 1-1 lett, Wesley Said szerezte a csapat gólját.

Korábban azt gondoltam, hogy a tavalyi ezüstérmet nem tudják megismételni, talán még a közelébe sem kerülni, de rám cáfol az együttes, és a Ligue 1-ben a hatodik pozíciót foglalják el. Ami ugyan messze van a másodiktól papíron, de a Brest (!) és a Lens között mindössze négy pont van.

Nagyon átalakult a francia bajnokság, a korábbi nagycsapatok, mint a Lyon, a Marseille csak szenvednek, és közben kiscsapatok nőnek meg a szemünk előtt.

A Lens idegenben hajlamos a bukásra. Vagy a nem nyerésre. Az utolsó öt meccsükből kettőn győztek, kétszer ikszeltek, egyszer pedig kikaptak.

Ha minden igaz, Deiver Machado és Jimmy Cabot nem áll majd rendelkezésre.

A várható kezdőcsapat:

Samba – Gradit, Danso, Medina – Aguilar, Abdul Samed, El Aynaoui, Frankowski – Sotoca, Fulgini – Wahi

Tippelde

Én azt mondom, ez a mérkőzés nem lesz 0-0. Lehet, hogy az over 2,5-et nem fogják elérni, de vannak még emellett más opciók is. Ami pedig a továbbjutásukat illeti: mindkettőnek megvan a lehetősége, de forma alapján a franciák vannak ahhoz közelebb.

Tippjeink a következők:

1.: Lens győzelem vagy döntetlen

2.: Másfél gól feletti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső