Brighton – Arsenal: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 04.
Brighton
Teljesítmény:
D V N N V
  • Amex Stadium
  • április 06. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Arsenal
Teljesítmény:
N D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hét közepén angol élvonalbeli fordulót játszottak, de nincs megállás, szombaton ismét pályára lépnek a csapatok. Meg persze vasárnap is. Azért a szombatot mondtam, mert mi onnan választottunk egy érdekesnek tűnő mérkőzést, a Brighton – Arsenal meccset. A vendégek még mindig a bajnoki címért küzdenek, tartják a lépést a Poollal és a Cityvel. Bár a vörösöknek ma este lesz egy fellépése, nehezen elképzelhető, hogy a sereghajtó ellen hagyják az Anfielden a fogukat.

A Brighton formája továbbra is hektikus, amivel nagyon nehéz számolni. A Bayern kispadjára is esélyes Roberto De Zerbi távolodik az eredeti célkitűzéstől, a nemzetközi kupaszereplés kiharcolásától, márpedig a Brighton már csak a PL-ben tud jó eredményt elérni idén, kiestek az FA Kupa után az EL-ből is…

Brighton

Nem sok változott, a Brighton még mindig egy nagyon kiismerhetetlen csapat. Tegnap sem olyan eredményt értek el, amire a legtöbben számítottak volna. Nem bírtak a Brentforddal (amivel úgy nincs is baj, inkább a gólok száma okozott csalódást), csak egy gól nélküli döntetlenre futotta.

A találkozó minősége elmaradt az elvártaktól, bár ez nem feltétlenül múlt a sirályokon, ők 24 alkalommal próbálkoztak kapura lövéssel. Csak épp ennek nagy többsége mellé/fölé szállt, ami meg kapura ment nem volt elég pontos.

Így az EL-től nemrég búcsúzó gárda maradt a 9. helyen, pedig ebben a fordulóban több rivális is botlott. Ikszelt előttük a Newcastle és a West Ham is, szóval lehetett volna előzni.

Mondanám, hogy majd most, de az ellenfél a bajnoki címet nagyon akaró Arsenal lesz. Hiába erős a Brighton otthon (mérlegük 7-6-1, míg idegenben 4-4-8), ha egyszer egy kőkemény ellenfél érkezik majd hozzájuk.

Kisebb sérülést szenvedett Evan Ferguson, akinek idei teljesítménye messze elmarad a tavalyitól. Anno 120 millió eurós címkét raktak rá, de most talán még a negyedéért sem vinné senki… A lényeg, az ír támadó ott lehet a pályán.

Nem lesz viszont ott Billy Gilmour, James Milner, Jack Hinshelwood, Mitoma Kaoru és Solly March.

A várható kezdőcsapat:

Verbruggen – Veltman, van Hecke, Dunk, Igor – Gross, Baleba – Buonanotte, Enciso, Adingra – Joao Pedro

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.17.Premier League
arsenal
2:0
brighton
Premier League
2023.05.14.Premier League
arsenal
0:3
brighton
Premier League
2022.12.31.Premier League
brighton
2:4
arsenal
Premier League
2022.11.09.Angol Ligakupa
arsenal
1:3
brighton
Angol Ligakupa
2022.04.09.Premier League
arsenal
1:2
brighton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Arsenal

Tegnap lépett pályára az Arsenal csapata is, amely viszont győzni tudott. Könnyebb dolguk volt, hazai környezetben játszottak az újonc – és kiesőhelyen levő – Luton ellen. Az eredmény 2-0 lett, Martin Ödegaard után Hashioka Daiki talált be, utóbbi saját kapujába.

Miután a Pool csak ma este játszik, az ágyúsok ideiglenesen átvették a vezetést, de mivel a Pool a Sheffielddel játszik este, valószínűleg visszaáll közéjük a kétpontos különbség.

Az Arsenal mást nem tehet, mint hozza a meccseit, ahogy csak tudja, és bízik a többiek botlásában. A másik kettő pedig ugyanezt gondolja…

A gárda otthon erősebb, mint idegenben, de azért az a mérleg sem annyira rossz. Annyira nem rossz, hogy ennél jobb nincs is a Premier League-ben. Ez pedig kilenc győzelmet, három döntetlent és három vereséget jelent.

Mikel Arteta valamennyire a jövő hétre is kell, hogy gondoljon, ugyanis jön majd a Bayern München a BL-ben, aztán egy Aston Villa elleni rangadó. Ez a pár meccs eldöntheti a fővárosi csapat sorsát…

Aki biztosan kimarad az Jurrien Timber, minimális esély arra is van, hogy Bukayo Saka csak a kispadon foglaljon helyet. A szélső sérülése helyre fog jönni, de egy Bayern elleni meccs előtt nem fogja kockáztatni az újabb sérülés esélyét a spanyol menedzser.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Kiwior, Zinchenko – Jorginho, Rice, Partey – Trossard, Gabriel Jesus, Gabriel Martinelli

Tippelde

Nehéz az ágyúsok helyzete. Győzelmi kényszerben vannak, miközben azért a kulcsjátékosokat pihentetni kéne, vigyázni rájuk a Bayern München elleni mérkőzés előtt.

Annyira erre nincs mód, és bár az Amex idén nem bevehetetlen, meglepődnénk, ha nem akadnának ellenállásba Jesusék.

Fő tippek:

1.: Arsenal győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Szülinapod van? Regisztrálj a Vulkan Bet oldalán, akik a születésnap alkalmából megdobnak egy kis bónusszal!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső