Ferencváros – Genk: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2023.11.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 08.
Ferencváros
Teljesítmény:
V N N D N
  • Groupama Arena
  • November 09. 18:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Genk
Teljesítmény:
V N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha nem is telibe, de elég jól elkaptuk a két csapat legutóbbi meccsét a csoportkörben. És most azon vagyunk, hogy hasonló sikert érjünk el a visszavágón. A Fradi és a Genk nem bírtak egymással Belgiumban, most Budapesten, a Groupama Arénában mérkőzhetnek meg egymással. Fontos találkozó, hiszen ebben a csoportban még mindig hárman küzdenek a továbbjutásért. És örömteli a szurkolóknak, hogy ebben a három csapatban a Fradi is ott van.

A zöld-fehérek gyenge főpróbát tartottak, de nem csak ők, ellenfelük is vereséget szenvedett a hétvégi bajnokiján.

A meccs nagy nyertese a Fiorentina lehet, akik egy iksz esetén elhúzhatnak üldözőiktől. A Cukaricki ellen várhatóan nem lesz meglepetés, és az olaszok megnyerik saját találkozójukat.

Most már egy kicsit jobban bíznak a Ferencvárosban az online sportfogadás Magyarországon elérhető irodái. Egy hajszállal, de ők az esélyesebbek, a 1betnél 2.40 a hazai, 2.80 a vendéggyőzelem, 3.50 a döntetlen.

Jöjjön a Ferencváros – Genk mérkőzés!

Ferencváros

Erről a meccsről nincs mit mondani, gratulálok a Kecskemétnek! – mondta Dejan Stankovic a hétvégén, miután csapata a tavalyi ezüstérmes otthonában kapott ki 2-1-re. Ez volt a szerb edző első veresége, mióta átvette az irányítást, ami azért nagy szó, mert közben azért a csapat játszott a Genkkel meg a Fiorentinával is.

Abban viszont mindenki biztos lehetett, hogy nem lehet veretlenül lehozni egy szezont, a Fradi még jókor kapott egy pofont, ebből tanulni is lehet. A Kecsó ellen egyébként hamar kétgólos hátrányba kerültek, a második félidőben Lisztes Krisztián szépített tizenegyesből. A bajnoki tabellát ettől függetlenül még mindig vezeti a Fradi, úgy is, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Az EKL-ben pedig öt ponttal csoportmásodik, legyőzték a Cukarickit, ikszeltek a Fiorentina és a Genk ellen is. Ráadásul mindkettővel idegenben!

Tokmac Nguen és Adama Traoré továbbra sem léphetnek pályára, ahogy sérült Varga Barnabás is, illetve a Genk ellen megsérült Ibrahim Cissé, akit Myenty Abena váltott a Kecskemét ellen.

A várható kezdőcsapat:

Dibusz – Makreckis, Botka, Mmaee, Ramírez – Ben Romdhane, Sigér – Abu Fani – Zachariassen, Pesic, Marquinhos

Egymás elleni meccsek

Talán egy fokkal közelebb járt a győzelemhez a Genk legutóbb, a hazai pályán játszó belgák többször tették próbára Dibusz Dénest, valamint Paintsil a kapufát is eltalálta egyszer. A Fradi sem volt rest támadni, és több alkalommal kerültek helyzetbe ők is. Sigér Dávid, Mohamed Abu Fani és Owusu is bevehette volna a hazaiak kapuját, de vagy a kapus állta útjukat, vagy a kapufa segített be.

Összességében az ikszre nem lehet azt mondani, hogy igazságtalan eredmény lenne.

Előző meccs eredménye
2023.10.26.Európa-liga
genk
0:0
ferencváros
Európa-liga
2020.01.10.Barátságos Mérkőzés
genk
2:1
ferencváros
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Genk

Véget ért a Genk nagy sorozata is, a csapat a hétvégén egy nagy zakóhoz járt közel, de végül azt megúszták. A vereséget azonban nem, ezzel pedig egy tizenhétmeccses veretlenségi sorozatnak szakadt vége.

Az Antwerpen otthonában léptek pályára, és egy félidő után 3-1-re égtek, 3-0 után Andi Zeqiri szépített, visszahozva ezzel valamennyire a Genket a meccsbe. A találkozó legvégén Daniel Munoz még feltett egy újabb szépségtapaszt, de pontszerzésre már nem maradt ideje a vendégeknek.

A bajnokságban csak az ötödik a Genk, annyi a döntetlenük, hogy Dunát lehetne rekeszteni vele, és az EL-ben is gyűjtögetik az ikszeket. Ahogy a Fradi, úgy ők is kétszer ikszeltek, mellette verték a Cukarickit.

A Ferencváros elleni mérkőzésen kiállították Toluwalase Arokudaret, így ő nem játszhat, mellette az egykori fradista, Joseph Paintsil is kimaradhat, ő az Antwerpen elleni mérkőzésen kapott egyet, a bordáját fájlalta.

A várható kezdőcsapat:

Vandevoordt – Munoz, Cuesta, McKenzie, Arteaga – Hrosovsky, Galarza – Heynen, Fadera, El Khannouss – Zeqiri

Tippelde

Kicsit azért szegényes most a Fradi kerete, több kulcsember is hiányzik, de a Genk elleni első felvonás alkalmával is többen hiányoztak, a pont mégsem maradt el.

Amennyiben a zöld-fehérek kicsit koncentráltabbak a kapu előtt, valamint Dibusz Dénes megint úgy véd, mint korábban, összejöhet a győzelem.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső