Aston Villa – Manchester United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.02.11.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 09.
Aston Villa
Teljesítmény:
V N V D D
  • Villa Park
  • Február 11. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Manchester United
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még egy találkozó erejére maradunk az angoloknál, aztán a spanyol és az olasz bajnokság következik. Az Aston Villa mintha kezdene kifulladni, Unai Emery együttese a szezon során most először úgy igazán bajban van. A birminghami együttesnek esélye volt nemrég a tabella élére kerülni, most azonban már csak a negyedikek, miközben az FA Kupából a héten pottyantak ki. És valljuk be, erre nem számítottunk.

Az ellenfelük most a Manchester United, amely mintha – de csak mintha – kezdene magára találni. Több alkalommal eljátszották már ezt a szezon során, úgy néz ki, összeszedik magukat, aztán bumm, kikapnak. Aztán megint és megint. Erik ten Hag állása továbbra sincs biztonságban, de ezt a lendületet most meg lehet lovagolni, és talán visszaszerzi a tulajdonosok és a drukkerek bizalmát.

Jöjjön az Aston Villa – Manchester United találkozó!

Aston Villa

Évekkel ezelőtt az Aston Villa még a kiesés ellen küzdött. Dean Smith, majd Steven Gerrard sem tudott sokat tenni azért, hogy a csapat a felsőházba kerüljön – bár mindkettejüknek voltak jó időszakaik. Ami nem jött össze nekik, az összejött Unai Emerynek, aki mostanra egy olyan gárdát hozott össze, mely akár még a Bajnokok Ligájába is bekerülhet. Hacsak nem esik szét idő előtt.

Most úgy tűnik, kissé fáradtak a srácok, mert az elmúlt hetekben olyan meccseket nem sikerült megnyerniük, amiket máskor simán hoztak volna. Az elmúlt időszakban ikszeltek az Evertonnal, kikaptak simán a tartalékos és fáradt Newcastle-től, kiestek az FA Kupából egy nem túl meggyőző Chelsea-vel szemben, egyedül a Sheffield United ellen jött össze a siker. Mondjuk az elég komoly volt. Az újoncot saját otthonában intézte el a Villa, félóra alatt négy gólt szerezve. A végeredmény 0-5 lett. Betalált John McGinn, Ollie Watkins, Leon Bailey, Youri Tielemans és aztán Alex Moreno is.

A győzelem annyiban segített, hogy maradtak a negyedik helyen, és látótávolságon belül maradt a City és az Arsenal, de reálisan nézve őket még talán nem tudják megelőzni.

A bajnokságban már nem veretlenek otthon, pedig a Newcastle elleni meccsig nem tudta őket megverni senki. Mérlegük így is nagyszerű, hiszen kilencszer győztek, egyszer ikszeltek és egyszer kaptak ki.

Kissé furcsának találom, hogy a jó képességekkel megáldott Bertrand Traorétól mennyire könnyen megváltak, előbb kölcsönadták, most pedig ingyen odaadták a Villarrealnak. Nem ő az egyetlen távozó, hiszen Leander Dendoncker, Kosta Nedeljkovic, Lino Sousa és Filip Marshall is távozott, ám ők csak kölcsönben.

Komoly érkező nincs, Emerynek abból kell főznie, amije van.

Sérült Emiliano Buendía, Tyrone Mings, Jhon Duran, Ezri Konsa és Lucas Digne szereplése szintén kétséges.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Cash, D. Carlos, P. Torres, Moreno – McGinn, D. Luiz, Kamara, Bailey – Diaby, Watkins

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.26.Premier League
man united
3:2
aston villa
Premier League
2023.04.30.Premier League
man united
1:0
aston villa
Premier League
2022.11.10.Angol Ligakupa
man united
4:2
aston villa
Angol Ligakupa
2022.11.06.Premier League
aston villa
3:1
man united
Premier League
2022.07.23.Barátságos Mérkőzés
man united
2:2
aston villa
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester United

Folyamatosan a Manchester Unitednél folyó problémákról lehet olvasni, szóba került már a menedzser menesztése is, ám minden ilyen alkalommal valami történik, ami visszahúzza a szakadék széléről ten Hagot. Most épp egy remek formát húzott elő a kalapból az Ajax korábbi edzője, az elmúlt öt meccsen a gárda négyszer nyert, egyszer ikszelt. Igaz, ebben van egy Wigan meg egy Newport elleni győzelem is, szóval azért a pezsgőbontással várjunk egy kicsit.

Ami biztos, hogy kitartásból jelesre vizsgázott az együttes, a Wolverhampton elleni drámai 4-3-as győzelem után pedig a West Ham sem jelentett akadályt, őket otthon 3-0-ra verték. Rasmus Höjlund kezdi felvenni a PL ritmusát, ezúttal is szerzett egy gólt, ahogy Alejandro Garnacho is betalált, ő kétszer.

A tavalyi bronz után a mostani hatodik hely ettől függetlenül csalódás, alaposan bele kell húznia a csapatnak, ha jövőre is BL-résztvevő akar lenni. Lemaradásuk az Aston Villával szemben nyolc pont. És hát épp őket kell most megverni…

Idegenben épp annyi győzelme van a csapatnak, amennyi veresége, szám szerint öt darab. Döntetlen meg csak egy. Nem ez a bajnokság legjobb idegenbeli teljesítménye…

A csapat keretében számottevő változás nincs, Willy Kambwalát hozták fel az utánpótlásból, és kölcsönadtak nagyon sok játékost: Hannibal Mejbri, Donny van de Beek, Facundo Pellistri, Jadon Sancho, Daniel Gore és Alvaro Carreras is távozott.

A West Ham ellen Lisandro Martínez ismét megsérült, a helyét várhatóan majd Raphael Varane foglalja el a védelem közepén. Szintén nem bevethető Tyrell Malacia, Anthony Martial, Mason Mount és kérdéses, hogy Aaron Wan-Bissaka vállalja-e a játékot.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Dalot, Varane, Maguire, Shaw – Casemiro, Mainoo – Rashford, B. Fernándes, Garnacho – Höjlund

Tippelde

Sok múlik azon, a hazaiak ezúttal melyik arcukat mutatják. Nemrég kikaptak a MU-tól idegenben, a Villa Parkban viszont egy fokkal talán inkább ők számítanak favoritnak.

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső