Liverpool – Manchester City: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.10.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 08.
Liverpool
Teljesítmény:
N N N N N
  • Anfield
  • Március 10. 16:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Manchester City
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor jöjjön, amit a legtöbb ember várt ezen a hétvégén. A bajnoki címről dönthet a mostani találkozó a Liverpool és a Manchester City között. Elképesztően nagy rangadó, ahol az élen álló fogadja a két ponttal mögötte elhelyezkedő második helyezettet.

A Liverpool ugyan ezer sebből vérzik, de hétről hétre látjuk, hogy ez a csapat úgy küzd magáért, szurkolóiért, edzőjéért, mint senki más ebben a ligában.

Nem lehet nem szuperlatívuszokban mesélni Pep Guardiola együtteséről sem. Az elvárások nagyon magasan vannak a Liverpool – Manchester City mérkőzéssel kapcsolatban, és ilyenkor szoktunk nagyot koppanni. Előfordulhat ugyanis, hogy minden lesz ez a meccs, csak épp látványos nem.

De azért bízunk abban, hogy minőségi mérkőzést fogunk látni…

Liverpool

Tegnap este a Liverpool is lejátszotta saját maga Európa-liga meccsét, és bár még hátra van egy meccs a Sparta Praha ellen, szinte biztosan kijelenthető, hogy Jürgen Kloppék továbbjutnak. Nem volt ez annyira sima, mint amennyire a végeredményből látszik, Caoimhin Kelleher megint hős lett, és míg a csehek minden helyzetüket elszúrták, a Pool ontotta magából a gólokat.

Két gyönyörű gólt jegyzett Darwin Núnez, de betalált Alexis Mac Allister, Luis Díaz és Szoboszlai Dominik is. A magyar játékos csereként lépett pályára egy masszív sérülés után, és rögtön lőtt egy gólt.

Ahogy a Villa, úgy a Pool is tartalékolt hétvégére, látszik ez a kezdőcsapatukon. Ott volt Quansah, Elliott és Gakpo, beszállt a padról Szoboszlai, van Dijk és Salah, a fiatalok legtöbbje ezúttal a padon maradt.

Létfontosságú mérkőzés következik a vörösök számára, ez konkrétan a bajnoki címbe kerülhet, ha nem nyernek.

Egy pont az előnyük a Cityvel, kettő az Arsenallal szemben. Bárhogy is legyen, a vereséget muszáj elkerülniük. Jó hír, hogy ez otthon eddig mindig sikerült. A bajnokságban idáig 11 meccset nyertek, 2-szer ikszeltek.

Kisebb sérülést szenvedett Ibrahima Konaté, aki emiatt tegnap keretben sem volt. Vasárnap már ott lehet. Visszatért Szoboszlai Dominik és Mohamed Salah, de még így is maradnak sérültek: Stefan Bajcetic, Thiago Alcantara, Ryan Gravenberch, Curtis Jones, Alisson Becker, Diogo Jota, Trent Alexander-Arnold és Joel Matip sem bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Kelleher – Bradley, Konaté, van Dijk, Robertson – Szoboszlai, Endo, Mac Allister – Salah, Núnez, Díaz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.25.Premier League
man city
1:1
liverpool
Premier League
2023.04.01.Premier League
man city
4:1
liverpool
Premier League
2022.12.22.Angol Ligakupa
man city
3:2
liverpool
Angol Ligakupa
2022.10.16.Premier League
liverpool
1:0
man city
Premier League
2022.07.30.Angol Szuperkupa
liverpool
3:1
man city
Angol Szuperkupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester City

Számítottunk a rotálásra Guardioláéknál is. A spanyol mester 3-1-gyel fordult Koppenhágában, így tudtuk, hogy többen a tartalékok közül is pályára lépnek majd a visszavágón. Ennek megfelelően szerdán este Lewis volt a jobbhátvéd, a sérülésből felépülő Gvardiol a balbekk, játszott Nunes és Bobb, csereként pedig Sergio Gomez, Micah Hamilton és Jacob Wright is.

Olyan játékosok maradtak a padon, mint Kevin De Bruyne, Nahan Aké, Phil Foden, Kyle Walker vagy Bernardo Silva.

A győzelem így is jött, egészen könnyedén. Manuel Akanji és Julian Alvarez tíz perc alatt nyugtatták meg a közönséget, majd még Erling Haaland is betalált. Az eredmény 3-1 lett, összesítésben 6-2.

A szezon talán legfontosabb mérkőzése előtt áll a City, még szép, hogy erre Guardiolának is fel kellett készülnie. A remek formában levő City előtt nyitott a lehetőség az előzésre, de ehhez nyerniük kell. Márpedig az Anfielden ez idén nem könnyű, és a Citynek nem is sűrűn szokott sikerülni.

A gárda idén három idegenbeli vereséget szenvedett a hazai bajnokságban, legyőzte őket az Aston Villa, az Arsenal és a Wolverhampton. Egyszer ikszeltek a Chelsea ellen. A többi kilenc mérkőzésüket megnyerték.

Matheus Nunes és Jeremy Doku kisebb, Jack Grealish egy durvább sérüléssel bajlódik. Előbbi kettő a keretben lesz, utóbbi nem.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Akanji, Dias, Aké – Rodri, Kovacic – Foden, B. Silva, De Bruyne, Doku – Haaland

Tippelde

Tippre ez a City most erősebb. Teljesebb a keret, messze nem kell annyi sérüléssel bajlódni, mint a hazaiaknak. De mégis, van egy bája ennek a Liverpoolnak, olyan meló, akarat van ebben az együttesben, hogy nem tudjuk őket nem esélyesnek kikiáltani.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Szögletek száma: Over 10,5

2.: Gól a 80. perc után

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső