Aston Villa – Wolverhampton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 27.
Aston Villa
Teljesítmény:
D N V D N
  • Villa Park
  • Március 30. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Wolverhampton
Teljesítmény:
V N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy mérkőzésre még visszatérünk az angol első osztályba, majd zárásként következik a nap rangadója. Az Aston Villa hazai pályán fogadja a mostanság megtáltosodó Wolverhamptont, azt a csapatot, amely tavaly még bőven az alsóházban szerepelt, de Gary O’Neil összekapta őket.

Nem annyira, mint Unai Emery a Villát, de azért magukhoz képest igenis jól szerepelnek. És jól szerepel a Villa is, akiknek a Bajnokok Ligája-indulás szerepel a legfőbb céljaik között. A negyedik helyen állnak, és nincs már sok hátra. Csakhogy épp most kezdenek elfáradni. Nagyon kellene egy győzelem, hogy egy picit visszavegyék a kezdeményezést a Tottenhamtől és a Manchester Unitedtól.

Inkább az előbbi veszélyesebb rájuk, hiszen három pontra vannak lemaradva, de van egy elmaradt mérkőzésük.

Jöjjön az Aston Villa – Wolverhampton találkozó!

Aston Villa

Akárhogy is nézem, azért tényleg fárad a csapat, nem biztos, hogy megfelelő mélységű keret áll Unai Emery rendelkezésére egy ilyen mértékű menethez. Egyrészt a csapat továbbra is versenyben a bajnokságban a BL-ért, másrészt talpon vannak az EKL-ben, köszönhetően annak, hogy hazai pályán kiütötték az Ajaxot. Az amszterdami 0-0 után meglepően simának mondható 4-0-s sikert arattak hazai pályán. Az első gólt Ollie Watkins szerezte, majd minél jobban kitámadtak a vendégek, annál könnyebb volt megtörni őket. Plusz Mannsverk piros lapja is sokat számított. Betalált még Leon Bailey, Jhon Duran és Moussa Diaby.

Aztán az azt követő PL-meccs már nem ment olyan simán, a West Ham otthonában még az iksznek is ők örülhettek, hiába állnak előrébb a tabellán. Egyrészt a WHU vezetett sokáig, másrészt két góljukat nem adta meg a játékvezető. Az egy pontot érő találatot Nicoló Zaniolo szerezte.

Tartják magukat a negyedik helyen, de a szezon végéig ez még változhat. Közel a Tottenham, közel a Manchester United. A Spurs a legutóbbi veresége miatt kicsit lemaradt, de elmaradt mérkőzésük bepótlását követően pontszámban beérhetik Watkinsékat.

Hazai pályán sokáig a Villa volt a legjobb az egész Premier League-ben. Mostanra azonban lecsúsztak a negyedik helyre, hiszen három vereséget gyűjtöttek be szinte majdnem egymás után. Kikaptak a Newcastle-től, a Manchester Unitedtól és a Tottenhamtől.

Kisebb sérülése miatt kétséges Matty Cash és Jacob Ramsey játéka, John McGinn eltiltását fogja tölteni, míg Tyrone Mings, Emiliano Buendía és Boubacar Kamara hosszabb időre estek ki.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Cash, Konsa, P. Torres, Moreno – Bailey, Tielemans, Douglas Luiz, Zaniolo – Diaby, Watkins

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.08.Premier League
wolverhampton
1:1
aston villa
Premier League
2023.05.06.Premier League
wolverhampton
1:0
aston villa
Premier League
2023.01.04.Premier League
aston villa
1:1
wolverhampton
Premier League
2022.04.02.Premier League
wolverhampton
2:1
aston villa
Premier League
2021.10.16.Premier League
aston villa
2:3
wolverhampton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wolverhampton

A szezon során többször írtam arról, hogy milyen jó úton indult el a Wolverhampton. Tartom magam hozzá, még akkor is, ha amúgy az FA Kupában a csapat nagyon meglepő dolgot tett: kiesett egy másodosztályú ellenféllel szemben. Nem gondoltam volna, hogy a Coventry a Molineux-ben képes lesz meglepni a gárdát, de így történt. Talán O’Neil-ék nem vették elég komolyan Simmséket…

Sokat elmond, hogy három gólt kaptak a Championshipből felfelé igyekvő együttestől, hazai oldalon Rayan Ait-Nouri és Hugo Bueno talált be. A győzelem kapujában aztán két gólt kaptak (a 97. és a 100. percben), és így kiestek.

A PL-ben viszont kifejezetten jól játszanak. Felsőházasok, a 9. helyet foglalják el, mérlegük 12 győzelemből, 5 döntetlenből és 11 vereségből áll.

Pontjaik nagyobb részét otthon szerezték, idegenben 5-2-7-tel állnak. Nem mondom, hogy rosszak, azt viszont igen, hogy eredményesebbek hazai pályán.

Itt is akadnak azért sérültek: Matheus Cunha, Craig Dawson, Hwang Hee-chan, Pedro Neto és Jean-Ricner Bellegarde sem játszhat, bár elvileg utóbbi és a brazil támadó a keretben már ott lehet.

A várható kezdőcsapat:

Jose Sa – Kilman, Toti, Bueno – Semedo, Traoré, Lemina, Ait-Nouri – Sarabia, Gomes – Fraser

Tippelde

Hacsak Matheus Cunha és Bellegarde nem tér vissza, a Wolverhampton nagyon szűk kerettel lép majd pályára. Egy olyan pályára, ahol azért a házigazda uralja mérkőzéseinek nagy részét.

Fő tippek:

1.: Aston Villa győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Ollie Watkins bármikor gólt szerez

2.: Douglas Luiz gól vagy gólpassz

Fogadj a topligás meccsekre a Greatwin oldalán, és 15.000 Ft-os bónusz ütheti a markod!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső