Lazio – Juventus: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.03.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 27.
Lazio
Teljesítmény:
N V V V V
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Március 30. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Juventus
Teljesítmény:
D D V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Oda-vissza ugrándozunk az angol és az olasz élvonal között, most épp megint a csizmába ugrunk bele. Annak is a közepébe, Rómában rendeznek ugyanis rangadót. A tavalyi ezüstérmes fogadja a Juventust, amelynek idén van esélye az ezüstre. Ezzel el is mondtam, hogy az aranyra már nincs véleményem szerint. Azt már senki nem veheti el Simone Inzaghiéktól.

De most ne a Lazio korábbi edzőjének csapatáról beszéljünk, hanem ténylegesen a Lazio – Juventus meccsről. Esélyek alapján még mindig azt mondom, hogy háromesélyes, mert a Juve épp nem teljesít jól mostanában. Az a szerencséjük, hogy a hazaiak sem.

Ettől függetlenül nehéz megmondani, hogy a torinóiak meg tudják-e nyerni az összecsapást…

Lazio

A szezon elején azt mondtam, ez a Lazio ugyanúgy versenyképes lehet, mint tavaly, egy fecske – a Szaúd-Arábiába igazoló Sergej Milinkovic-Savic – nem lehet annyira fontos. Lehet, hogy nem az, és valami más gond van a csapattal, de a szerb igenis hiányzik. És ez a Lazio meg sem közelíti a tavalyi Laziot.

A válogatott mérkőzések előtt Maurizio Sarriék végre újra győzni tudtak, a Frosinone csapatát 2-3-ra verték Mattia Zaccagni és Taty Castellanos 2 góljával. Előtte zsinórban kaptak ki a Fiorentina – AC Milan – Udinese triótól. Az előbbi kettő annyira azért nem ciki, az utóbbi annál inkább…

A csapatnak a bajnokságban a jó eredményre nem sok esélye van, bár amilyen szoros most az élmezőny, még akár feljebb is kerülhetnek. De az igazi lehetőség majd a kupában vár rájuk. Ott már a legjobb négy között vannak, és lám, az elődöntőben majd épp a Juventusszal fognak játszani. Felfogható ez tehát egy jó kis főpróbának az öreg hölgyék ellen.

A csapat az utolsó három meccsét otthon elbukta, nyeretlenségük azonban már négymeccses, hiszen a kudarcok előtt ikszeltek a Napolival is.

Az együttes kezdő kapusa, Ivan Provedel megsérült, mellette még Nicoló Rovella és Patric szereplése kétséges.

A várható kezdőcsapat:

Mandas – Marusic, Casale, Romagnoli, Hysaj – Guendouzi, Cataldi, Luis Alberto – Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.16.Serie A
juventus
3:1
lazio
Serie A
2023.04.08.Serie A
lazio
2:1
juventus
Serie A
2023.02.02.Olasz Kupa
juventus
1:0
lazio
Olasz Kupa
2022.11.13.Serie A
juventus
3:0
lazio
Serie A
2022.05.16.Serie A
juventus
2:2
lazio
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Juventus

Egyelőre még nem hivatalos, de nagyon pletykálnak arról, hogy Massimiliano Allegri az idény végén távozik a Juvétól. Meg is értem, nem sikerült felépíteni egy olyan csapatot, mint amilyen az edzőnek korábbi regnálása alatt jutott. Számtalan kudarc, számtalan botrány övezte a menedzser munkáját, gondoljunk csak az adózási problémákra, gondoljunk Fagioli sportfogadási botrányára vagy Paul Pogba doppingolására, ami miatt utóbbit hivatalosan is négy évre eltiltották. Ha ezt mind le kell töltenie, egy nagyon ígéretes pályafutás dől romokba. De lehet, hogy már eleve ez a botrány meghatározza majd őt a történelemkönyvben.

A Juventus idén nem indult egyetlen nemzetközi kupában, tehát volt lehetőségük csak és kizárólag a bajnoki címre fókuszálni. Jól is haladtak, egy ideig nagyon közel jártak az Interhez (azt megelőzően pedig még vezettek is), de egy gyenge időszak letaszította őket a scudettora esélyes csapatok közül. Most már az ezüstért is hajtaniuk kell, az AC Milan megelőzte őket és hárompontos előnyt szerzett.

Ez pedig annak köszönhető, hogy a Juve elfelejtett nyerni. Az utóbbi tíz meccsükből hármat nyertek meg, háromszor kikaptak, négyszer ikszeltek. Legutóbb is, a Genoa ellen hazai pályán csak egy gól nélküli döntetlen jött össze.

Nyerni idegenben Leccében sikerült utoljára, azóta kikaptak az Intertől, a Napolitól és ikszeltek a Veronával. Összmérlegük 8-3-3.

Sérültjeik, eltiltottjaik: Nicoló Fagioli, Arkadiusz Milik, Carlos Alcaraz, Dusan Vlahovic, Paul Pogba.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Danilo, Bremer, Gatti – Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic – Yildiz, Chiesa

Tippelde

Ne sértődjön meg az, aki a Juve szimpatizánsa, de elég gyenge csapattá vált a Juventus. Nem látom bennük azt az erőt, ami akár a dobogóhoz elég lehet. Ha nem vigyáznak, a Bologna (vagy az AS Roma) letaszítja őket onnan. Szombaton pedig Rómában egy vereség sem kizárt.

Fő tippek:

1.: Lazio győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

2.: Pontos eredmény: 1-0

A Slotimo oldalán mindig nyersz! Szerezz egy ingyenes fogadást akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső