Bayern München – Borussia Dortmund: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.03.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 27.
Bayern München
Teljesítmény:
N N N D N
  • Allianz Arena
  • Március 30. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Borussia Dortmund
Teljesítmény:
N N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai nap rangadója következik. Egyértelműen. Vagy mégsem? Szerintem azért mégis. A Bundesligában meg főleg. A két együttes tavaly a bajnoki címért küzdött, amiből végül a Bayern München jött ki jobban. Most pedig mindketten lemaradhatnak róla, ugyanis van náluk – minimum – egy jobb csapat.

A Bayern München a sebeit nyalogatja, próbálja kihozni a legtöbbet ebből a mostani idényből, ami egy BL-győzelmet és egy bajnoki ezüstöt jelenthet maximum. Teljesen mindegy, a végén Thomas Tuchel úgyis távozik, mert ezt már bejelentették korábban.

Egy újabb pontvesztés nagyjából lezárná a bajnokság legfontosabb kérdését, viszont ha a Dortmund kap ki, a sárga-feketék lecsúszhatnak a negyedik helyről…

Jöjjön a Bayern München – Borussia Dortmund mérkőzés!

Bayern München

Egészen hullámzó a Bayern München teljesítménye idén. Nemrégiben volt egy három meccsből álló vereségsorozatuk, ami után felmerült az is, hogy Tuchel meg sem várja a szezon végét, és azonnal távozik. Nem így lett, pedig a csapat a Leverkusen elleni csúcsrangadó mellett a BL-ben a Laziotól is kikapott, majd megfejelték mindezt egy Bochum elleni vereséggel.

Azóta viszont megváltozott a hangulat láthatóan, és bár a Freiburg ellen becsúszott egy döntetlen, a többi négy meccsüket megnyerték. Az utolsó kettőn igazi fesztivált rendeztek, 8-1-re nyertek a Mainz ellen, 5-2-re a Darmstadt otthonában. A támadók nagyon elemükben voltak az újonc elleni mérkőzésen, Jamal Musiala kétszer vette be a kapujukat, Harry Kane, Serge Gnabry és Mathys Tel is gólt szerzett.

Hiába szedték magukat össze, mivel a Leverkusen nem lassít. És a különbség most már nagyon nagy. Még mindig nem lehet kijelenteni, hogy Alonsoék meg fogják nyerni a bajnokságot, de a tízpontos előny, az eddigi veretlenség azért rengeteget elárul róluk.

A Bayern már nem veretlen, mérlegük 19-3-4, tavaly úgy lettek bajnokok, hogy ötször kaptak ki. Ez most nem fér bele…

Hazai pályán a Werder Bremen verte őket legutóbb, azóta ötből ötöt nyertek meg.

Elég erős a csapat kerete, de sérülések hátráltatják őket. És nem is biztos, hogy mindenki egészségesen tér vissza a válogatottjától.

Akik – elvileg – nem lépnek pályára az észak-rajna—vesztfáliaiak ellen: Manuel Neuer, Sacha Boey, Harry Kane, Noel Aseko-Nkili, Bouna Sarr, Tarek Buchmann, Gabriel Marusic.

A várható kezdőcsapat:

Ulreich – Kimmich, de Ligt, Dier, Guerreiro – Pavlovic, Goretzka – Sané, Müller, Musiala – Choupo-Moting

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.04.Bundesliga
dortmund
0:4
bayern münchen
Bundesliga
2023.04.01.Bundesliga
bayern münchen
4:2
dortmund
Bundesliga
2022.10.08.Bundesliga
dortmund
2:2
bayern münchen
Bundesliga
2022.04.23.Bundesliga
bayern münchen
3:1
dortmund
Bundesliga
2021.12.04.Bundesliga
dortmund
2:3
bayern münchen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Borussia Dortmund

A BL-ben még talpon, Edin Terzic csapata legutóbb az egyenes kiesés első megmérettetésekor a PSV Eindhovennel bánt el. Idegenben nem győzték le a hollandokat, otthon viszont igen, 2-0-ra. Betalált Jadon Sancho és Marco Reus, mint a régi időkben.

Ezt követően egy bajnoki rangadót is meg tudtak nyerni, a Frankfurt hiába került előnybe, az egykori dortmundi, Mario Götze góljára Karim Adeyemi, Mats Hummels és Emre Can felelt.

A csapatnak a bajnoki címtől félnie már nem kell, idén annak közelébe sem fognak kerülni, húsz pont a hátrányuk a Leverkusennel szemben. És tíz a mostani ellenféllel szemben…

Nekik azt kell elérniük, hogy megragadjanak a negyedik helyen, illetve még azért van esélyük a bronzra, ha a VfB Stuttgart a maradék időre kissé szétesik. Kiscsapatról van szó, így ennek esélye megvan, de látjuk, bírják a gyűrődést…

A Dortmund mögött egy ponttal ott a Lipcse, akik szintén a BL-t szeretnék, szóval nem nagyon hibázhatnak Füllkrugék.

Idegenben 6-6-1-et hoztak eddig össze, de a München otthonában tíz éve nem tudtak bajnoki mérkőzést nyerni.

Az egykori Bayern-játékos, Marcel Sabitzer eltiltás miatt nem játszhat, Samuel Bamba, Sebastien Haller és Ramy Bensebaini pedig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Kobel – Wolf, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Brandt, Can, Reus – Malen, Füllkrug, Adeyemi

Tippelde

Legyen bármilyen gyenge formában a Bayern – amiben most épp nincs -, a Dortmund náluk nagyon ritkán nyer. Gólokra lehet leginkább számítani, nem szoktak ez ügyben csalódást okozni a fiúk…

Fő tippek:

1.: Bayern München győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső