Atalanta – AC Milan: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.12.09.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 06.
Atalanta
Teljesítmény:
V D V D N
  • Gewiss Stadium
  • December 09. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
AC Milan
Teljesítmény:
N V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Térjünk csak vissza az olaszokhoz, rangadóval kezdtük a napot, azzal is fejezzük be. A Juve – Napoli után most két másik élcsapat találkozásáról lesz szó, az AC Milan látogat az Atalanta együtteséhez.

Ha ránézünk a csapat mérlegére, mondjuk az utolsó öt meccsre, akkor furán hathat az, hogy Stefano Piolit meneszteni akarják. Állítólag a nemrég történt megbeszélésen, melyet Pioli Gerry Cardinaléval folytatott, azt mondták, csak azért nem rúgják ki, mert nincs, akit a helyére hozzanak, és legalább ilyen minőséget képvisel. Maga Pioli viszont azt mondta, egy konstruktív találkozó volt, ahol megbeszélték, hogyan tovább a csapattal…

Az biztos, hogy a BL-ben gondjaik vannak, kevés az esélyük a továbbjutásra, a bajnokságban pedig csak a harmadik helyen állnak, ami az utóbbi évek erősítései után csalódásnak nevezhetők.

Ahogy az Atalanta bajnoki szereplése is, Gian Piero Gasperiniék csak a nyolcadik helyről várják a folytatást, négy kör óta nem tudtak nyerni.

Most hazai pályán kéne, de az AC Milannál eltökéltek, hogy megszorongatják a Juventust, szóval győzni akarnak Bergamóban.

Az online sportfogadás szakemberei kiegyensúlyozott mérkőzést gondolnak, ahol az Atalanta a favorit. A Slotimonál 2.50 a hazai siker, 3.00 a vendég, 3.15 a döntetlen.

Jöjjön az Atalanta – AC Milan találkozó!

Atalanta

Az elmúlt négy bajnokiján egy győzelmet sem tudott aratni az Atalanta együttese, talán kimondhatjuk – főleg, hogy láttuk őket hétvégén -, gödörbe került a bergamói együttes. Utolsó bajnoki győzelmüket októberben aratták, azóta egyszer sikerült nyerni, az Európa-ligában a Sturm Graz ellen.

Azóta az Udinese ellen ikszeltek, kikaptak a Napolitól, jött még egy döntetlen az EL-ben a Sporting CP ellen, a hétvégén pedig nagyon simán kaptak ki a Torinótól.

Külön fájó lehetett a szurkolók számára, hogy az a Duvan Zapata duplázott, aki az Atalanta legjobb góllövője volt, a mai napig ő áll az örök góllövőlistájuk élén. De hát megváltak tőle, a kolumbiai pedig így mutatta meg, hiba volt eladni.

Az Atalanta csúszik hátra, marad el a többiektől, már nincsenek az első hatban, csak a nyolcadik helyet foglalják el, mérlegük 6-2-6. Hazai pályán 3-1-2-vel állnak, ami az első tízhez sem volna elegendő.

Jól jönne most egy Zapata, amikor alig van bevethető csatára Gasperininek. El Bilal Touré be sem mutatkozhatott még, Gianluca Scamacca is kiesett, Ademola Lookman, Luis Muriel vagy Charles De Ketelaere játszik éket, ám előbbi és utóbbi egy sorral hátrébb képes a legjobb teljesítményre.

Marten de Roonból középhátvédet faragtak, pedig a középpályán több haszna lenne, ahogy Teun Koopmeiners is jobb szokott lenni a csatárok mögött.

A várható kezdőcsapat:

Musso – Scalvini, Djimsiti, Kolasinac – Hateboer, De Roon, Ederson, Ruggeri – Koopmeiners, De Ketelaere – Muriel

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.26.Serie A
milan
2:0
atalanta
Serie A
2022.08.21.Serie A
atalanta
1:1
milan
Serie A
2022.05.15.Serie A
milan
2:0
atalanta
Serie A
2021.10.03.Serie A
atalanta
2:3
milan
Serie A
2021.05.23.Serie A
atalanta
0:2
milan
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AC Milan

Stefano Pioliból elege van néhány drukkernek, nagyon hamar elfelejtették, mennyi mindent köszönhetnek a mesternek. De ilyen az edzősors… Piolit azonban nem rúgták ki, állítólag minden rendben, bár ezt meg én nem hiszem el. A csapatnak most bizonyítania kell, hogy ő a megfelelő ember a kispadon, ezt pedig úgy tehetik meg, ha jönnek a győzelmek.

Az elmúlt öt bajnoki fordulóból a rossoneri csak egyet veszített el, azonban győzni is csak kétszer tudtak. A hétvégén a meglepően jó Frosinonét sikerült elverni, az eredmény 3-1 lett. Luka Jovic találata mellett betalált Christian Pulisic és Fikayo Tomori.

A belső védőgondokkal küzdő Piolit ezúttal Theo Hernández húzta ki a bajból, aki maga vállalta, hogy középen játszik, és Tomorival együtt remekeltek. Miután Kjaer, Thiaw és Kalulu is sérültek, könnyen előfordulhat, hogy a következő mérkőzésen is ott fog játszani Hernández.

Sérült még Rafael Leao, Noah Okafor, Marco Pellegrino és az Atalantától megvásárolt Marco Sportiello is. Viszont letelt Olivier Giroud eltiltása, aki így vissza fog térni a kezdőcsapatba Luka Jovic helyére.

A Milan idegenben nem kényezteti el a szurkolóit, de mérlegük mégsem mondható gyengének: 4-szer nyertek, 2-szer ikszeltek, 1-szer kaptak ki.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Tomori, Hernández, Florenzi – Musah, Reijnders, Loftus-Cheek – Chukwueze, Giroud, Pulisic

Tippelde

Egyikük sem élete formájában játszik, de mindkettőnek kell a pont. Nehéz tipp, nehéz meccs, néha azt érzem, jobb lenne ilyen semmilyen meccsekre tippelni, biztos nagyobb lenne a siker. Ám mégis ez a szituáció lényege, jobban érzi magát az ember, amikor eltalál egy ilyen meccset.

Egy olyan tippem van, amit valóban tutinak érzek, emellett néhány ködös elképzelés futott át az elmémen.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Döntetlen

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső