Union Berlin – Borussia Mönchengladbach: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2023.12.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 06.
Union Berlin
Teljesítmény:
D D V D V
  • An der Alten Försterei
  • December 09. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Mönchengladbach
Teljesítmény:
N N V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy találkozó erejéig benézünk a német bajnokságba is. Később majd fogunk még itt nézelődni, mert szombaton rendeznek egy Dortmund – Lipcse meccset, amiről csak nem kellene lemaradni…

De most az Union Berlin – Borussia Mönchengladbach találkozóról lesz szó. Az Union Berlinnél megvolt az edzőváltás, Nenad Bjelica váltotta Urs Fischert. Annyit elmondhat magáról a horvát, hogy még veretlen, de az első győzelem várat továbbra is magára. Eddig egy BL-meccsen ült a kispadon, kitalálhattátok, hogy döntetlen lett.

Az ellenfelük alapvetően nem egy rossz csapat, de nagyon kiszámíthatatlanok, ezért nem tudnak átlépni saját árnyékukon, és elfoglalni egy helyet a felsőházban.

Kétségtelen, hogy forma tekintetében jobb a vendégcsapat, a keretek egészét nézve viszont már tudnék vitatkozni. Mégis lehet, hogy a vendégek a favoritok, bár az online sportfogadással foglalkozók szerint a fővárosiak fogják megnyerni a találkozót.

A Librabet oldalán 2.23 a hazai siker, 3.60 az iksz, 3.15 a vendégsiker.

Union Berlin

Valami megváltozik most a fővárosban? Könnyen lehet, egy edzőváltás általában meghozza a kellő hatást. Mondjuk épp az előbb írtam, hogy a Napolinál nem segített Walter Mazzarri érkezése…

Nenad Bjelica most először ül le a kispadra bajnoki meccsen, az ezt megelőző fordulóban Marco Grote megbízott vezetőedzőként dirigált, és egy döntetlent összehozott az Augsburg ellen. Ami nyilván nem elég a kiesőhelyen álló Union Berlinnek.

A Braga elleni BL-meccs döntetlen lett, és erre az eredményre még úgy sem igazán lehetnek büszkék a németek, hogy a sorozatban eddig nem sikerült nyerniük. Robin Gosens góljával az övék volt az előny, de hiába játszott tíz emberrel a portugál csapat, ki tudtak egyenlíteni. Emiatt azért nem lehet elégedett Bjelica.

Azzal viszont igen, hogy a hó megakadályozta a Bayern München elleni bajnoki meccsüket. Akkora havazás volt Münchenben, hogy a meccset nem lehetett lejátszani. Egyrészt így tudott pihenni a csapat, másrészt megúsztak egy valószínűleg komoly vereséget. Ráadásul Bjelica is jobban összeszokhatott a csapatával.

Otthon a leggyengébb együttes az Union, 1-1-4-es mérlegüknél csak jobbak – vagy ugyanolyanok – vannak.

Sheraldo Becker várhatóan a hétvégén már visszatérhet, ám Danilho Doekhi nem fog tudni pályára lépni most sem.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Knoche, Bonucci, Leite – Juranovic, Haberer, Khedira, Laidouni, Gosens – Behrens, Volland

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.23.Bundesliga
gladbach
0:1
union berlin
Bundesliga
2022.10.30.Bundesliga
union berlin
2:1
gladbach
Bundesliga
2022.01.22.Bundesliga
gladbach
1:2
union berlin
Bundesliga
2021.08.29.Bundesliga
union berlin
2:1
gladbach
Bundesliga
2021.01.30.Bundesliga
union berlin
1:1
gladbach
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Borussia Mönchengladbach

Kézzelfoghatóan jobb csapat idén a Borussia Mönchengladbach, mostani ellenfelükhöz képest nyolc ponttal szereztek többet, mérlegük egyelőre 4-4-5, és a tabella középmezőnyében foglalnak helyet.

A csapat ötmeccses mérlege sem mondható rossznak, háromszor nyertek, egyszer ikszeltek és csak egyszer kaptak ki.

Az ő meccsük megvolt a hétvégén, a Szalai Attila nélkül felálló Hoffenheimet 2-1-re legyőzték Alassane Plea és Nathan Ngoumou találataival. A csapat egyik legjobb védőjét, Nico Elvedit le kellett cserélni, de úgy tűnik, neki nem kell sokat kihagynia, és mestere, Gerardo Seoane, számíthat rá már szombaton is.

A Gladbach eddig csak egyszer nyert idén bajnokit, méghozzá a VfL Bochum ellen. Mellette háromszor ikszeltek, kétszer kikaptak.

Meglehetősen sok gólt kap mostanában a csapat, ami annak is betudható, hogy rengeteg alapember hiányzik, például Itakura Ko, akit nagycsapatok is vinnének, Maximilian Wöber, aki kölcsönben játszik itt a Leedstől, valamint nincs Julian Weigl sem. És sérült még egy halom játékos: Jonas Omlin, Stefan Lainer, Lukas Ullrich, Tony Jantschke, Hannes Wolf, Jordan Siebatcheu és Tomas Cvancara is.

A várható kezdőcsapat:

Nicolas – Scally, Friedrich, Elvedi – Honorat, Reitz, Koné, Netz – Neuhaus – Plea, Ngoumou

Tippelde

Jó esélyt kapott az Union, hogy végre maguk mögött hagyják ezt a borzasztóan eredménytelen időszakot. Hazai pályán játszhatnak egy tartalékos, és idegenben nem annyira erős Mönchengladbach ellen.

A csapat célja nem lehet más, minthogy elkerüljenek végre az utolsó helyről, majd maguk mögött hagyják a piros zónát is.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső