Blackburn Rovers – Leeds United: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.12.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 07.
Blackburn Rovers
Teljesítmény:
V N N V N
  • Ewood Park
  • December 09. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Leeds United
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Csepegtetünk némi angol másodosztályt a mai napra, két olyan mérkőzést is találtunk, ami a futball és a sportfogadás kedvelőit érdekelheti. Az egyik a Blackburn Rovers – Leeds United, a másik a Watford – Southampton. Mindkét párban van olyan csapat, amely tavaly még a Premier League tagja volt, most pedig azért küzd, hogy visszakerüljön oda.

Most jobban áll a Leeds ebben a rangsorban, ők azok, akik a leginkább veszélyeztetik a Leicester és az Ipswich uralmát, vagyis az automatikus feljutást, de még így is messze vannak tőlük. A Blackburn pedig lemaradva, de a rájátszásra hajtva megy előre.

Rangadó ez a javából, de ezt nem így látják az online sportfogadás szakértői. A Sportuna oldalán 1.80 a vendégsiker, 4.20 a hazai, 3.80 a döntetlen.

Blackburn Rovers

Tényleg nem túlzás azt mondani, hogy a Blackburn egy kiismerhetetlen csapat. Legyen szó hazai meccsről vagy idegenbeliről, rangadóról vagy kötelező győzelemről, ők bármit meg tudnak nyerni, és – mint a mostani példa mutatja – bármit el tudnak veszíteni. Jon Dahl Tomasson együttese most épp a sereghajtó otthonában szenvedett sima vereséget, az a Sheffield Wednesday győzte le őket, akik eddig a 18 forduló alatt egyszer nyertek. Most jött a második, a Rovers ellen 3-1-re győztek.

A vendégek egyetlen gólját Sammie Szmodics szerezte, ő egyenlített 1-0-s hátránynál, de a hajrában további két gólt kapott Wahlstedt.

Nem jött jókor ez a vereség, a Blackburn előtt álló két együttes, a Hull és a West Brom is kikapott, így előbbit megelőzhették volna siker esetén, utóbbit egy pontra meg tudták volna közelíteni. Így viszont maradtak a hetedik helyen.

Mérlegük 9-1-9, ahogy tavaly, úgy most sem igazán dívik nekik a döntetlen. Hazai pályán gyenge a teljesítményük, már ötször kikaptak és csak négyszer nyertek.

Az együttes több fontos sérülttel rendelkezik. Ryan Hedges, Sam Gallagher, Tyrhys Dolan, Joe Rankin-Costello, Dominic Hyam és Aynsley Pears sem bevethető. Visszatérhet viszont az eltiltott Lewis Travis a középpályára, ha másnak nem, ennek örülhet a dán.

A várható kezdőcsapat:

Wahlstedt – Hill, S. Wharton, Carter, Pickering – Tronstad, A. Wharton – Moran, Szmodics, Brittain – Leonard

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.07.28.Barátságos Mérkőzés
blackburn rovers
1:1
leeds
Barátságos Mérkőzés
2020.07.04.Championship
blackburn rovers
1:3
leeds
Championship
2019.11.09.Championship
leeds
2:1
blackburn rovers
Championship
2018.12.26.Championship
leeds
3:2
blackburn rovers
Championship
2018.10.20.Championship
blackburn rovers
2:1
leeds
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Leeds United

Forma alapján jelenleg a Leeds United – és a Southampton – állnak a Championship élén, Daniel Farke együttese a legutóbbi öt fordulóból négyet megnyert, egyszer ikszelt, vereséget nem szenvedtek.

A hétvégén egy szoros mérkőzésen a tavaly rájátszásig jutó Middlesbrought verték. Komoly meccs volt, 7 perc után már 2-1 volt az állás a hazaiaknak, Dan James és Crysencio Summerville fordítottak, miután a Boro vezetést szerzett. Az első félidőben betalált még Joel Piroe is büntetőből, majd a vendégek első találatát jegyző Latte Lath tett róla, hogy ne unatkozzunk a második játékrészben sem.

A győzelem többek között annak is volt köszönhető, hogy a vendégektől kiállították Dijksteelt, emberelőnyben pedig hozta a kötelezőt a Leeds.

A siker abban segített, hogy megtartsák harmadik helyüket, azonban nem tudtak közelíteni a Leicester – Ipswich kettőshöz.

A Leeds a Championship ötödik legtöbb idegenbeli pontját szerző együttese, 4-2-3-as a mérlegük.

Hiányzóik kevesebb van, Joe Gelhardt, Junior Firpo és Stuart Dallas nem játszhatnak.

A várható kezdőcsapat:

Meslier – Gray, Rodon, Struijk, Byram – Kamara, Ampadu – James, Piroe, Summerville – Rutter

Tippelde

Míg tavaly a Blackburnt az Ewood Parkban nagyon nehéz volt elkapni, addig idén szinte bárki meg tudja verni őket. És arra gondolunk, ez sikerülni fog a Leeds Unitednak is.

Tippjeink a következők:

1.: Leeds United győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

4.: Pontos eredmény: 1-2

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső