Inter – Juventus: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.02.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 03.
Inter
Teljesítmény:
N N N N N
  • Giuseppe Meazza
  • Február 04. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Juventus
Teljesítmény:
D N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Vasárnap este az olasz élvonalbeli bajnokság 23. fordulójában igazi csúcsmérkőzést fognak rendezni. A helyszín a San Siro – vagy Giuseppe Meazza -, a főszereplők pedig az Inter és a Juventus. Nem semmi kis meccsre van kilátás, konkrétan a két legfőbb bajnokesélyes feszül egymásnak Észak-Olaszországban, hogy eldöntsék, ki folytassa az élről a pontvadászatot.

Amennyiben Simone Inzaghi együttese nyerni tudna, úgy megerősítenék a helyüket az élen, egy döntetlen sem lenne feltétlenül rossz nekik, vereség esetén viszont Max Allegriék előznének. Tegyük hozzá, hogy az Internek a Szuperkupa miatt van egy elmaradt mérkőzése, szóval vereség esetén sem feltétlenül kell megkongatni a vészharangokat.

Jöjjön az Inter – Juventus mérkőzés!

Inter

Az Olasz Szuperkupa hazavitele után sem lassított le az Inter, győzelmükkel újfent sikerült az élre ugraniuk, és mint azt már korábban mondtam, az egypontos előnytől nem kell megijedni, mert az Internek van még egy elmaradt meccse. No meg, ha most megverik a Juvét, akkor még inkább elhúznak tőlük.

A Szuperkupában két nagyot, a Laziot és a Napolit sikerült megverni úgy, hogy még gólt sem kaptak, és Yann Sommer mérlege vasárnap este sem romlott, mikor a Fiorentinához látogattak. Kristjan Asllani gólpasszából Lautaro Martínez volt eredményes a meccs első félidejében, és ezt az előnyt tartották is a vendégek. Majdnem ráfaragtak azonban, hiszen a violák tizenegyeshez jutottak. Ezt azonban Sommer kivédte, Nicolas González nagyon flegma volt, szinte gurult a labda, semmi erő és semmi helyezés nem volt benne.

Az Inter eddig 54 pontot gyűjtött be, mindössze egyszer kaptak ki, háromszor ikszeltek és tizenhétszer nyertek. Hazai mérlegük ugyanilyen kiváló, 8-1-1 jelenleg.

A firenzeiek ellen két meghatározó középpályás – Nicoló Barella és Hakan Calhanoglu – sem játszhatott eltiltás miatt, a Juventus ellen mindketten ott lehetnek már a pályán. Egyedül a torinói csapat korábbi ikonja, Juan Cuadrado sérült.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Pavard, de Vrij, Bastoni – Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thuram, Martínez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.26.Serie A
juventus
1:1
inter
Serie A
2023.04.26.Olasz Kupa
inter
1:0
juventus
Olasz Kupa
2023.04.04.Olasz Kupa
juventus
1:1
inter
Olasz Kupa
2023.03.19.Serie A
inter
0:1
juventus
Serie A
2022.11.06.Serie A
juventus
2:0
inter
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Juventus

Bevallom, nem hittem volna, hogy ezzel a kerettel, egy ilyen jó Serie A-ban a Juventus majd a bajnoki címre fog hajtani, de úgy tűnik, az is sokat számít, hogy nekik ebben az idényben nem kell mással törődniük, csak a calcioval.

A Juve egy ponttal van lemaradva az Intertől, de a hétvégén váratlan helyen botlottak meg: Ikszeltek az Empolival. Akik egyébként kiesőhelyen vannak.

Azért jegyezzük meg, Arkadiusz Milik kiállítása miatt gyakorlatilag az egész meccsen emberhátrányban játszottak – a csatárt a 16. percben szórták ki, miután a kezdőkörnél felelőtlenül és veszélyesen rácsúszott az ellenfelére -, ennek ellenére Dusan Vlahovic góljával vezetést szereztek. Csak az előny nem tartott ki végig.

A lengyel felelőtlensége sokba kerülhet csapatának, főleg, ha nem tudnak nyerni az Inter ellen.

Márpedig idegenben nagyon nehéz dolguk lesz, még úgy is, hogy mérlegük egyébként a legjobbak közé tartozik. Nyolc mérkőzést nyertek meg, kétszer ikszeltek, egyszer kaptak csak ki.

Milik tehát nem lesz ott a San Siroban, ahogy Nicoló Fagioli és Paul Pogba sem. No meg a sérültek: Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Mattia De Sciglio és Moise Kean.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Gatti, Bremer, Alex Sandro – Cambiaso, McKennie, Locatelli, Miretti, Kostic – Vlahovic, Yildiz

Tippelde

Véleményem szerint ez a Juve nincs olyan erős, hogy a bajnokság végéig kitartson, és maga mögött tartsa az Intert, az AC Milant vagy akárki mást. Egyértelműnek tűnik, hogy ezt a bajnokságot – ha nem lesz valami nagy formahanyatlás – az Inter fogja megnyerni. Ahogy ezen a meccsen is ők számítanak favoritnak.

Tippjeink a következők:

1.: Inter győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső